Bedste webhotel 2012 - til erhverv og privat, WordPress og Joomla og alle CMS’er

Så er det blevet tid til at kåre det bedste webhotel på dansk web-grund. Efter godt og vel 6 års erfaring, hvor jeg har prøvet stort set samtlige danske webhoteller, mener jeg selv, at jeg ved, hvad jeg snakker om. Det bedste webhotel i 2012 er hermed kåret, og du får også lige nogle gode grunde til, hvorfor du - lige som tusindvis andre - bør benytte dig af netop dette webhotel - hvad enten det er til privat, erhverv, om du skal bruge WordPress, Joomla eller et hvilket som helst andet CMS.

Vinderen er UnoEuro

Jeg har brugt UnoEuro i godt og vel 3 år nu, og det er bare det absolut bedste webhotel til prisen. Jeg vælger ganske enkelt ikke andre fremover, da UnoEuro har alt det, der skal til.

Det er …

- billigt
- stabilt
- ultranemt at finde rundt i deres kontrolpaneler (hvilket er vigtigt for mig)
- og deres support er eminent!

Hvis du har spørgsmål til noget, svarer de altid med det samme. Jeg har sjældent oplevet bedre support hos andre virksomheder!

Besøg UnoEuro her, og kom i gang med at få hostet din hjemmeside inden for ingen tid :)

Som nævnt har jeg prøvet mange andre, og hvis du er på udkig efter det billigste til prisen, så er UnoEuro altså bare nummer 1!

Hvis du har spørgsmål til UnoEuro, er du meget velkommen til at stille dem her nederst på siden. Jeg hjælper dig meget gerne :)

Jeg er sikker på, at UnoEuro ikke blot vil forblive det bedste webhotel i 2012, men også 2013, 2014, 2015 og mange, mange år fremover. De har bevist gang på gang, at de er bedst til prisen, og jeg bliver ved med at blive overrasket over at se deres hurtige support, eksempelvis over Twitter, hvor du altid kan få fat i dem.

Hvilke har jeg prøvet?

Jeg har blandt andet prøvet one.com (det tidligere b-one), 123hjemmeside.dk, Cliche Hosting, Gigahost, Meebox og mange andre. Jeg synes ikke, at nogen af dem kommer helt op på UnoEuros højder. Nogle af dem er tæt på, men det er ikke nok.

Hvad er din mening?

Har du kåret din egen vinder, når det kommer til bedste webhotel i år? Hvad forudser du i næste år og årene fremover? Jeg er meget interesseret i at høre, hvad du mener :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.