Kategoriarkiv: Årstal

Se, hvad der er sket eller hvad der er relevant for et bestemt årstal. Hvad relaterer til det og det årstal - hvad er vigtigt at fokusere på, eller rettere sagt, hvad mener InfoBlog, der er relevant. Læs mere om begivenheder, tilbud og alt det der, der har med et helt bestemt årstal at gøre. Og du skal være velkommen til at kommentere på artiklerne og give dit besyv med; det kan vi kun have glæde af. Læs mere og årstallene og begivenhederne herom lige her.

Det er på vej

Jeg har et lille tip til dig, der gerne vil være først til at udnytte tilbudene i januar. https://infoblog.dk/januar-udsalg-tilbud Den nye tjeneste Januarudsalg.nu har allerede åbnet dørene op, og går du ind og melder dit til allerede nu, kan du få en mail, når de første januartilbud begynder at vælte ind. Januar måned er altid […]

Jeg har et lille tip til dig, der gerne vil være først til at udnytte tilbudene i januar.

https://infoblog.dk/januar-udsalg-tilbud

Den nye tjeneste Januarudsalg.nu har allerede åbnet dørene op, og går du ind og melder dit til allerede nu, kan du få en mail, når de første januartilbud begynder at vælte ind. Januar måned er altid spækket med gode tilbud, så det gælder om at være tidligt ude, hvis du vil have del i de lækre, nedsatte varer - alt lige fra tøj, mode og tv.

Så smut ind på Januarudsalg.nu, hvis du vil spare penge.

Du kan også smutte ind på deres Facebook-side her: https://www.facebook.com/januarudsalg, hvis du hellere vil have besked om tilbudene på dette sociale medie.

Der er sågar også en Twitter-side til Januarudsalg.nu, som du kan finde her: https://twitter.com/januarudsalg

Der er ingen undskyldning for ikke at gøre de gode besparelser. Det gælder bare om at vide, hvor man skal kigge :)

Gode råd mht. januarudsalg og det at gøre de store besparelser

DR har lagt en rigtig god artikel op om januarudsalg, som jeg synes, du bør læse igennem, inden du køber noget på udsalg. For det er ikke lige altid, at tingene er på udsalg - det står der blot, eller også bliver man snydt, fordi man tror, at det er en udsalgsvare, man har fat i, hvor det i virkeligheden blot er en tilbudsvare.

En af reglerne er, at man på udsalg skal spare omkring 50 % eller mere. Jo - det kan også være lidt mindre, men pas på, at du ikke bliver spist af med 10 %. Dette er ikke nok.

Du bør også være opmærksom på, at det kan være svært eller helt umuligt at bytte noget, der er købt på udsalg. Finder du noget, der ganske enkelt ikke kan ombyttes, så kan du ikke gøre så meget. Dette kan nemt blive et tilfælde.

Har du andre tips, som du gerne vil dele, er du meget velkommen til at lægge en kommentar herom.

Tilmelding til MGP 2016, 2017, 2018 - Tilmeld audition & casting her

Skal du være med til melodi grand prix for børn, skal du igennem en tilmelding til MGP - herunder også til casting / audition.

Tilmelding til MGP 2016

Du kan allerede nu tilmelde dig MGP 2016 ved at gå ind på DR’s Ramasjang-hjemmeside.

Du kan tilmelde dig her: https://www.dr.dk/Ramasjang/MGP/MGP_2013/nyheder/tilmeld-2013.htm

Skal du være med, så må du da gerne skrive en kommentar her - BEMÆRK DOG, at du IKKE kan tilmelde dig her! Denne side har INTET med MGP at gøre! Du skal i stedet ind på DR’s hjemmeside.

Tilmelding til MGP 2016, 2017, 2018 og mange år fremover?

Skal du tilmelde dig de næste mange år, vil du altid kunne det via dr.dk, da det er Danmarks Radio, der står for MGP.

Det bliver spændende at se, hvem der tilmelder sig næste år og mange år fremad.

Er du en god performer og kan du synge eller rappe?

Så er det måske noget for dig at blive tilmeldt snarest muligt! Men skynd dig, for der er rift om pladserne, men mener du selv, du er rigtig god, så skal du da absolut prøve at gå igennem en tilmelding til MGP 2016 og til alle andre år fremover. Bliv ved, indtil du kommer med.

Tro på dig selv :)

Tilmelding til Paradise Hotel 2016, 2017, 2018 - Kom til casting & audition

Er du den nye stjerne, der skal være med på nationalt tv og i Paradise Hotel 2013 eller måske 2014 eller 2015? Har du det, der skal til?

