Kategoriarkiv: Børn og unge

Alt om baby, babytøj og babyudstyr, børn og unge mennesker. Vil du have lækkert legetøj til børn, så anbefaler jeg personligt Legeskab.dk

Udsalg i 2016 - Find de bedste udsalg her

Dette er en liste over udsalg i 2016, som bliver opdateret løbende. Udsalgene gælder alt lige fra tøj, mode og skønhed til hvidevarer og andre ting, der er nedsat. Hvis det er på udsalg i 2016, så finder du det her på siden.

Vi mennesker elsker et godt udsalg. Rigtig mange køber stort set kun ting på udsalg, og det er selvfølgelig fornuftig økonomisk tænkning, der ligger til grund for dette - men det kan også være en tidskrævende opgave. Og tid er jo også penge, siger man.

Denne opgave vil jeg gerne hjælpe med at gøre mere overkommelig ved at finde udsalgene til dig samt opfordre dig som læser til at lægge en kommentar, hvis du har spottet et kanon udsalg i 2016.

En liste over de bedste udsalg i 2016

  • Januar-udsalg 2016 - Årets første udsalg starter faktisk allerede måneden før. Januar-udsalget i 2016 starter altså allerede i december 2013, og går du videre til denne side med januar-udsalg 2016 (tjek facebook), vil du kunne finde en liste med gode steder, hvor du kan spare en masse penge på tusindvis af forskellige varer. Da januar-udsalget i 2016 endnu ikke er startet, vil jeg til at begynde med anbefale dig at holde øje med Tøjekspertens hjemmeside, som altid plejer at være tidligt ude med januarudsalg.

Flere 2012-udsalg vil komme på listen, når tiden er inde.

Hjælp til med at opbygge den største liste over steder med udsalg i 2016

Jeg har brug for din hjælp, hvis vi skal have sammensat Danmarks største og bedste liste med udsalg i 2016. Derfor vil jeg gerne appellere til dig, kære læser, og bede dig om at skrive en hurtig kommentar, hvis du har fundet et super udsalg.

Hvilke typer udsalg er der så tale om?

Stort set alt, dvs. tøj - herretøj, dametøj, børnetøj - sko, kjoler, bukser, jeans, bluser, skjorter; parfume og skønhedsprodukter; møbler og ting til boligen; elektronik, film og spil; hvidevarer, vaskemaskiner, tørretumblere, køkkengrej; ting til baby, børn og unge … og alt det imellem.

Hjælp til, og lad os sammen lave den bedste liste, der kan været til nytte for alle :)

Trille-barnevogn - Tilbud og udsalg til billige priser hos dansk forhandler af barnevogne - Test-vinder

En Trille-barnevogn er et af de bedste valg for dit og dit barn, hvis du er på udkig efter gode barnevogne, der er stærke, robuste og generelt bare i høj kvalitet. Jeg har kigget lidt på test-vinderen samt nogle gode udsalg og tilbud hos danske forhandlere online på nettet. Går du efter test-vinderen, er du sikret en lækker og god Trille-barnevogn, der vil holde mange år frem.

Bedst i test

Trille Viper i sort er bedst i test. Dette kan du læse hos Babytrold. Som er distributør af kvalitetsbarnevogne.

Billige priser, udsalg og tilbud på Trille-barnevogn på nettet - hvor?

Inde på segersbabyshop.dk kan du finde nogle fine tilbud lige nu. Men jeg kigger også videre lige nu for at finde ud af, om der findes bedre udsalg eller tilbud på disse vogne til børn og baby.

Måske kan du hjælpe?

Jeg vil gerne bede om hjælp

Der findes jo ellers et hav af forskellige muligheder, men lige præcis denne type vogn har min interesse, og jeg kunne derfor godt tænke mig at høre dig som læser, om du har fundet nogle Trille-barnevogn-tilbud, som jeg måske har overset.

Det kunne være fedt at høre, om nogen har fundet det ultimative tilbud lige nu. Jeg ved, at der findes så mange forskellige hjemmesider og forhandlere af ting til børn, og det kan derfor være svært lige at finde rundt i dem alle sammen.

Så står du og har fundet noget på udsalg eller bare et kanon tilbud på Trille, så skriv endelig. Det ville jeg blive utroligt glad for.

