Auditions til musical

Musical-audtitions i 2012 og årene fremover - 2013, 2014 med flere: Kan du synge og spille skuespil og vil du være med i en musical i 2012 eller de efterfølgende år, er der ræson i at søge efter en audition eller casting, så du kan blive vurderet og bedømt.

Søger du efter tilmelding til musical-auditions i København, Aarhus eller andre byer, er der mange muligheder. Først og fremmest kan du kigge ind på hjemmesiden for Det Danske Musical Akademi. Dernæst er en søgning på din favorit søgemaskine det bedste, du kan gøre, da du så kan se de mest aktuelle opslag fra bureauer og akademier, som søger folk til auditions til en musical.

Tag dog først og fremmest et kig på Det Danske Musical Akademis hjemmeside her: www.musicalakademiet.dk, hvor du kan finde de allerseneste opslag.

Husk, at et godt CV kan hjælpe dig rigtig godt på vej til at komme til auditioning eller casting. Og har du allerede erfaring som skuespiller eller erfaring fra tidligere jobs, roller i film, reklamer, serier eller selvfølgelig musicals, er dine chancer større.

Forslag til steder med auditions til musicals i Danmark i 2012, 2013, 2014 - København, Aarhus

Har du gode forslag til andre steder, hvor man bør kigge - nogle faste steder - må du meget gerne lægge en notits herom.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.