Billig smoking - Jakkesæt el. smoking-jakke evt. m. butterfly & sko

En billig smoking-jakke eller et jakkesæt kan godt være lidt svært at finde. Men det afhænger selvfølgelig af, hvor du kigger. Der er et væld af muligheder online på nettet såvel som hos forhandlere rundt omkring i danske butikker, hvis du skal have en fed og billig smoking.

Personligt kigger jeg mange forskellige steder, hvis jeg skal finde mig en cool, men stadig billig smoking. Jakkesæt og jakker generelt må gerne se “smarte” ud, men skal du have mærker som Hugo Boss og den slags kan de gode tilbud og udsalg godt være svære eller nærmest umulige at finde.

Gode steder at finde en billig smoking med butterfly samt sko til smoking

En jeg kender fandt en rigtig billig smoking fra Hugo Boss via DBA. Det var langt under halv pris, og han har været virkelig heldig at finde en gut, som ikke kunne bruge sin smoking mere. Der fulgte så ikke sko til smoking med eller butterfly, men der var bukser og vest. Alt det andet kan du sagtens også finde på dba.dk.

Et andet sted er selvfølgelig de sædvanlige butikker med herretøj. Her kan du altså sagtens finde noget på tilbud hos eks. Tøjeksperten - og de findes også på nettet. Så er der selvfølgelig H&M, og hér kan du finde smokings til rigtigt billige priser - dog skal du regne med, at det ikke er så unikt, fordi mange også køber her.

Genbrugsbutikker kan faktisk også være en god mulighed for at finde billige smoking-jakker, habitter, blazers og alt slags tøj og sko, som folk ikke gider at gå med mere. Man skal ikke kimse ad den slags butikker. Jeg har faktisk selv fundet en del fede ting. Og ja, det er mega-billigt, og du kan sågar forsøge at prutte om prisen og dermed få det endnu billigere.

Dine forslag er velkommen

Har du andre gode forslag, er du hjerteligt velkommen til at lægge en kommentar herom.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.