Det er ikke til mig selv, men til vores vennepar. De går nemlig og leder efter den bedste barnevogn til prisen, og her har de blandt andet fået anbefalet dette mærke.

Jeg glæder mig til at høre, hvad du har at sige i forbindelse med dette.

Fugleredegynge: Ny el. brugt. Se pris på udendørs & indendørs fugleredegynger til salg billigt på tilbud

Fugleredegyngen er efterhånden blevet fast inventar hos mange danske familiers hjem. En fugleredegynge er ikke blot et genialt legetøj til børn i forskellige aldre, men også et legetøj, der fremmer barnets udvikling på flere forskellige måder, der kan komme barnet til gode senere hen i livet. Fugleredegynger kaldes populært også sansgynger eller motorikgynger. Kært barn har mange navne.

Fugleredegynge - brugt eller ny?

Med de fleste ting kan det være en fordel at se sig om efter noget, der er brugt. Det er jeg dog ikke sikker på, at jeg vil anbefale i netop dette tilfælde. En brugt fugleredegynge kan være så brugt, at den måske ikke holder i særligt lang tid eller i værste fald kan gå i stykker, hvis den har rigtigt mange år på bagen.

Vælger du at købe brugt, vil jeg stærkt anbefale dig at få en original kvittering med på fugleredegyngen, så du er sikker på, at du får en, der ikke har udtjent sin tjeneste.

En anden sikring er, at du får fat i en brugt, original sansegynge. Sansegynge og fugleredegynge er næsten nøjagtigt det samme, men en sansegynge er faktisk et mærke, som kendetegner den 100 % originale vare. Sørger du for, at det er den orignale sansegynge, som du kan købe billigst hos Legeskab.dk (som ny), er du sikker på at få ordentlig kvalitet, der holder! Og her finder du den til både indendørs og udendørs brug.

Fugleredegynge - pris: Hvilke priser finder du på markedet?

Prisen varierer igen meget afhængigt af kvaliteten. Den originale hos Legeskab.dk kan fås ned til 549 kr. Og finder du den brugt og er du sågar heldig at finde den i god stand, kan du måske gøre en god handel for lidt færre penge.

Konklusionen her er, at jeg personligt selv ville købe en ny, og du kan som nævnt få den hos billigst hos Legeskab.dk til den billigste pris.

Kom gerne med egne input

Har du input eller feedback i forhold til at købe en fugleredegynge billigst online på nettet, er du velkommen til at komme med dit besyv herom :)

Puslespil til voksne og børn - Gratis og til køb

Puslespillet er et af de ældste spil, som både voksne såvel som børn kan nyde og hygge sig med. Der findes mange fede puslespil til voksne og mindst lige så mange til børn.

Men hvor køber man puslespil online, eller hvad gør man, hvis man bare vil finde nogle ganske gratis.

Puslespil.org

Hos Puslespil.org kan du finde alt dette. Gratis, til køb som nyt eller endda som brugt. På hjemmesiden finder du nogle ganske gode råd og tips om, hvor det er billigst og bedste at finde det hele.

Besøg hjemmesiden her: https://puslespil.org/

Så ved du, hvor du skal lede, når pusle-trangen melder sig igen :)

Tips fra læserne

Som altid vil jeg gerne opfordre læserne til at komme med deres tips. Derfor er du meget mere end velkommen til at lægge en lille kommentar, hvis du har noget på hjerte i forhold til at finde voksen-puslespil, børne-puslespil og altså både gratis, men og dem, der er til salg ude på nettet eller ude i nogle gode butikker i Danmark, der forstår at presse priserne ned til det fornuftige.

Hvem elsker ikke at vride hjernen en smule med et hyggeligt spil med brikker, en god kop kaffe, eller hvad man nu ellers har lyst til.

Meld tilbage, hvis du kender nogle gode steder.

Et sjovt alternativ

Du kan også lave dit eget puslespil, hvis du er gør det selv-manden (eller kvinden), og eksempelvis vil lave en personlig gave eller have en hyggelig aktivitet med dine børn.

Det kunne eksempelvis være et forstørret billede af fødselaren, du printer ud, klister på et lige så stort stykke pap, og så er det ellers bare med at klippe lidt brikker ud.

