Kategoriarkiv: Bøger

Alt om bøger. Find din bog online til en billig pris, eller læs gode boganmeldelser. Se med her.

Udsalg i 2016 - Find de bedste udsalg her

Dette er en liste over udsalg i 2016, som bliver opdateret løbende. Udsalgene gælder alt lige fra tøj, mode og skønhed til hvidevarer og andre ting, der er nedsat. Hvis det er på udsalg i 2016, så finder du det her på siden.

Vi mennesker elsker et godt udsalg. Rigtig mange køber stort set kun ting på udsalg, og det er selvfølgelig fornuftig økonomisk tænkning, der ligger til grund for dette - men det kan også være en tidskrævende opgave. Og tid er jo også penge, siger man.

Denne opgave vil jeg gerne hjælpe med at gøre mere overkommelig ved at finde udsalgene til dig samt opfordre dig som læser til at lægge en kommentar, hvis du har spottet et kanon udsalg i 2016.

En liste over de bedste udsalg i 2016

  • Januar-udsalg 2016 - Årets første udsalg starter faktisk allerede måneden før. Januar-udsalget i 2016 starter altså allerede i december 2013, og går du videre til denne side med januar-udsalg 2016 (tjek facebook), vil du kunne finde en liste med gode steder, hvor du kan spare en masse penge på tusindvis af forskellige varer. Da januar-udsalget i 2016 endnu ikke er startet, vil jeg til at begynde med anbefale dig at holde øje med Tøjekspertens hjemmeside, som altid plejer at være tidligt ude med januarudsalg.

Flere 2012-udsalg vil komme på listen, når tiden er inde.

Hjælp til med at opbygge den største liste over steder med udsalg i 2016

Jeg har brug for din hjælp, hvis vi skal have sammensat Danmarks største og bedste liste med udsalg i 2016. Derfor vil jeg gerne appellere til dig, kære læser, og bede dig om at skrive en hurtig kommentar, hvis du har fundet et super udsalg.

Hvilke typer udsalg er der så tale om?

Stort set alt, dvs. tøj - herretøj, dametøj, børnetøj - sko, kjoler, bukser, jeans, bluser, skjorter; parfume og skønhedsprodukter; møbler og ting til boligen; elektronik, film og spil; hvidevarer, vaskemaskiner, tørretumblere, køkkengrej; ting til baby, børn og unge … og alt det imellem.

Hjælp til, og lad os sammen lave den bedste liste, der kan været til nytte for alle :)

Gode børneboger - Brugte el. nye & billige på tilbud online - Populære bøger til børn på nettet

Markedet for gode børnebøger er et sandt virvar. Hvor skal man købe populære børnebøger på tilbud eller brugte børnebøger online til en billig pris?

Da min kærestes bror og hans kæreste har en lille datter, kigger vi lidt efter nogle billige børnebøger på tilbud på nettet. I hvert fald helst på online, da vi har ret travlt og det bare er lettere end at gå ind i en butik. Det er nemmere at tjekke udvalget på nettet, end at bruge flere timer i en butik.

Men ja - der er mange muligheder.

Brugte og billige børnebøger på loppemarkeder eller genbrugsbutikker

Jeg elsker loppemarkeder og genbrugsbutikker. Der kan findes meget gemt guld sådanne steder, og jeg havde faktisk tænkt mig at kigge i den lokale genbrug efter billige børnebøger. Er sikker på, man kan finde nogle gode og populære nogle - også på engelsk eller selvfølgelig på dansk.

Selvom man kan - som jeg har nævnt - finde meget online på nettet - så er genbrugen så tæt på os, at den er jeg næsten nødt til at tjekke ud. Nogle gange kan man finde ting, der på trods af, at de er brugte, ser helt nye ud. Og det er jo en cool ting.

Andre steder med billige børnebøger af den gode slags?

Har du fundet nogle gode steder online eller ja, bare andre steder, som du bare virkelig meget kan anbefale, så ville jeg blive meget glad for en kommentar hurtigst muligt. Det behøver ikke nødvendigvis være til piger, men kan også være til drenge, da man jo også kender nogle af den slags børn :)

Så kom endelig glad med nogle tilbud eller udsalg på gode bøger til børn - gerne populære og på dansk, men det må faktisk også gerne være en henvisning til nogle på engelsk, da vi kender et barn, som har engelske forældre og derfor også ville kunne bruge det. Og børn lærer sproget tidligt, så det kan jo også være fedt at lære dem noget i en tidlig alder.