Casting og tilmelding til Paradise Hotel 2013 skal ske via TV3. Det er dem, der står for tv-programmet, og derfor finder du ikke tilmelding til Paradise Hotel 2013 (ja eller 2016, 2017 og så videre) andre steder.

Men hvad kræver det at være med? Skal du kunne noget specielt?

Krav til tilmelding til Paradise Hotel

Alene hvis du skal til casting, er du nødt til at kunne bevise noget på forhånd. Du kan jo se på tidligere deltager, hvordan de er og ser ud.

Du skal i hvert fald have udseendet med dig. Du kommer ikke ind, hvis du er en grim kanut, der ikke gør noget ud af dig selv. Du skal i hvert fald som minimum gå meget op i dit udseende - du behøver ikke at være topmodel - og hvis din personlighed også er speciel, eller du kan tilbyde noget ekstraordinært, så har du i hvert fald en chance.

Men der skal meget til. Mange vil gerne tilmelde sig, og derfor skal du konkurrere med rigtig mange forskellige typer, der måske er gudesmukke og har interessante personligheder.

Så ja, det kræver en del - ingen tvivl om det.

Men måske har du virkelig det, der skal til for, at du kan blive betragtet til casting til Paradise Hotel 2016 og årene fremefter 2017 og 2018? Det er ikke noget, man bare kan vurdere med det samme. Men mener du, at du har noget specielt at tilbyde, og tror du, at mange mennesker vil have lyst til at kigge på dig, så skal du bare søge ind.

Tjek TV3′s hjemmeside for mere info.

Tilmelding til X Factor 2016, 2017, 2018 - Audition og casting

Har du x-factor, eller mener du bare, at du kan noget med at danse og synge og har en udstråling, der kan gøre dig til en stor stjerne? Måske vil du bare prøve at tage chancen og se, om du kan komme videre. Bevis det ved at tage til en casting/audition - tilmeld dit X Factor 2016 (eller 2017, 2018, hvis du vil lidt længere ud i fremtiden), og vis, hvad du dur til!

Tilmelding til X Factor 2016

Allerede nu er der åbent for tilmeldinger. Det eneste, du skal gøre, er at gå ind på dr.dk/xfactor. Casting er i Århus til efteråret. Her kan du vise, hvad du kan, og måske kan du få chancen for at blive den næste X Factor-stjerne?

Hvem ved.

Hvis ikke du prøver, ved du ikke, om du kan

Man bør tage hatten af for alle, der tør tage springet og tage til auditioning. Det kræver n*sser. Rigtig mange bliver sorteret fra. Måske kan de overhovedet ikke noget, de har måske ikke det, der skal til, eller også mangler de et eller andet.

Men sagen er den, at du aldrig kan få det at vide, med mindre du tager dig sammen og prøver

Så hatten af for dig også, hvis du tør tage springet. Tænk bare, hvis du kunne blive den næste, store stjerne i Danmark. Synge og måske danske foran millioner af danskere, der følger med i dette utroligt populære program på dansk tv, som bliver sendt på DR 1.

Gør du det?

Af ren nysgerrighed kunne jeg da godt tænke mig at høre, hvis noget efter at have læst indlægget her, har taget springet eller bare overvejer det.

Skal du til tilmelding til X Factor 2016, så skriv en kommentar :) Det ville være fedt at få en besked fra måske Danmarks kommende superstjerne :)

Sommerkjoler 2014 - Se de flotte kjoler til latterligt billige priser

For få år siden blev det rigtig populært med sommerkjoler og kjoler generelt, hvor den nedre del starter allerede under brystet og munder ud i noget “fluffy”. Muligvis startede denne kjole-mode med, at kvinder kunne gemme topmaven. Det er selvfølgelig blot mit bud. Men den slags sommerkjoler er stadig populære i 2014, men blomsterkjoler og mange andre slags er også rigtig meget på mode, og her i denne artikel skal vi tage et kig på, hvilke sommerkjoler i 2014, der findes, og hvor de kan købes til en billig pris.

Billige sommerkjoler i 2014 på udsalg - Find et god tilbud hos Online-mode

Idet jeg abonnerer på Online-modes nyhedsbrev, får altid mails, når der er gode tilbud. Er du ny læser, så skal jeg lige hilse at sige, at jeg er en mand, og grunden til, jeg abonnerer på deres nyhedsmail er, at jeg godt kan lide at forkæle min smukke kæreste med lækkert tøj :)

Men jeg får altså nogle af deres gode tilbud via mail, og deres nyhedsmail fik mig til at kigge ind på deres side for at se, deres udvalg af 2012-sommerkjoler. Der er mange fede!