Skal du gøre det rigtig pænt, kan du endda laminere det for et pænere og mere “professionelt” look.

Håber, du kan bruge tippet, og ellers er du velkommen til at skrive, hvis du ved mere om billige priser online på nettet på smarte puslespil til voksne eller puslespil til børn.

Kom glad med dit besyv :)

Open by Night Aarhus 2012

Udsalg, tilbud, fest og glade dage i Smilets By - det er dét, Aarhus Open by Night handler om. Hele Aarhus fejrer denne lange dag med masser af musik og gode tilbud på alt lige fra tøj til hvad man nu ellers kan købe. Salling, Trøjborg Centret og mange andre steder Smilets By holder længe åbent med tiltrækkende tilbud på gode ting. Skal du opleve Aarhus, så er Open by Night blot en af de festlige dage - foruden Aarhus Festuge - hvor du absolut bør sætte kryds i kalenderen.

Dato for Open by Night Aarhus 2012 - Hvornår er det?

Da jeg kun lige for 1 års tid siden er flyttet hertil, har jeg ikke helt styr på dato og den slags. Og jeg ved ærlig talt heller ikke, om det holdes flere gange om året? Måske du kan hjælpe mig.

I hvert fald er datoen ikke helt på plads endnu, men lige så snart den er, opdaterer jeg indlægget her.

Jeg var med sidste år - også til festugen

Damn, det var fedt. Kæresten og jeg fandt en del lækre ting, blandt andet tøj og sko, som var nedsat. Vi var rundt omkring i Salling, Bruuns Galleri og i forskellige butikker i gågaderne. Aftenen blev afsluttet med lidt øl ovenpå Salling, hvor man kan side udenfor. Virkelig en fed oplevelse, og jeg er så glad for, at jeg bor tæt på Aarhus (helt præcis i Hornslet, som i øvrigt er en helt vildt fed by). Jeg er oprindelig sådan en københavner, og jeg elsker sgu Århus mere end København. Det må jeg blankt indrømme.

Nå, men nu vil jeg afslutte indlægget.

Har du styr på dato for Aarhus Open by Night?

- så læg endelig en kommentar herom, lige så snart, du ved mere. Det ville jeg sætte pris på :)

/Jan

Nå-ja, og husk også, at andre byer holder “by Night” i Hornslet, Rønde, måske endda Randers? Men er det samme dato?

bObles-hval på tilbud

Den coole bObles-hval er godt nok fed, og jeg kunne godt tænke mig at finde den på tilbud.

Gode tilbud her

Opdatering. Tak til en læser, som har anbefalet Legeskab.dk, der må siges, at have nogle virkeligt fornuftige priser på bObles-tumledyr. Tjek selv deres udvalg :)

Hvis der er nogen herinde, der kunne hjælpe mig med at finde en bObles-hval på tilbud, ville jeg blive rigtig glad. De står til 899 kr. i alle de butikker, jeg har set, men det må da kunne lade sig gøre at finde en billig bObles-hval på tilbud et eller andet sted, eller hvad?

Da jeg arbejder meget ved computere, har jeg også meget tid til at surfe rundt efter udsalg og tilbud på nettet, når jeg skal købe noget, og det er virkelig sjældent, at jeg ikke finder en vare, der ikke er bare lidt nedsat. Så jeg er lidt overrasket over, at jeg ikke kan finde nogle bObles-hval på tilbud bare eet sted op nettet :(

Jeg håber, du kan hjælpe. Jeg er meget interesseret i sådan en hval til min niece, da hun inden længe fylder år. Det ville være den perfekte gave. Hun har rigtig mange fede børnemøbler og specielle multifunktionelt børnelegetøj - så det går ikke at købe et eller andet cr*p til hende, hvis I forstår.

Nå, jeg håber, der er nogen derude, der kan hjælpe.

bObles - Tilbud og udsalg på børnemøbler fra danske bObles

Er du på udkig efter gode bObles-tilbud eller bObles-udsalg, så kig med her. De to danskere Louise og Bolette Blædel - som i øvrigt er søskende - har med bObles formået at skabe sig et stort brand inden for børnemøbler. Disse børnemøbler skal vi tage et lille kig på i dette indlæg.