Lister med bestseller-bøger i 2012 til de ABSOLUT billigste priser online

Er du lige som flere af mine venner, som kun går op i at læse de bedste bøger, er du naturligvis interesseret i at læse bestseller-bøger. 2012 har budt på mange fantastisk gode bøger, som jeg selv kan anbefale. Har du ikke så meget tid, og vil du bare se de bedste bestseller-bøger i 2012 og i øvrigt vide, hvor de kan købes til den billigste pris online, så vil jeg anbefale disse to sider:

(begge links henivser til deres liste med bestseller-bøger i 2012)

Adlibris.dk - Hos Adlibris finder du en stor liste over bestsellers fra deres shop. Det gode er, at deres priser er de absolut laveste, jeg har set på nettet, og ikke nok med det, så har de gratis levering.

Saxo.com er den anden mulighed. De har ikke gratis fragt, men måske kan du finde et andet udvalg af bøger dér.

Tjek begge sider, men jeg må sige, at Adlibris er min favorit.

Bestseller-bøger 2012 - mine favoritter

Af de bestsellers, jeg selv kan anbefale er følgende:

Stenalderkost af Loren Cordain - Denne bog har solgt vildt godt de seneste år, men salget er for alvor steget i år, da der er kommet rigtig meget fokus på stenalderkost, som mange mener, er den absolut bedste slankekur og livsstilsændring overhovedet.

Verdens bedste slankekur af Arne Astrup og Christian Bizt - De flester kender Christain Bitz som den “pæne dreng”, der ofte er med i interviews og programmer, når det kommer til sund livsstil. Han ved en masse om slankekure og sund livsstil, og i denne bog har han slået sig sammen med Arne Astrup, hvor de har skabt bestseller-bogen Verdens bedste slankekur.

Jeg er ikke 100 % enig i alt det, de skriver - da jeg selv er fortaler for stenalderkost - men du kan helt bestemt tabe dig ved at følge deres råd. Jeg mener dog bare, at du vil få det endnu bedre, hvis du baserer din kostplan på ren stenalderkost.

Jeg er Zlatan - Den kendte fodboldspiller har skrevet en af de mest populære bestsellerbøger i 2012. Han er ikke til at komme udenom, og jeg har ikke selv læst bogen, men har fået den anbefalet af flere, som mener, den er helt fantastisk.

Køb bøgerne her

Og så lige en gentagelse af, hvad jeg skrev øverst i indlægget. Hvis du vil finde disse bedst sælgende bøger fra 2012 lige nu og til den absolut billigste pris på nettet, så kig med herunder:

Adlibris.dk - Hos Adlibris finder du en stor liste over bestsellers fra deres shop. Det gode er, at deres priser er de absolut laveste, jeg har set på nettet, og ikke nok med det, så har de gratis levering.

Saxo.com er den anden mulighed. De har ikke gratis fragt, men måske kan du finde et andet udvalg af bøger dér.

Og så er der vist ikke meget mere at sige end: God læsning :)

Januar-udsalg 2013 - Her sparer du mest

Her vil du finde en liste med gode steder, der holder januar-udsalg i 2013. Ledte du efter udsalg for hele 2013, så kig ind på denne side: udsalg 2013, og hvis du blot er interesseret i januar-udsalget i 2013, så er du havnet det helt rigtige sted.

Januarudsalg starter typisk måneden før, og det vil altså sige, at januar-udsalget i 2013 allerede starter i december måned 2013; dette gælder ikke kun Danmark, men også i mange andre lande verden over. Dette kan du læse mere om længere nede.

Vær først til at se de bedste tilbud på Januarudsalg.nu

Jeg vil gerne opfordre dig som læser til at byde ind med en kommentar, hvis du har set et godt sted, hvor der er januarudsalg i 2013. Jeg vil gerne ofre en god del tid på at finde udsalgene til dig, men jeg kan selvfølgelig ikke finde alt, og derfor ville jeg sætte stor pris på din hjælp. Det er nemt at kommentere herinde, så hvis du har fundet noget, så skynd dig og skriv en kommentar nederst på denne side. Jeg er meget taknemlig for din hjælp.

Hvor er der januar-udsalg i 2013?

Here we go. Her kommer listen med alle de steder, du bør besøge, hvis du er interesseret i at finde eksempelvis tøj, dvs. dametøj, børnetøj, herretøj, sokker, sko, bukser, kjoler, jeans, toppe, nederdele; hårde hvidevarer såsom vaskemaskiner, tørretumblere, frysere og ting til køkkenet; lækker parfume, makeup og ting, der relaterer til skønhed; ting til boligen, eksempelvis møbler, lamper, sofaer, borde og stole; eller måske elektroniske apparater, iPad, computer, spil og meget mere.