Desværre kan jeg ikke lige greje, hvordan jeg kopierer billederne fra deres siden herind, så du må altså nøjes med selv at klikke ind og se deres sommerkjoler. 2011 er igen året, hvor blomster og klassiske kjoler er populære. Du kan se dem herinde i deres online shop.

Prøv at tjekke 2014-sommerkjolerne fra Abigirl-kollektionen. Det er den slags kjoler, der efterhånden er blevet meget moderne, men stadig har et klassisk look. Og tjek også priserne … de ligger på omtrent 250-300 kr. Det er sgu ret billigt!

Har du andre bud på, hvor man kan finde billige sommerkjoler på udsalg, eller har du en kommentar til min anbefaling af Online-mode, må du hjertens gerne skrive i kommentarfeltet nederst på siden.

Casting / audition til julekalender 2012, 2013, 2014 osv

Kunne du tænke dig at være med til en casting til årets julekalender? Vil du til audition og komme på tv og være med til et af årets mest sete “serier”. Så skal du slå til ganske tidligt for at kunne komme i betragtning.

Det gælder om ikke at være for sent ude, for hvis du eksempelvis skal “skyde” julekalenderen 2012, så sker det altså ikke i den sidste måned af 2012. Ligeledes er det også sådan med 2013 og selvfølgelig 2014. Og så videre.

Casting til julekalender - hvor?

Flere tv-kanaler har julekalendere, og der er derfor ikke andet for end at søge på deres pågældende hjemmesider. Er det DR1, du er interesseret i, så går du naturligvis ind på DR1′s hjemmeside og søger. Er det TV 2, så kigger du på TV’s site. Men så let er det ikke altid, for disse opslag er ofte lidt skjult. Der bliver jo lagt mere vægt på at vise nyhederne og så videre på forsiden - så faktisk er der een sikker metode til at finde disse opslag til julekalender-casting og auditioning:

Du skal bruge Google.

På den måde finder du ret sikkert de opslag, der ligger derude.

Andre ideer?

Har du andre gode ideer til, hvordan det kan gribes an? Så kom gerne med det. Og har du ansøgt, så vil jeg da gerne høre fra dig. Kunne være sjovt :)

Vinter-mode 2012 - Billige vinterjakker & vinterfrakker

Temperaturen falder lige så stille. Og solen står ikke så højt på himlen. Det betyder, at du igen har en god undskyldning for at gå ud og shoppe igennem. For efterår er højsæson for shopping. Det ved modehusene også butikker godt. Så de står også klar til at hjælpe dig med at finde den næste model.

Modellerne i år

Men hvad er så den model, du skal kigge efter i år? Der er naturligvis flere muligheder. Men der danner sig et mønster, som er værd at holde øje med. Det er typisk tre mønstre, som bliver gældende. Og her kan der gemme sig et par overraskelser for dig. Det står nemlig efterhånden klart, at du skal se dig om efter en.. kappe! Det lyder måske lige hippie og en anelse old school. Men ikke desto mindre er det her, at du skal slå til, hvis du vil være på moden i 2012. Det er derfor ikke en kappe, som du kender den fra rollespil og sådan noget. Det er high fashion, som er blevet en mere mainstream trend. Og det kommer du til at se meget af i år.

Men kappen er ikke et eneste eksempel på, at moden bliver meget retro i år. For der er også tegn på, at der kommer en masse oversize jakker på gaden. Det er jo heller ikke ligefrem noget, som er særlig feminint og piget. Det er tværtimod ret militæragtigt og maskulint. Men det skal du ikke tænke så meget over. For det er sådan, stilen er i år. Og den må man så følge, hvis man kan. Og så må man gøre, hvad der bliver sagt fra de store modehuse som Gucci og D & G. For det er her også denne trend kommer.

Der kommer også pelse i år. Og de kan også med lidt god vilje placeres i samme bås som kappen og oversizejakken. Så der der danner sig et mønster af retro modeller. Det kommer selvfølgelig an på, om man kan kalde pelse for retro. Men det kan man godt i år, fordi det er noget tid siden, at man sidst så pelse som en trend.

Så du kan vælge mellem den kappen, oversizejakken og pelsen, hvis du skal være helt fremme i skoene.

Do’s and don’ts

Så det er en stil, hvor det er jordfarver, naturmaterialer eller i hvert fald materialer, som kunne være genbrug, som ligger som underliggende trend. Det betyder også, at der er nogen ting, du absolut skal gå udenom. Det kan for eksempel være sådan noget som klare farver, regntøj, pastelfarver og generelt modeller og materialer, der er alt for klare i farverne og lidt for praktiske. I år er det upraktisk tøj, som til gengæld har en historie, har været brugt før og på den måde minder os om en tid, hvor det hele var lidt mere simpelt. Det er nok nogenlunden sådan man kan formulere stilen for vinterjakker til kvinder i år, som altså bliver rigtig gammel vin på nye flasker. Men det gør jo ikke noget, så længe man kan lide stilen.

