Billig swimmingpool

På et tidspunkt, når ønskeboligen er fundet, skal jeg have fundet mig et godt tilbud på en billig swimmingpool. Og hvorfor ikke allerede nu begynde at kigge efter det. Jeg har samlet nogle priser på swimmingpools, og de lader til at være ganske billige.

Indtil videre har jeg fundet en pool helt ned til 23.000 kr. Okay - vi snakker mange penge her, men så skal jeg da hilse at sige, at man også kan finde pools til 100.000 kr. og opefter. Alt afhængigt af, hvad du vil have. Men 23.000 er nu en billig pris. Denne billige swimmingpool fra Toscana kan købes på Spahouse.dk (tjek selv her); Den er 7 x 3,5 meter og altså alligevel velegnet til hygge med en Martini i hånden, men også træning til de Olympiske Lege. Spøg til side … man kan i hvert fald sagtens få svømmet nogle baner frem og tilbage, så vi snakker ikke om en af de helt billige swimmingpools fra legetøjsbutikken.

Tilbudet på Toscana’en er faktisk det bedste, jeg har fundet. Poolforhandler.dk har også nogle lækre svømmepøller (spøjst ord i øvrigt), men de er i nogle lidt højere prisklasser. De swimmingpool-priser er godt nok svimlende høje, og ydermere skal man tage betragtning af, at de også skal vedligeholdes. Det ender med at koste en hel del penge at have sådan en, men når man skal, så skal man, og jeg er nu fast besluttet, at der i min kommende have engang skal stå en stor svømmepøl, så jeg kan få morgenmotion og nyde solen sammen med kæresten, familien og vennerne.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.