Skiferie 2013, 2014, 2015, 2016 - Bestilling af skirejser allerede nu

Når man gerne vil på en billig ferie, bør man bestille tidligt, hvis man vil spare mest muligt. Derfor kan det være en super ide at lede efter sin næste skiferie allerede nu, for det er her, de store besparelser er at finde.

Og allerede nu skilter de fleste, seriøse skirejsebureauer med næste års skirejser. Skal du eksempelvis på skiferie i 2013, så har rejsebureauerne altså allerede forberedt sig på, at der så småt begynder at komme kunder ind.

Find din skiferie i 2013 her - billigt og på tilbud, hvis du bestiller tidligt

Du kan allerede nu bestille en skirejse til alle de kendte destinationer. Frankrig, Norge, Italien, Østrig og Schweiz.

Der findes en fin hjemmeside, der hedder skiferie2013.dk, som har lavet en nem og overskuelig oversigt over de rejseselskaber, der sælger skirejser i 2013 allerede nu. Her finder du alle de kendte bureauer, eksempelvis skirejser.dk, som faktisk er Danmarks ældste skirejsebureau.

Der er også noget, der hedder Hanstholmturistfart.dk, som tilbyder busrejser (ski). Dem havde jeg faktisk ikke engang hørt om før. Men ja - der er jo en masse forskellige virksomheder, som man måske ikke lige kender til, medmindre man hvert år går i dybden og kigger efter billige priser på rejser.

Jeg er ikke lige den type selv, men i 2013 planlægger jeg lidt af hvert, og der skal jeg altså også ud og stå på ski.

Bestil tidligt

Så skal du bestille din skiferie i 2013, kan du allerede gøre det nu, hvis du vil være tidligt på den. Det samme kan du huske at gøre i 2013, hvis du vil bestille til 2014; og i 2014 bestiller du din rejse til 2015. Og så videre :)

Det er egentlig ikke raketvidenskab, men det virker :)

Har du ellers andre tips, så skriv endelig nederst i kommentarfeltet :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.