Familierejser all inclusive 2012 - Billige tilbud på familieferie med børn

Overvejer du en billig familieferie all inclusive, hvor alt er betalt på forhånd, så er her min bedste anbefaling.

Smut ind på billigeafbudsrejser.com og se mere. Siden tjekker løbende, hvilke rejsebureauer, der har de gode tilbud på afbudsrejser lige nu og her, og du kan være rigtig heldig med at finde en billig pris på din næste familierejse med alt inkluderet.

Mange vælger familierejser med all inclusive

Der er helt bestemt gode grunde til, at forældre vælger en familieferie med all inclusive, når de skal tage på ferie til udlandet sammen med børnene.

Det er bare ikke fedt at rejse med børn, hvor man skal stresse over at finde restauranter og spisesteder - ja og samt hotel og alt muligt andet. Derfor er en all inclusive familierejse det absolut bedste, og det skaber da ro i forældrenes sind, at de ikke skal tænke på, hvor den næste middag skal spises.

Du undgår børn, der vræler og er utilfredse over forældre, der ikke har planlagt ferien godt nok. Ja - eller du undgår det måske ikke helt, men du minimerer risikoen så at sige :)

Andre gode steder med familierejser all inclusive i 2012?

Har du ellers forslag til gode steder at tage hen og hvor man bør købe sine billige rejser med familien i 2012, så skriv endelig en kommentar. Personligt har jeg ikke vildt meget styr på familierejser, da jeg sjældent rejser med andre end kæresten, men jeg kender mange, der går efter all inclusive rejser, da det bare er det smarteste i dette henseende.

Skriv endelig, hvis du kender til gode rejsebureauer, der tilbyder en billig familieferie all inclusive - det vil sige med alt inkluderet, også fly og hotel og mad. Måske kender du andre steder med tilbudsrejser?

I så fald ville jeg sætte pris på din kommentar herunder nederst i kommentarfeltet herom.

Massagesæde - Test af massagesæder 2012, 2013, 2014

Et massagesæde kan være lige den ting, der gør hverdagen lidt mere overkommelig. Efter en hårdt tur på arbejde, er der intet som at sætte sig i stolen og få eksempelvis en shiatsu-massage i 20 minutter, så man lige kan få det ekstra overskud tilbage.

Jeg har været i Salling (storcenter i Aarhus) for at afprøve og teste de massagesæder til stole, de har dér. Jeg kan desværre ikke komme med en dybdegående massagesæde-test, som du ville finde det hos Politiken og så videre, for jeg er på ingen måde ekspert.

Jeg leder derfor selv efter nogle tester af massagesæder, og jeg håber, at en læser herinde kan hjælpe mig med det.

Test af massagesæde hvor?

Har du set et sted, hvor der er anmeldelser eller test af massagesæder, så må du meget gerne komme med din henvisning her i kommentarfeltet.

Da jeg har prøvet nogle fra OBH Nordica, så ved jeg også nogenlunde, hvad jeg er ude efter, men det ville alligevel være rart at høre, hvad de seriøse testere har fundet ud af.

Er det ikke bare at vælge det, man bedst kan lide?

Umiddelbart vil jeg tro, at man som forbruger bare skal vælge det, som “passer til ens krop”. Du kan afprøve diverse massagesæder og massagestole mange forskellige steder, og så bør man bare vælge det, man bedst kan lide følelsen af.

Som nævnt har jeg prøvet noget fra OBH, og her kan jeg personligt godt lide shiatsu, og så skal der også være varme.

Storbyrejser tilbud 2012, 2013, 2014 - Book din storbyferie allerede nu

Storbyrejser er utroligt populære, for hvem vil ikke opleve verdens smukkeste og mest interessante storbyer. Bestiller du allerede i god tid, kan du som regel spare en god del penge. Her vil jeg anbefale dig at tjekke Apollo Rejser, som jeg personligt synes har en ret overskuelig hjemmeside og masser af fine tilbud.

Jeg har selv været i Rom og andre populære storbyer, men jeg har nok ikke se at det, der er at se. Men okay - hvem har det? Om det bliver til en storbyferie i 2012 eller måske en storbyrejse i 2013 (2014, men så strækker vi den også), ved jeg endnu ikke.

