Alternativ til iPad

Jeg kom tilfældigvis til at huske tilbage på en bestemt So Ein Ding-udsendelse på DR2, hvor den altid farverige Nikolaj Sonne sammenligner iPad (1′eren) med Samsung Galaxy. Samsung Galaxy var den pinlige taber, og det fik mig til at tænke: Hvilke alternativer til iPad, findes der egentlig, som er værd at købe.

Nu er jeg ikke verden største tablet-kender, men jeg vil med det samme sige, at jeg ikke vil lægge skjul på, at jeg ikke kan finde et eneste godt alternativ til iPad. Jeg ejer godt nok en Mac (men jeg savner en computer med Windåse), men seriøst … alt andet er cr@p.com! :) Der findes bare intet alternativ til iPad, som kan måle sig med det slick design og det brugervenlige styresystem, som iPad’en kommer med.

Kan du nævne nogle gode alternativer til iPad?

Så derfor vil jeg gerne spørge dig, kære læser: Kan du nævne nogle tablets - ja bare en enkelt - som kan gå an og kan kaldes for et godt alternativ til Macintosh’ slim vidunder?

Lad mig endelig høre fra dig, hvis du kan nævne bare een tablet, der kan måle sig med iPad i forhold til pris, design og “lækkerhed”.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.