bObles-hval på tilbud

Den coole bObles-hval er godt nok fed, og jeg kunne godt tænke mig at finde den på tilbud.

Gode tilbud her

Opdatering. Tak til en læser, som har anbefalet Legeskab.dk, der må siges, at have nogle virkeligt fornuftige priser på bObles-tumledyr. Tjek selv deres udvalg :)

Hvis der er nogen herinde, der kunne hjælpe mig med at finde en bObles-hval på tilbud, ville jeg blive rigtig glad. De står til 899 kr. i alle de butikker, jeg har set, men det må da kunne lade sig gøre at finde en billig bObles-hval på tilbud et eller andet sted, eller hvad?

Da jeg arbejder meget ved computere, har jeg også meget tid til at surfe rundt efter udsalg og tilbud på nettet, når jeg skal købe noget, og det er virkelig sjældent, at jeg ikke finder en vare, der ikke er bare lidt nedsat. Så jeg er lidt overrasket over, at jeg ikke kan finde nogle bObles-hval på tilbud bare eet sted op nettet :(

Jeg håber, du kan hjælpe. Jeg er meget interesseret i sådan en hval til min niece, da hun inden længe fylder år. Det ville være den perfekte gave. Hun har rigtig mange fede børnemøbler og specielle multifunktionelt børnelegetøj - så det går ikke at købe et eller andet cr*p til hende, hvis I forstår.

Nå, jeg håber, der er nogen derude, der kan hjælpe.

En tanke om "bObles-hval på tilbud"

  1. Anna

    Jeg har ikke set hvalen på tilbud. Men hos https://www.legeskab.dk har jeg set at de har den nye sandorm på tilbud. Den kom vistnok i sommers. Hos Legeskab.dk kan man også købe den nye ugle, den kan man få samlet for 799,-, men så får man også to produkter. Det synes jeg ikke er så dyrt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.