Gode tilbud her

Opdatering. Tak til en læser, som har anbefalet Legeskab.dk, der må siges, at have nogle virkeligt fornuftige priser på bObles-tumledyr. Tjek selv deres udvalg :)

bObles laver multifunktionelle møbler til børn, og de er rigtig populære blandt børn. Når et stykke legetøj eller møbel bliver multifunktionelt - altså har flere end een funktion - begynder det virkelig at blive interessant for et barn, da der pludselig er tale om flere legetøj eller møbler i een ting. Derfor er der ikke noget at sige til, at bObles stormer Danmark med deres fantastiske og innovative møbler til børn og småfolk. I disse tider er det sgu godt at være barn, når man tænker på, hvor mange spændende ting, der er derude, som børnene kan fordrive tiden med :)

bObles-tilbud - Find udsalg og tilbud her - Masser af “billige bObles”

Jeg har samlet to sider, du kan prøve at besøge, hvis du er interesseret i at finde bObles billigt.

Legeskab.dk

De har nogle gode tilbud på bObles, som du helt sikkert bør tjekke. Begge deres udvalg er i hvert fald kæmpemæssigt. Bliver der engang holdt lagersalg, så skal det nok blive spændende. Måske kender du et lagersalg? I så fald skriver du bare en kommentar.

Hvad findes der inden for dette mærke?

Der findes børnemærker, der har flere forskellige ting, men her finder du altså også meget forskelligt. Det væsentlige her er, at der er tale om god kvalitet og top-design.

Der findes alt lige fra en sandorm, en hval (som jeg søger) sand, sågar lys, gulv (rettere sagt et slags tæppe), væg, tumlemøbler og så er der endda også bøger.

Mere bObles-tilbud - Skriv gerne!

Da det ikke er til at komme udenom, at der skal være bObles i hjemmet, så synes jeg, det kunne være praktisk med at samle en masse tilbud og udsalg her på denne side, så folk altid kan gå herind og finde de billige priser på disse lækre multifunktionelle børnemøbler. Det er meget nemt at skrive en kommentar herinde, så skriv endelig. Det vil jeg og sikkert mange andre sætte stor pris på, hvis du har fundet noget, der er rigtig billigt.

Januar-udsalg 2013 - Her sparer du mest

Her vil du finde en liste med gode steder, der holder januar-udsalg i 2013. Ledte du efter udsalg for hele 2013, så kig ind på denne side: udsalg 2013, og hvis du blot er interesseret i januar-udsalget i 2013, så er du havnet det helt rigtige sted.

Januarudsalg starter typisk måneden før, og det vil altså sige, at januar-udsalget i 2013 allerede starter i december måned 2013; dette gælder ikke kun Danmark, men også i mange andre lande verden over. Dette kan du læse mere om længere nede.

Vær først til at se de bedste tilbud på Januarudsalg.nu

Jeg vil gerne opfordre dig som læser til at byde ind med en kommentar, hvis du har set et godt sted, hvor der er januarudsalg i 2013. Jeg vil gerne ofre en god del tid på at finde udsalgene til dig, men jeg kan selvfølgelig ikke finde alt, og derfor ville jeg sætte stor pris på din hjælp. Det er nemt at kommentere herinde, så hvis du har fundet noget, så skynd dig og skriv en kommentar nederst på denne side. Jeg er meget taknemlig for din hjælp.

Hvor er der januar-udsalg i 2013?

Here we go. Her kommer listen med alle de steder, du bør besøge, hvis du er interesseret i at finde eksempelvis tøj, dvs. dametøj, børnetøj, herretøj, sokker, sko, bukser, kjoler, jeans, toppe, nederdele; hårde hvidevarer såsom vaskemaskiner, tørretumblere, frysere og ting til køkkenet; lækker parfume, makeup og ting, der relaterer til skønhed; ting til boligen, eksempelvis møbler, lamper, sofaer, borde og stole; eller måske elektroniske apparater, iPad, computer, spil og meget mere.

Da vi endnu ikke er kommet til december, vil listen stå tom. Men lige så snart, der sker noget, kigger du herind. Til at starte med vil jeg anbefale dig at holde øje med en side som Tøjeksperten, da de ofte er tidligt ude med deres super-tilbud.

