Snorke-medicin - Snorke-middel, der rent faktisk virker mod snorken

Har du også gransket nettet for informationer om, hvorvidt det ene snorke-middel rent faktisk virker, eller om den seneste nye snorke-medicin med dokumenteret effekt er snyd og fup? Vil du eller en du kender gerne holde op med at snorke, så kig med her.

Egentlig er det lidt underligt at kalde det snorke-medicin eller snorke-middel/snorkemiddel. Det er jo ikke medicin eller et middel, der får dig til at snorke, vel? (Sovemedicin får dig til at sove, ikke til at forblive vågen.) Så det burde vel være mere korrekt at kalde det for anti-snorke-medicin eller anti-snorke-middel, ikke?

Okay, nok med flueknepperiet …

Jeg er en af de “heldige” mennesker, som snorker. Til tider er det rigtig slemt, og det hører jeg også for. Her til aften smuttede jeg en tur på Google med forhåbninger om, at jeg ville kunne finde et godt middel mod snorken. Jeg mener, det burde da kunne lade sig gøre. Jeg finder frem til en masse forskellige mærker - Asonor, SnorBan bl.a. Nogle steder bliver der skrevet, at de har dokumenteret effekt og at de er virkelig effektive, men så finder jeg også forskellige artikler, der meddeler, at alle snorkemidler er fup og snyd. De har absolut ingen effekt.

Så her sidder jeg igen, endnu mere forvirret end da jeg startede med at søge efter et middel mod snorken. Og jeg har hermed bidraget med endnu et ligegyldigt indlæg om kampen mod snorken. Derfor lader jeg debatten stå åben, og hvis du ved noget om emnet, ville jeg blive rigtig glad for en kommentar, der måske kan gøre mig lidt klogere.

Herfra vil jeg fortsætte med at lede efter alt det, jeg kan finde, om oplysninger, midler samt tips mod den forfærdelige snorken.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.