Billige sko online? Her finder du masser af lækre modesko på nettet

Jeg har altid haft svært ved at finde og faktisk også købe billige sko på nettet. Det har været svært, fordi jeg ikke lige kendte så mange gode online shops, og så har jeg altid haft problemer med hensyn til skostørrelser. Begge problemer har jeg fået løst, og det kan du læse lidt mere op her.

Du kender det måske selv: Du har netop fundet nogle billige sko online, som du er klar til at købe, men du er også bange for, at de ikke passer dig. I de fleste online skobutikker og tøjbutikker er det dog nemt at bytte en vare - så den frygt bør man egentlig ikke have. For hvis skoen ikke passer, bytter du den bare igen. Men selvfølgelig er det træls, for det er også tidskrævende.

Jeg er startet med at lave min søgen efter billige sko ude i de virkelige skobutikker. Og finder jeg en billig sko, som passer mig og som jeg kan lide, smutter jeg hjem foran computerskærmen og tjekker nettet for selvsamme lækre og billige sko. Nemt. Og typisk finder jeg faktisk skoene til en bedre pris, og jeg ved på forhånd, hvilken størrelse, det skal være, for jeg har jo lige prøvet dem :)

Dette trick virker selvfølgelig ikke altid, for visse sko kan du bare ikke altid lige finde online. Men hvis du så finder et par billige sko online uden at vide, hvilken størrelse, der vil være bedst for dig, er du nødt til at satse. Du kan dog bruge nogle retningslinjer, som jeg selv er begyndt at bruge.

Når du er ude og afprøve nogle løbesko - bare for at tage et eksempel - så tjek lige størrelsen, og notér dig det bag øret. For ofte kan du nøjes med samme størrelse løbesko, sneakers og den slags - uanset hvilket mærke det er (nogle mærker er selvfølgelig undtaget).

Når du så prøver støvler af, så tjek størrelsen igen. Normalt vil det ikke være samme størrelse, der passer dig, som hvis det var løbesko. Så selve skotypen kan du som udgangspunkt bruge i din vurdering, når det kommer til størrelse.

Billige sko på nettet - hvor?

Nå-ja, og for at afslutte dette indlæg, så vil jeg lige henvise dig til SmartGuy.dk/SmartGirl.dk. Det er ikke kun for unge og smarte, men de har altså mange flotte, moderne og ikke mindst billige sko. Så tjek hjemmesiden, hvis du vil spare penge :)

Har du andre anbefalinger, så skriv gerne en kommentar.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.