Billige træpiller i Tyskland - Tilbud og store besparelser

Træpiller billigt i Tyskland: En træ-pilleovn med træpiller er en fin måde, at få varme og energi i hjemmet, og det er også en af de billigere alternativer. Dog afhænger det også af flere forskellige ting, men generelt er det en billigere løsning end eksempelvis fyringsolie, som alligevel er ved at forsvinde så småt.

Når der skal købes ind af træpiller, er der flere og flere, der kigger efter de billigere priser i udlandet. Her er Tyskland et af de lande, som står for skud.

Billige træpiller Tyskland - kan det passe at det er billigere?

Jeg hører flere og flere tale om Barlinek, Fleggaard og Linek. Men ærlig talt, så har jeg ikke forstand på det, og det er også derfor, jeg skriver herinde, i håb om at en venlig sjæl kan afsløre lidt mere om det her.

Det er sådan, at min søster og hendes mand har et gammelt hus, og de har lige fået en ny pilleovn til træpiller. Det er ganske smart, fordi det er sådan en, der kører automatisk og altså selv skubber træpillerne ind i pillefyret. Du skal bare smide en masse træpiller ind, og så kører den ellers stille og roligt, indtil pillerne er sluppet op - og så fylder du på igen.

Men de undrer sig også over, om træpiller er billigere i Tyskland, og jeg har lovet, at jeg ville tjekke op på det, og derfor spørger jeg herinde, for der sidder sikkert nogen og ved mere om emnet.

Så hvis nogen kan hjælpe med et svar, ville jeg blive meget taknemlig :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.