Da vi endnu ikke er kommet til december, vil listen stå tom. Men lige så snart, der sker noget, kigger du herind. Til at starte med vil jeg anbefale dig at holde øje med en side som Tøjeksperten, da de ofte er tidligt ude med deres super-tilbud.

Jeg glæder mig virkelig meget til at opdatere listen - forhåbentlig med hjælp fra dig.

Januar-udsalg 2013 i London

Den store udsalgsjæger tager på udsalg i London i slutningen af december. De store indkøbscentre holder traditionen tro kæmpeudsalg, og hér kan du altså spare voldsomt meget. Easyjet hvert år ture til Londons stormagasiner til rigtig gode priser for alle udsalgsfreaks, og selve turen derned og tilbage burde sagtens kunne tjene sig ind, hvis du får fat i rigtig mange varer til nedsatte priser. Desuden får du jo også en oplevelse ud af det, og udvalget derovre er også meget større end i lille Danmark.

Så er du frisk på en lille rejse, så kan dette absolut være en god mulighed for at spare penge og samtidig få en god oplevelse.

Hjælp til med at lave listen med de bedste steder med januar-udsalg i 2013

Byd ind med en kommentar, hvis du ved, hvor de gode steder er. Og hvis du virkelig vil holde de gode tips for dig selv, jamen så tvinger jeg dig ikke. Men det kan også være rart at hjælpe andre engang imellem, ikke?

Jeg håber, du vil hjælpe til. Det er meget nemt og hurtigt at skrive en kommentar herinde.

På forhånd tak.

Twilight-bøgerne - Køb hver enkelt bog billigt her - Billige bøger

Vi tager her et kig på, hvor du kan finde de populære Twilight-bøger online til en billig pris. Der findes mange gode sider på nettet, hvor man kan købe billige bøger.

Her er de billigst - OPDATERING

Jeg har lige tjekket, og bøgerne er billigst hos Adlibris.dk, som i øvrigt har gratis levering :)

Twilight-bøgerne er utroligt meget oppe i tiden lige nu, idet de også er blevet filmatiseret. Faktisk er det ret nemt, at finde de steder, hvor man kan købe billige bøger online. Se med her og få et godt tip til at købe bøger på nettet.

Twilight-sagaen

Twilight betyder tusmørke på dansk, og Twilight-sagaen er en roman, som er skrevet af den amerikanske forfatter Stephenie Meyer. Der er skrevet i alt 4 bøger:

  1. Twilight (Tusmørke)
  2. Eclipse (Formørkelse)
  3. New Moon (Nymåne)
  4. Breaking Dawn (Daggry)

Hvor køber man Twilight-bøgerne billigst?

Det er faktisk enkelt. Smut ind på bogpriser.dk og lav din søgning dér. Siden giver dig et overblik over de sider, der kan levere bøgerne til den billigste pris online. Så kan du sammenligne bogpriser på en hurtig og nem måde, og hurtig finde ud af, hvor du skal købe din bog.

Efter at have lavet en søgning inde hos bogpriser.dk, har jeg fundet Twilight Saga Box til blot 432,85 kr. inkl. fragt hos eLounge.dk. Det er den bedste pris, der lige nu er. Men prøv selv at søge. Dette tilbud er der kun i skrivende stund; måske kan du finde et endnu bedre tilbud på disse bøger, når du selv tager et kig.

Din mening og dine anbefalinger

Kender du et andet godt sted, er du meget velkommen til at udtrykke det i form af en kommentar nederst på siden. Kender du en anden side, hvor man kan købe billige bøger? Hvad synes du om Sagaen, og har du set filmene?

Endelig ikke-ryger - Anmeldelse af Allen Carrs bog om rygestop

Kvit smøgerne med Allen Carrs rygestop-bog, “Endelig ikke-ryger”. Du får ingen abstinenser, og det kræver ikke viljestyrke. Det lyder næsten for nemt. Og det er det også. Endelig ikke-ryger hjalp mig, og den kan også hjælpe dig. Du har intet at miste ved at læse bogen - og du har alt at vinde! Succesraten er slående. Kvit cigaretterne for altid.

Allen Carr gik fra at ryge 100 cigaretter om dagen til 0, og han har skrevet en bog om, hvordan han nemt kvittede tobakken.

Du kan finde bogen billigst hos Adlibris.dk

Jeg har tidligere skrevet en kort anmeldelse af denne rygestop-bog, læs den korte anmeldelse her: rygestop-bog. Men denne gang har jeg valgt at gå lidt mere i dybden.

