Antikke spejle - Find billigt, antikt spejl til en god pris

Der er bare et eller andet over antikke spejle, som mange ikke kan stå for. Jeg er nok mere til moderne boligtilbehør frem for det antikke - sådan umiddelbart. Men jeg elsker dog stadig sådan noget som antikke spejle og antikke møbler, fordi jeg er blevet vokset op med en mor, der elsker at ransage loppemarkeder og genbrugsbutikker for antikviteter og billige nipsting.

Her, hvor jeg bor nu - sammen med min kæreste - har vi faktisk to antikke spejle. Dem er vi rigtig glade for. Det er dog kun det ene af spejlene, som er sat til at hænge på væggen - det andet spejl skal nok komme op på et tidspunkt. Vi kører meget blandet stil herhjemme. Der er antikke møbler, men også nyere møbler og andet stads. Men idet jeg er mand, så er det ikke mig, der bestyrer indretning og den slags her i boligen :)

Billige antikke spejle

For at vænne tilbage til overskriften, så vil jeg anbefale dig at tage et kig på nogle af de sider, der specialiserer sig i antikke ting. Men endnu bedre - og for at referere lidt til min kære mor - så vil jeg anbefale dig at kigge efter et antikt spejl i butikker, der sælger brugte ting, det vil sige genbrugsbutikker og kræmmermarkeder. Her kan du være virkelig heldig med at finde nogle flotte ting, og det bedste er, at folkene i den slags butikker sjældent er interesseret i at tjene en masse penge, så derfor kan du sagtens, nemt få en god pris på et antik spejl, hvis bare du finder det. Og det er jo netop det med at finde den rette butik eller det rette antikvariat, der er det svære. Prisen kan du altid forhandle dig til.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.