Billig HTC WildFire

Kæresten og jeg har hver især købt en billig HTC WildFire i dag. Super-lækker telefon. Eller … vi har næsten ikke fået afprøvet den endnu, men flot, det er den!

Jeg anbefaler personligt CallMe.dk, hvis du er på udkig efter en billig mobil. Deres priser er super billige :)

Vi satte vores HTC WildFire-mobiler til at oplade for ca. 2 timer siden. Kærestens er opladt, så hun sidder og roder lidt med den nu, men min er endnu ikke fuldt opladt. Øv :P Den burde vel være færdig her om lidt. Men nok om det, du vil sikkert vide, hvor man køber den billigste HTC WildFire.

Det gør du hos 3! Jeg har været tilhænger af 3Mobil i godt og vel 7-8 år, og det er jeg sgu glad for, for de har altid nogle super-tilbud. Så ja - smut ind på 3Mobils hjemmeside eller find din nærmeste 3Butik. Jeg har fået min mobiltelefon for 100 kr., og det er så med 3iDeal-abonnement (399 kr. pr. måned), som inkluderer en masse guf, blandt andet 5 timers tale, fri sms, gratis net og meget mere. Hvis du bestiller nu, så får du gratis tv i 6 måneder; det har jeg så ikke fundet ud af hvordan virker endnu, men det kommer.

Min kæreste har fået et 3iDeal Mini-abonnement. Der får man lidt mindre med, og man betaler så 199 kr. pr. måned. Telefonen skulle der så betales 1000 kr. for. Men det er sgu en fin pris, hvis du spørger mig.

Så ja - skal du have en billig HTC WildFire, så er det igennem 3Mobil. Så vidt jeg kan se, så har de det billigste tilbud lige på nuværende tidspunkt :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.