Aarhus Festuge 2011 - Se program og tema

Så er Århus Festuge 2011 ved at være en realitet. Århusianerne forstår at fyre op for bylivet, og nu er det atter engang tid til Århus Festuge i 2011. Jeg er i hvert fald klar. Er du? Læs videre her, og se tema samt program for denne års Festuge. Hey - og hvis du også kommer, så skriv da lige en kommentar nederst på siden.

Sidste år gik jeg desværre glip af festuge. Til gengæld var jeg med til Århus’ “open by night”-arrangement (tror jeg, det hedder), hvor butikker havde åbent til klokken 24 plus, at der var fest i gaderne. Det var rent ud sagt fantastisk. Århus er bare en lækker by, og på nogle måder er den meget federe i forhold til København. Jeg har boet i Kbh., så jeg ved, hvad jeg snakker om.

Århus Festuge 2011 - Program

Programmet for Århus Festuge 2011 er endnu ikke offentliggjort. Desværre. Jeg glæder mig vildt meget til at se, hvilket program, de denne gang har fået sat sammen. Men hvis du vil se Århus Festuge 2011-programmet, når det bliver offentliggjort den 26. august, så følg med på den officielle hjemmeside her >

Århus Festuge 2011 - Tema

Hvert år er der et nyt tema til Århus Festuge, og temaet for Aarhus Festuge 2011 er “Skønne fejl … og andre lykketræf”. Du kan læse meget mere om det på den officielle side > Det handler grundlæggende om, at vi mennesker ikke er uden fejl. Og det må siges, at være rigtig nok.

Kommer du?

Skal du med, så skriv da endelig en kommentar. Festugen i 2011 starter den 26. august og slutter den 4. september. Det bliver for vildt, og jeg glæder mig ekstremt meget til at rende rundt i Århus’ gader og stræder, lytte til god musik, og måske få en lille kold til halsen. Det skal nok blive skønt, og i år skal jeg helt sikkert med, for jeg glip af det sidste år, og det hører jeg sgu meget for.

Ses vi? Det tror jeg nok, vi gør :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.