Bilforsikring: Priser, unge kan lide

Leder du efter billige bilforsikring-priser, unge forstår og kan nikke ja tak til her og nu? De unge mennesker nu til dags har det allerede svært med betydeligt lavere indkomst end det etablerede, voksne menneske; og så med en finanskrise, der lurer i mørket, gør det bestemt ikke morsommere. Hvorfor skal det være så svært for unge, at finde en billig bilforsikring - en, der ikke koster det hvide ud af øjnene?

Kørekortet er ved at blive taget, og snart kan man låne fars bil til at drøne rundt i gaderne og være cool, lige som de andre. Men piben får en anden lyd, når der skal erhverves egen bil og ikke mindst en bilforsikring. Bilen kunne alligevel fås til en nogenlunde billig pris - så alt er godt endnu, men det meste af opsparingen er brugt op, og så er det lige, at man mangler en bilforsikring.

Man leder og undersøger, men får en lang næse, når priserne bliver sammenlignet. Man kunne have købt 10 biler for den pris, tænker man …

Hvorfor er det ikke billigt at købe bilforsikring til unge?

Priser på forsikringer bliver i flere tilfælde vurderet efter, hvor stor risiko, der er for, at der sker en skade. Og som ung billist er man nærmest nyfødt baby og uerfaren (de fleste er, i hvert fald, men ikke alle), når det kommer til at styre et motoriseret køretøj med 4 hjul, a.k.a. en ganske almindelig bil.

Tager man det med og dertil medregner, at dyre biler eller biler af særlige mærker koster endnu mere at forsikre, kan man nærmest godt vike farvel og tak til drømmen om at cruise rundt, indtil man har vundet den der milliard i lotto.

De laveste bilforsikring-priser, unge vil acceptere, kan kun opnås på denne måde

Find en billig bil. Det er meget afgørende for en bilforsikring, hvis bilen er af et dyrt eller specielt mærke, idet reparation vurderes til at være og i mange tilfælde vil være dyrere, end hvis der er tale om en ganske almindelig personbil.

Sammenlign så mange priser som muligt på forskellige forsikringer. Jo større liste, du får lavet, jo større overblik har du over priserne. Spørg også venner og bekendte om de kender nogle gode tilbud.

Udvælg nogle af kandidaterne med det bedste tilbud, og ring dem op. Ofte kan det lade sig gøre at presse prisen ned, hvis man har tilstrækkelig vilje og lidt “køber-talent”.

Det er nogen gange bare træls at være ung. Men vi håber på det bedste!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.