Alt om hunde direkte til din mail eller RSS-feed-læser - GRATIS!

Som en ny ting her på bloggen, har jeg nu lavet et tiltag, der gerne skulle gøre det nemmere for folk, der er interesseret i at få mere viden om hunde og hundetips fra min blog

Nu kan du abonnere på InfoBlogs artikler om hunde via mail/nyhedsmail eller via din favorit RSS-feed-læser.

Jeg har selv en passion for hunde. Vi har en f1-labrador ved navn Luna herhjemme, og jeg går meget op i at træne hende korrekt og lære hendes sprog, så jeg kan kommunikere med bedre med hende. Alle mine oplevelser, erfaringer og gode hundetips kan du nu få direkte til din mail eller feed-læser.

Sådan gør du:

Abonnér på hundetips fra InfoBlog via RSS-feed eller …

Få hundetips fra InfoBlog direkte til din mailbox

Husk, at det er 100 % gratis, og du kan til en hver tid nemt afmelde dig. Jeg hader selv spam - så du kan være ganske tryg ved at tilmelde dig. Det eneste, jeg tilbyder, er mine erfaringer og viden.

Jeg skal sørge for at inkorporere dette i alle indlæg om hunde eller på anden facon gøre opmærksom på det. Det skal nok komme :)

Jeg tænker også på at lave samme tiltag med mine artikler om pædagogik og måske også om slankekur og vægttab. Det ligger dog lidt ude i fremtiden.

Gør du selv nok opmærksom på at bringe din viden ud til verden? :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.