Jeg glæder mig virkelig meget til at opdatere listen - forhåbentlig med hjælp fra dig.

Januar-udsalg 2013 i London

Den store udsalgsjæger tager på udsalg i London i slutningen af december. De store indkøbscentre holder traditionen tro kæmpeudsalg, og hér kan du altså spare voldsomt meget. Easyjet hvert år ture til Londons stormagasiner til rigtig gode priser for alle udsalgsfreaks, og selve turen derned og tilbage burde sagtens kunne tjene sig ind, hvis du får fat i rigtig mange varer til nedsatte priser. Desuden får du jo også en oplevelse ud af det, og udvalget derovre er også meget større end i lille Danmark.

Så er du frisk på en lille rejse, så kan dette absolut være en god mulighed for at spare penge og samtidig få en god oplevelse.

Hjælp til med at lave listen med de bedste steder med januar-udsalg i 2013

Byd ind med en kommentar, hvis du ved, hvor de gode steder er. Og hvis du virkelig vil holde de gode tips for dig selv, jamen så tvinger jeg dig ikke. Men det kan også være rart at hjælpe andre engang imellem, ikke?

Jeg håber, du vil hjælpe til. Det er meget nemt og hurtigt at skrive en kommentar herinde.

På forhånd tak.

Sandkasse på tilbud - Sandkasser behøver ikke at koste en bondegård

Den varme tid nærmer sig, og det er nu, det er en god idé at købe ind af ting til haven og legepladsen. Det er efterhånden blevet en tradition at have en sandkasse, når man har børn med hus og have, men priserne på sandkasser varierer meget, og det er ikke altid lige nemt for prisbevidste forældre at finde en godt sandkasse-tilbud.

Jeg har lige set ovre hos Troldehuset.dk, at der er blevet købt en billig sandkasse på tilbud i Silvan for blot 250 kr. Meget billigere fås det nok ikke. Men det er klart, at der nok ikke er tale om en kæmpestor sandkasse, der kan dække behovet i børnehaven eller skolen. Så er man nødt til at gå et eller flere prisklasser op. Vedkommende har nok været heldig med at finde et godt sandkasse-tilbud, for når jeg kigger ind på Silvans webshop, findes denne trykimprægnerede sandkasse til 399 kr. Det er stadig en fin pris, synes jeg. Du kan gå direkte til tilbuddet hos Silvan her.

Inde på dindebat.dk er der nogle, der melder, at have fundet nogle rigtig gode priser på sandkasser. Bilka skulle have haft nogle til 200, og endnu billigere, Kvickly skulle have noget til under 200 kr. Bid dog lige mærke i, at det er 2 år siden, dette er blevet skrevet, men det er gået op for mig, at det sagtens kan betale sig at kigge ind i supermarkederne, hvis man skal købe en sandkasse på tilbud.

Har du ellers andre anbefalinger, så hører jeg meget gerne fra dig.

Vingino Jeans på udsalg - Du sparer ekstremt meget på det lækre børnetøj her

Omend børnetøjsmærket Vingino Jeans er lidt misvisende, fordi det ikke kun er jeans, Vingino Jeans laver, men meget andet, som for eksempel t-shirts, jakker, skjorter, boxershorts, nå ja, og jeans :) Men derudover, så snakker vi et mærke af børnetøj i ekstremt lækker kvalitet og stil. Skal dit barn have det fedeste af det fedeste, så er dette tøjmærke helt bestemt et godt valg.

De store udsalg er jo lige startet og jeg kan love for, at du kan spare rigtig meget på børnetøj lige nu.

Virgino Jeans på udsalg

Smaahjerter.dk har lige nu nogle lækre tilbud. De har masser af tøj til børn fra Vingino Jeans på udsalg. Hvad siger du for eksempel til nedenstående Karla-jakke til kun 486,25 kr., som før kostede 749? Den er sgu fed, er den ikke?

Vingino Jeans - jakke

Du kan finde meget mere på udsalg inde i shoppen. Personligt synes jeg, at denne grå Enna-t-shirt med sølvnitter er vold-sej. Før kostede den 349, men nu kan du købe den til 226,25 kr. Lækkert nok.