Jeg kunne vildt godt tænke mig at komme ud og se noget nyt, men lige nu er det sådan med tiden, at jeg ingen anelse har, hvornår jeg reelt får tid. Måske skal jeg bare spare lidt op - det er det mindste, jeg kan gøre. Så må jeg kigge på tilbud på storbyrejser, når den tid kommer. Og så må jeg jo se, om det når at blive i 2012 - men jeg tror nu, at jeg kommer til at vente med min storbyrejse i 2013 eller 2014. Håber bare ikke, der går så lang tid, at det bliver i 2015 eller endnu senere. Argh …

Storbyrejse-tilbud - hvor?

Jeg har henvist til Apollo, men der er selvfølgelig mange andre udbydere, som også har fine tilbud. Jeg vil blot afslutte indlægget her med at opfordre dig til at komme med egne forslag og eller erfaringer med hensyn til, hvor der er tilbud på storbyferier.

Som jeg har fortalt, kan man tillade sig at bestille i god tid, og jeg er da ret sikker på, at man kan presse prisen lidt ned eller bare få en lille bitte smule billigere pris, hvis man nu kommer i god tid. Er der nogen, der kan verificere dette?

Nå, men skriv endelig, hvis du kan foreslå andre rejseselskaber i denne forbindelse :)

Skiferie 2013, 2014, 2015, 2016 - Bestilling af skirejser allerede nu

Når man gerne vil på en billig ferie, bør man bestille tidligt, hvis man vil spare mest muligt. Derfor kan det være en super ide at lede efter sin næste skiferie allerede nu, for det er her, de store besparelser er at finde.

Og allerede nu skilter de fleste, seriøse skirejsebureauer med næste års skirejser. Skal du eksempelvis på skiferie i 2013, så har rejsebureauerne altså allerede forberedt sig på, at der så småt begynder at komme kunder ind.

Find din skiferie i 2013 her - billigt og på tilbud, hvis du bestiller tidligt

Du kan allerede nu bestille en skirejse til alle de kendte destinationer. Frankrig, Norge, Italien, Østrig og Schweiz.

Der findes en fin hjemmeside, der hedder skiferie2013.dk, som har lavet en nem og overskuelig oversigt over de rejseselskaber, der sælger skirejser i 2013 allerede nu. Her finder du alle de kendte bureauer, eksempelvis skirejser.dk, som faktisk er Danmarks ældste skirejsebureau.

Der er også noget, der hedder Hanstholmturistfart.dk, som tilbyder busrejser (ski). Dem havde jeg faktisk ikke engang hørt om før. Men ja - der er jo en masse forskellige virksomheder, som man måske ikke lige kender til, medmindre man hvert år går i dybden og kigger efter billige priser på rejser.

Jeg er ikke lige den type selv, men i 2013 planlægger jeg lidt af hvert, og der skal jeg altså også ud og stå på ski.

Bestil tidligt

Så skal du bestille din skiferie i 2013, kan du allerede gøre det nu, hvis du vil være tidligt på den. Det samme kan du huske at gøre i 2013, hvis du vil bestille til 2014; og i 2014 bestiller du din rejse til 2015. Og så videre :)

Det er egentlig ikke raketvidenskab, men det virker :)

Har du ellers andre tips, så skriv endelig nederst i kommentarfeltet :)

Vaffeljern - Tilbud og test-vinder - Find de billige priser online

Der er intet som en omgang belgiske vafler en lørdag morgen. Sikke en dejlig start på dagen, og heldigvis kan det gøres ganske billigt. Der findes nemlig rigtig mange vaffeljern-tilbud rundt omkring, og i dette indlæg tager vi fat i mærker, steder, hvor man kan finde de billigste tilbud og udsalg, samt lidt om vaffeljern-test.

Den nyeste vaffeljern-test, jeg har fundet er desværre ikke fra 2012, men helt tilbage fra 2009. Den er fra Politiken, og her er det Philips Fieste Wafle-maker og Wilfa, som består testen. Alle andre klarer sig dårligt. Det er da noget at tænke over. Hverken Krups, OBH, Exido eller Tefal klarer sig godt, og det er jo lidt spøjst, da det er gode mærker, tænker man umiddelbart.

Jeg glæder mig til at se fremtidige vaffeljern-test i 2012, 2013, 2014, 2015 og så videre.

Ovenstående test er den nyeste danske, jeg har fundet, men kender du til andre, må du gerne hjælpe til her!

Vaffeljern-tilbud og super priser på billige vaffeljern på nettet online

Da ovenstående test jo er lidt gammel, må man gå ud fra, at der alligevel kan findes gode tilbud på vaffeljern rundt omkring. Man må formode, at tingene har forbedret sig siden da, men måske er det bare mig, der ønsketænker. Jeg har været en tur forbi IMERCO, og her har de faktisk nogle gode tilbud lige for tiden. Der var også et enkelt udsalg.