Allen Carr fortæller i sin bog Endelig ikke-ryger - den lette vej til rygestop - på engelsk: Allen Carr’s Easy Way to Stop Smoking - om, hvordan rygning nærmest overtog hans liv. Han havde kontrol over alle andre områder i sit liv, men rygningen kunne han ikke kontrollere. På en “god” dag røg han ca. 100 cigaretter om dagen, og han røg aldrig under 60.

Dagen, der ændrede Allen Carrs liv

En dag tog Allen til en hypnotisør, som skulle hjælpe ham med at kvitte cigaretterne. Allen forklarer i bogen, at han ikke tror på trolddom og feer, og han var meget skeptisk, inden besøget hos hypnotisøren. Efter hypnosen havde han fuldstændig mistet lysten til at ryge. Men hvordan kunne det lade sig gøre? Hvad var det, der gjorde, at han ikke længere havde behov for at pulse på den ene smøg efter den anden?

Allen Carr har sidenhen dedikeret sit liv til at hjælpe andre med at stoppe.

Det er nemt at stoppe med at ryge

Det var sådan Allen oplevede det. Og nu skulle han prøve at løse mysteriet: Hvordan kunne det være så nemt? Endelig ikke-ryger skiller sig ud fra andre rygestop-bøger på den måde, at det kun er en lille del af bogen, som omhandler kræft og andre skræmmeelementer. Du finder heller ej billeder af rygerlunger eller andet. Hovedtemaet i bogen er at fjerne de mange illusioner, der er forbundet med rygning. Den endelige konklusion er, at der ikke er en eneste fordel ved at ryge.

Endelig ikke-ryger er en bog, som virkelig trænger igennem med budskabet om, at et rygestop i sidste ende er den eneste løsning. Når du læser bogen kapitel for kapitel, er det som om, du gradvist mister lysten til at ryge. Når du har læst bogen færdig, har du valget om at stoppe eller fortsætte dit liv som ryger. Har du forstået bogens budskab, vil du indse, at der kun er én vej at gå …

Easyway - Ingen nikotinsubstitutter

Selve metoden går under navnet Easyway, fordi det er den lette vej til et succesfuldt rygestop. Du stopper ganske enkelt uden at skulle bruge viljestyrke, uden at bruge nikotinplaster, nikotintyggegummi og andre former for nikotinsubstitutter. Allen Carr forklarer, at nikotin er et giftstop, og det at bekæmpe nikotinafhængighed ved hjælp af anvendelse af nikotin i andre former er direkte tåbeligt. Du bør ikke bekæmpe afhængighed af et stof ved at fylde dig med selv samme stof. Med andre ord, så er nedtrapning en dårlig løsning. Der er mange, der kvitter cigaretterne ved at trappe ned, men rigtig mange falder også i igen. Med Easyway lærer du at blive en glad ikke-ryger, som ikke skal leve med abstinenser.

Rygestop-klinikker verden over

Allen Carr har stor succes med sine klinikker. Han er så sikker i sin metode, at du får pengene tilbage, hvis du ikke stopper med at ryge. Med andre ord, så har du intet at miste og alt at vinde, hvis du tilmelder dig. Og har du ikke lyst til at bruge penge på hverken klinik eller bog, så kan Endelig ikke-ryger kan lejes på biblioteket, gratis.

En af illusionerne ved cigaretter

I bogen bliver der forklaret, at du ikke får et “boost” af at ryge cigaretter. De hjælper på hverken stress eller “dårlige dage”. Den følelse, du opnår ved at tænde for en cigaret, kommer af, at du lindrer dine nikotinabstinenser. Du bliver stresset og irriteret, hvis du ikke får din smøg, og det eneste smøgen gør, når du endelig tænder den, er, at du fjerner abstinenserne. Det er en afhængighed. Nikotin er et af de stoffer, man bliver hurtigst afhængig af.

Du bliver altså ikke mindre stresset af at ryge. Hvis du tager et kig på en gruppe ikke-rygere og en gruppe rygere, der ikke får lov til at suge på deres cigaret … hvem ser så mest urolig ud? Svaret kender du allerede.

Konklusion

Endelig ikke-ryger hjalp mig med at stoppe. Bogen har også hjulpet mange andre, herunder berømte mennesker som Ellen Degeneres, Richard Branson og mange andre. Metoden virker, og den kan også virke på dig. Det er det mest naturlige og nemmeste rygestop overhovedet.

Læs bogen. Du har intet at miste!

Eksterne henvisninger