Æggekoger

Æggekogere er populære som aldrig før. Det er rart at kunne styre kogningen 100 %, og så skal man ikke tænke på så meget. Ikke noget med at holde øje med æggeuret. Herhjemme har vi altid brugt en gryde og ikke andet. Men jeg synes, at tiderne bør skifte, og da vi faktisk spiser ret mange æg, ville det være en lille lettelse i hverdagen, hvis vi fandt os en god og billige æggekoger på tilbud.

Der er flere, der vælger en æggekoger til mikroovn, men det gider jeg ikke rigtigt. Vi er holdt lidt op med at bruge mikroovn herhjemme, da flere undersøgelser viser, at det ændrer på maden således, at det er farligt at spise. Jaja, man skal ikke tro på alt, hvad man læser, men det kan jo være, der er noget om snakken. Men nok om det.

Jeg har kigget på en Bosch-æggekoger og en fra OBH (Nordica). Det er begge kendte mærker, og man må da gå ud fra, der er tale om kvalitet. Jeg ser mig derfor omkring efter nogle gode udsalg og æggekoger-tilbud online - men ikke kun på nettet, også rundt omkring i forskellige butikker i Danmark.

Her tænker jeg, at det ikke er det bedste at vælge den billigste æggekoger, for jeg tror, at kvalitet og pris hænger rigtig meget sammen i denne forbindelse. Æggekogeren skal jo koge, og det kræver vildt meget energi. Det må også betyde, at den kan gå nemt i stykker, hvis den ikke er “skruet” ordentligt sammen. Det er i hvert fald min teste. Ved du mere om den slags, hører jeg da gerne fra dig, så du kan modbevise mig eller bare komme med egne erfaringer.

Æggekoger test 2012, 2013, 2014, 2015 osv.

Vi mennesker kan godt lide at kigge efter en test, og jeg har da lige fundet en her: https://sondagsavisen.dk/2010/13/test-billig-aeggekoger-redder-paasken.aspx - Det er fra Søndagsavisen og den er desværre fra 2010, men jeg tænker, at testen stadig må være gældende.

Her er det faktisk den billigste, der vinder. Hm… det modsiger jo så med det samme min lille teori :)

Der er blevet testet følgende:

Waves EB-07004
Wilfa 337:01:00
Easy Eggs F6828

Waves koster kun 100 kroner, og det er jo til at have med at gøre. Så måske er dette det bedste tilbud på en æggekoger?

Kom gerne med dit besyv, hvis du ved lidt mere :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.