Der var noget fra OBH Nordica og fra et mærke, der hedder Cloer, som jeg ikke lige havde hørt om før. Måske er det godt? De havde selvfølgelig også Philips, og da vi herhjemme har rigtig mange Philips-ting, så ville et vaffeljern jo passe fint ind i vores lille Philips-verden :D

Man kan sågar også få vaffeljern til komfur og til bål, hvilket jo er meget sjovt.

Hvis du skal kigge online, vil jeg anbefale dig at tage et kig på hjemmesiden tilbudonline.dk. Her samles alle reklamer fra de fysiske tilbudsaviser, og dermed vil du nemt og hurtigt kunne finde et super tilbud i din nærmeste butik. Det er faktisk en ret fed service, synes jeg selv. Ellers har Wupti og WhiteAway også altid gode tilbud, og Elgiganten, som er min personlige favorit, når der kommer til den slags, er også propfyldt med udsalg og super tilbud lige nu.

Æggekoger

Æggekogere er populære som aldrig før. Det er rart at kunne styre kogningen 100 %, og så skal man ikke tænke på så meget. Ikke noget med at holde øje med æggeuret. Herhjemme har vi altid brugt en gryde og ikke andet. Men jeg synes, at tiderne bør skifte, og da vi faktisk spiser ret mange æg, ville det være en lille lettelse i hverdagen, hvis vi fandt os en god og billige æggekoger på tilbud.

Der er flere, der vælger en æggekoger til mikroovn, men det gider jeg ikke rigtigt. Vi er holdt lidt op med at bruge mikroovn herhjemme, da flere undersøgelser viser, at det ændrer på maden således, at det er farligt at spise. Jaja, man skal ikke tro på alt, hvad man læser, men det kan jo være, der er noget om snakken. Men nok om det.

Jeg har kigget på en Bosch-æggekoger og en fra OBH (Nordica). Det er begge kendte mærker, og man må da gå ud fra, der er tale om kvalitet. Jeg ser mig derfor omkring efter nogle gode udsalg og æggekoger-tilbud online - men ikke kun på nettet, også rundt omkring i forskellige butikker i Danmark.

Her tænker jeg, at det ikke er det bedste at vælge den billigste æggekoger, for jeg tror, at kvalitet og pris hænger rigtig meget sammen i denne forbindelse. Æggekogeren skal jo koge, og det kræver vildt meget energi. Det må også betyde, at den kan gå nemt i stykker, hvis den ikke er “skruet” ordentligt sammen. Det er i hvert fald min teste. Ved du mere om den slags, hører jeg da gerne fra dig, så du kan modbevise mig eller bare komme med egne erfaringer.

Æggekoger test 2012, 2013, 2014, 2015 osv.

Vi mennesker kan godt lide at kigge efter en test, og jeg har da lige fundet en her: https://sondagsavisen.dk/2010/13/test-billig-aeggekoger-redder-paasken.aspx - Det er fra Søndagsavisen og den er desværre fra 2010, men jeg tænker, at testen stadig må være gældende.

Her er det faktisk den billigste, der vinder. Hm… det modsiger jo så med det samme min lille teori :)

Der er blevet testet følgende:

Waves EB-07004
Wilfa 337:01:00
Easy Eggs F6828

Waves koster kun 100 kroner, og det er jo til at have med at gøre. Så måske er dette det bedste tilbud på en æggekoger?

Kom gerne med dit besyv, hvis du ved lidt mere :)

Bedste webhotel 2012 - til erhverv og privat, WordPress og Joomla og alle CMS’er

Så er det blevet tid til at kåre det bedste webhotel på dansk web-grund. Efter godt og vel 6 års erfaring, hvor jeg har prøvet stort set samtlige danske webhoteller, mener jeg selv, at jeg ved, hvad jeg snakker om. Det bedste webhotel i 2012 er hermed kåret, og du får også lige nogle gode grunde til, hvorfor du - lige som tusindvis andre - bør benytte dig af netop dette webhotel - hvad enten det er til privat, erhverv, om du skal bruge WordPress, Joomla eller et hvilket som helst andet CMS.

Vinderen er UnoEuro

Jeg har brugt UnoEuro i godt og vel 3 år nu, og det er bare det absolut bedste webhotel til prisen. Jeg vælger ganske enkelt ikke andre fremover, da UnoEuro har alt det, der skal til.

Det er …

- billigt
- stabilt
- ultranemt at finde rundt i deres kontrolpaneler (hvilket er vigtigt for mig)
- og deres support er eminent!

