Den bedste boligside - BoligPortal.dk slår ALT!

Efter mange måneders research og søgen efter et hus til leje - og før det en lejlighed til leje - er jeg kommet forbi mange forskellige danske boligsider. Umiddelbart troede jeg, at der var mindst en håndfuld gode boligsider, hvor man kan finde en bolig til leje … men sandheden er - hvis du spørger mig - en helt anden.

Jeg vil mene, jeg har været forbi stort set alle boligsider, og der er kun en side, som jeg ikke kun vil kalde den bedste boligside, men - desværre - også den eneste gode boligside.

BoligPortal.dk er den bedste boligside, hvis du vil finde en lejebolig eller ejerbolig

BoligPortal.dk har ikke kun det største udvalg af ejerboliger og lejeboliger i hele Danmark, men det er også den mest seriøse boligside.

Det fede ved BoligPortal.dk

 • Den er ikke spækket med reklamer
 • Søgefunktionen er super-nem at bruge
 • Annoncerne bliver opdateret - ikke som på andre sider, der ikke engang sletter boligannoncer, der er udløbet
 • Danmarks største udvalg af boliger til leje og ejerboliger!

BoligPortal.dk koster lidt penge at bruge, men det er det hele værd, hvis du vil finde en bolig eller udleje/sælge en bolig. Længere er den ikke.

Besøg BoligPortal.dk her!

Jeg har været så irriteret over boligsider, der ikke sletter gamle annoncer. Hvor fedt er det lige at finde en helt perfekt bolig … du kontakter personen, der udlejer eller sælger, og så finder du ud af, at boligen for længst er lejet ud eller solgt. Det finder du på rigtig mange boligsider, men ikke på BoligPortal.dk.

Dine erfaringer

Har du også erfaringer med dårlige boligsider? Mener du også, at den bedste boligside er BoligPortal.dk? Eller har du bare andet på hjerte, som relaterer til mit indlæg … så lad mig høre fra dig i kommentarfeltet herunder.

5 tanker om "Den bedste boligside - BoligPortal.dk slår ALT!"

 1. Henrik

  Hej Jan

  Jeg blev rigtig glad for at læse dit indlæg, ikke mindst afsnittet om sletning af gamle annoncer. At få fjernet udlejede boliger (og andre gamle annoncer) er en af de ting, som mine kolleger og jeg arbejder rigtig meget med hver dag.

  Vh.
  Henrik, BoligPortal.dk

 2. Jan, redaktør Forfatter

  Hej Henrik

  I gør jeres arbejde virkelig godt! Det kan I være meget stolte af :)

  Hej Peter og Michael

  Det er godt at høre, at teamet bag Lejebolig.dk også sorterer gamle annoncer fra. Det er den slags, der gør den store forskel.

  Tak for jeres kommentarer, alle sammen :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.