Aflåst sideleje – Førstehjælp

Førstehjælp: Aflåst sideleje. Lær det her. At lægge et andet menneske i aflåst sideleje er utroligt simpelt og utroligt vigtigt. Det kan redde liv.

Det at kunne lægge et andet menneske i aflåst sideleje kan ganske enkelt være en “life saver”. Du lærer det, hvis du tager et kursus i førstehjælp, men alle kan lære det. Kig med her.

Aflåst sideleje forstås ved, at en person ligger på siden med formål om, at den tilskadekomne ikke får opkast, fråde eller lignende galt i halsen. Det handler ikke bare om at lægge en person om på siden; det skal gøres rigtigt, men det er heldigvis ikke svært! Alle kan lære det.

I følgende video kan du lære at lægge en person i aflåst sideleje. Det kan redde liv, og det tager kun 2 minutter af din tid at se videoen og lære det. Det er noget af det mest basale, du lærer, når du følger et kursus i førstehjælp.

Lær at lægge en person i aflåst sideleje

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.