Hvis du har spørgsmål til noget, svarer de altid med det samme. Jeg har sjældent oplevet bedre support hos andre virksomheder!

Besøg UnoEuro her, og kom i gang med at få hostet din hjemmeside inden for ingen tid :)

Som nævnt har jeg prøvet mange andre, og hvis du er på udkig efter det billigste til prisen, så er UnoEuro altså bare nummer 1!

Hvis du har spørgsmål til UnoEuro, er du meget velkommen til at stille dem her nederst på siden. Jeg hjælper dig meget gerne :)

Jeg er sikker på, at UnoEuro ikke blot vil forblive det bedste webhotel i 2012, men også 2013, 2014, 2015 og mange, mange år fremover. De har bevist gang på gang, at de er bedst til prisen, og jeg bliver ved med at blive overrasket over at se deres hurtige support, eksempelvis over Twitter, hvor du altid kan få fat i dem.

Hvilke har jeg prøvet?

Jeg har blandt andet prøvet one.com (det tidligere b-one), 123hjemmeside.dk, Cliche Hosting, Gigahost, Meebox og mange andre. Jeg synes ikke, at nogen af dem kommer helt op på UnoEuros højder. Nogle af dem er tæt på, men det er ikke nok.

Hvad er din mening?

Har du kåret din egen vinder, når det kommer til bedste webhotel i år? Hvad forudser du i næste år og årene fremover? Jeg er meget interesseret i at høre, hvad du mener :)

Casting til film 2012, 2013, 2014 - For børn, unge og alle - Danske og udenlandske

Vil du til fimcasting og blive berømt? Måske går det med disse tanker, eller også er du måske garvet skuespiller, og leder bare efter et nyt “gig”?

Rigtig mange unge vil gerne til casting. Har du talent for skuespil, kan det meget hurtigt blive til mere, og i sidste ende kan du selvfølgelig ende med at tjene gode penge på det, du elsker, nemlig at indspille film.

Casting til film - hvor er der audition i 2012, 2013 og 2014 med mere?

Der findes mange casting-bureauer derude, men det kan være lidt svært at hitte rundt i, hvad de alle sammen hedder. Mit bedste råd er at søge decideret efter casting til film 2012 (eller 2013 hvis det er i 2013, du vil arbejde). Husk, at det er godt at være i god tid i forhold til den slags, så søg gerne på de forskellige årstal - også 2014 og 2015, hvis det skulle være.

Men en søgning på din favorit-søgemaskine burde gøre jobbet, og så kan du hurtigt finde nogle lister med bureauer, der laver auditioning. Der er også for børn og unge - selvfølgelig - og naturligvis for folk i alle aldre og for statister også. Mulighederne er mange.

Kan du anbefale et godt bureau?

Kom gerne med dine betragtninger og input i forhold til alt det her. Kender du nogle gode bureauer eller ved du, hvor der er film-casting snart, så kom gerne med en kommentar herom.

Gode film 2012, 2013, 2014 - i biografen, på dvd og Blu-ray

Gode film er der mange af, men de rigtigt gode film skal man lede længe efter.

Jeg er begyndt at se meget mere film, specielt herhjemme, efter jeg har fået TDC HomeTrio. Og nu har jeg også fået et gratis abonnement hos Lovefilm, hvilket er et super nice koncept. Det holder bare.

Men hvilke nye film i 2012 og årene efter (2013, 2014) er med på min liste over favoritter? Hvad skal man se i biografen eller på dvd / Blu-ray? Ja - mulighederne er nok mange, men faktisk har jeg kun en enkelt filmtitel, som jeg virkelig sætter næsen op efter at skulle se i biffen, når den kommer.

Det er Hobitten.

Jeg elsker simpelthen Ringenes Herre-trilogien, og nu kommer Hobitten forhåbentlig snart. De siges, at den kommer i slutningen af 2012, men den kunne lige så vel komme i 2013, og hvis vi er rigtig uheldige i 2014. Det er ikke til at sige, men hold da op, hvor jeg glæder mig. DEt er i hvert fald det eneste sikre, jeg kan sige.

Hvordan ser din liste med film ud?

Lad mig da endelig se din liste over de bedste, gode film i dette år og de næste år. Hvad glæder du dig til? Hvilke film har været bedst?

Kom endelig med dine kommentarer, det vil jeg glæde mig til at læse.

Rundrejser 2012, 2013 og 2014

En rundrejse er en fantastisk rejse. At rejse rundt i forskellige lande og opleve verden, det er noget, vi bund og grund alle gerne vil. Kan du få en dansk rejseleder med, er det bare endnu mere fantastisk.

