Antabus: Pris – Hvad koster det? Tjek priser her

Hvad koster antabus? Priser på antabus kan du få mere at vide om her. Bemærk, at der er tale om receptpligtig medicin, og derfor skal du først snakke med din læge, inden køb. Din læge kan hjælpe dig med at vurdere, om det er noget for dig.

Prisen på antabus - som bruges i forbindelse med afvænning af alkohol - ligger på omkring 230 kr. pr. glas med 100 tabletter. Ifølge Medicinpriser dk koster det helt præcis 232,45 kr. pr. glas (a 100 tabletter). Hvor mange tabletter, du skal indtage, afhænger af, hvor meget din læge mener, der skal doseres (læs mere om antabus-dosering her), men du skal regne med 2 tabletter 2 gange om ugen, dvs. 4 tabletter om ugen, hvilket er ca. 16 tabletter om måneden (hvis vi regner med, at 1 måned er på 4 uger).

Da det er bedst at være på medicinen i min. 6 måneder/25 uger, kommer du op på at bruge ca. 200 tabletter i hele perioden, dvs. 2 glas a 100 tabletter. I alt snakker vi altså en Antabus-pris på 464,90 kr. (2 glas) for en behandling, er varer i et halvt år.

Det er da en pris, der er til at have med at gøre. Læs også om antabus-bivirkninger.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.