Rundrejser i 2012, og sågar 2013 og 2014 kan bestilles i god tid, og det vil sige, du allerede nu kan gøre noget ved det. Du kan spare op til rundrejsen, tænke over destinationer og så videre.

Hvor vil du hen på rundrejse?

Hvad enten det er med en dansk rejseleder, er der mange tanker, du indledende bør gøre dig. Der er nemlig meget at overveje. Hvilket land eller kontinent skal det være til? Indien måske. Hvad med det populære Australien, som mange vælger, da der er rigtig meget at opleve her.

Kina og Sydamerika er også gode steder. Egypten eller Ægypten som nogle staver det, er jo også intet mindre end et fantastisk land med pyramider og hvad ved jeg. Så er der selvfølgelig Irland, smukke Skotland og endda Californien, som er nogle af de meget populære rejsemål, hvis du skal på rundrejse i 2012 eller 2013 eller 2014.

Ja mulighederne er mangt og mange.

Hvad skal man vælge?

Det er naturligvis op til dig. Mange af rejserne kan gøres billigt og til tilbudspris, da du bestiller en stor rejse. Men vær i god tid med min bestilling. Her finder du ikke - eller i hvert fald meget sjældent - afbudsrejser.

Jeg går selv med mange overvejelser i forhold til dette. Jeg har ikke besluttet mig, men det gør jeg nok inden længe, da jeg ønsker at rejse rigtig meget.

Udsalg i Salling 2013-2014

Så er guldugen i Salling i Aarhus ved at være klar. Skal du spare virkelig mange penge på alt lige fra tøj til køkkengrej, så er gulduge i Salling det vildeste!

Opdatering: Jeg har fundet ud af, at dette ikke er gulduge, men blot en enkelt dag, hvor der er udsalg. Beklager meget. Det var min kæreste, som havde hørt forkert.

Guldugen starter, når Salling siger det, og du kan roligt regne med, at der er tale om kæmpemæssige udsalg i Salling i 2013 og i 2014, igen-igen.

Jeg var med kæresten i Salling i går, fredag, og de er allerede ved at gøre klar med udsalgsskilte OVER DET HELE! Og allerede i går var der en masse udsalg, men min kæreste siger, at det bliver endnu vildere på mandag, når det starter.

Jeg glæder mig sgu!

Hvornår starter det helt præcis?

Guldugen med udsalg i Salling 2014 og i 2013 starter med et brag - og typisk allerede klokken 7! Det er godt nok tidligt. Jeg har ikke været med til guldugen før, og jeg tænker sådan lidt, om alle butikker virkelig åbner kl. 7. Men det gør de vel :) Og jeg skal med! Det er godt, at jeg er selvstændig og arbejder hjemme, når jeg har lyst - eller ville jeg ikke have kunnet komme så tidligt om morgenen.

Min kæreste skal desværre på arbejde. Det er ellers rart at have sin pige med på udsalgsjagt, og jeg synes, det er kedeligt at rende rundt alene. Men nu gør jeg det sgu.

Jeg har tænkt mig at kigge efter tøj, sko og lidt forskelligt køkkengrej. Og ja, hvad de nu ellers har. Hvis det er på udsalg og man kan spare 50 - 70 %, så er det sgu det værd næsten uanset, hvad man køber :P

Auditions til musical

Musical-audtitions i 2012 og årene fremover - 2013, 2014 med flere: Kan du synge og spille skuespil og vil du være med i en musical i 2012 eller de efterfølgende år, er der ræson i at søge efter en audition eller casting, så du kan blive vurderet og bedømt.

Søger du efter tilmelding til musical-auditions i København, Aarhus eller andre byer, er der mange muligheder. Først og fremmest kan du kigge ind på hjemmesiden for Det Danske Musical Akademi. Dernæst er en søgning på din favorit søgemaskine det bedste, du kan gøre, da du så kan se de mest aktuelle opslag fra bureauer og akademier, som søger folk til auditions til en musical.

Tag dog først og fremmest et kig på Det Danske Musical Akademis hjemmeside her: www.musicalakademiet.dk, hvor du kan finde de allerseneste opslag.

Husk, at et godt CV kan hjælpe dig rigtig godt på vej til at komme til auditioning eller casting. Og har du allerede erfaring som skuespiller eller erfaring fra tidligere jobs, roller i film, reklamer, serier eller selvfølgelig musicals, er dine chancer større.

Forslag til steder med auditions til musicals i Danmark i 2012, 2013, 2014 - København, Aarhus

Har du gode forslag til andre steder, hvor man bør kigge - nogle faste steder - må du meget gerne lægge en notits herom.