Vingino Jeans - t-shirt

Det her er virkelig mærketøj til børn.

Har du set andre gode udsalg på Vingino Jeans, så lad mig endelig høre fra dig i kommentarfeltet.

Det her er nok noget af det cooleste børnetøj jeg længe har set. Det er bestemt ikke billigt, men hos Smaahjerter.dk kan du faktisk spare rigtig meget. Det er jo altid dejligt med udsalg - især når vi snakker generelt dyrt mærketøj til børn.

Anyways, lad mig høre fra dig, hvis du har andre gode bud på, hvor man kan finde tøjet til billige priser.

Oilily-tasker: Udsalg og tilbud - Få en flot taske til piger og kvinder billigt

Oilily er blandt andet kendt for at lave nogle rigtig lækre tasker til børn, og lige nu er der penge at spare, hvis du tager på udsalg på Oilily-tasker. Du kan eksempelvis finde et godt tilbud på Oilily-tasker i den kendte online-tøjbutik for børn med det sjove navn, funkylittlemonkey.

Hos den sjove lille abe finder du en brun fold-ud-taske med blomster, som vil klæde en hver pige. Hvilken pige elsker ikke blomster? Tasken kan købes på tilbud - til en god, nedsat pris på 209,30 kr., hvor den før kostede 299. Prøv selv at se den inde hos funkylittlemonkey. Jeg synes personligt, den er rigtig sød - og bemærk, jeg er ikke engang en pige :P

Moodshop.dk har i øvrigt også en lækker, rød rygsæk, som også kunne fungere som en skoletaske til unge, der gerne vil have en farvestrålende taske. Det er lidt “her kommer jeg”-agtigt, men samtidig utroligt piget på grund af farverne de små, søde blomster og den lille bitte sløjfe midt på tasken.

Har du spottet andre gode udsalg på Oilily-tasker, må du meget gerne kommentere. Der er ofte mange gode tilbud på nettet, og hvis vi sammen kan finde nogle flere gode steder, kunne det blive en god ressource for alle mødre og børn.

Weekendseng på tilbud - Billige weekendsenge på udsalg til god pris

Weekendsengen er et smart supplement til kravlegården, idet den kan klappes sammen og haves med overalt. Det er ganske praktisk, lige lige som en paraplyklapvogn (tilbud).

Selve navnet weekendseng er ganske spøjst, synes jeg. Måske du kan forklare, hvad der menes med det?

Gode weekendseng-tilbud

Der er flere steder, hvor du kan købe weekendsenge på tilbud til en ganske eftertragtet pris. Har du ikke noget imod, at weekendsengen er blevet brugt, kan du forsøge med et kig ind hos guloggratis.dk, hvor der lige nu er en del brugte weekendsenge til billige priser.

Hos freakshop.dk finder du også et fint tilbud, hvor der med weekendsengen (Carena) også medfølger en bæretaske, så du nemt kan pakke sengen ned og tage den med overalt.

Personligt ville jeg gå efter en, der er blevet brugt - eller også ville jeg se mig lidt om efter flere tilbud og udsag på nettet. Ovenstående seng til baby fra Carena koster 499, men det må kunne lade sig gøre at finde noget, der er lidt billigere online.

Inde hos babyhome.dk finder du så også en til 449. Her får du også en madras (tilbud) med, og desuden er der en lomme udenpå sengen.

Hos JYSK kan du i øvrigt ofte også finde nogle gode udsalg.

Har du ellers set andre gode tilbud på weekendsenge, må du gerne bruge et minuts tid på at lige at skrive om din erfaring herunder i feltet, hvor det er muligt at kommentere.

Paraplyklapvogn - Tilbud og udsalg på paraply-klapvogne online

En paraplyklapvogn er rigtig smart, idet den kan klappes sammen. Og så kan du jo have paraply-klapvognen med overalt. Det er meget handy. Bor du i lejlighed lige som jeg, er det smart, fordi du ikke behøver at parkere klapvognen udenfor eller ude på gangen, hvor alle kan få adgang til den.

Jeg har spottet et fint paraplyklapvogn-tilbud inde hos kaereboern-odense.dk. Det er af mærket Chicco, og den er nedsat fra 899,95 til 499. Det er jo næsten halv pris - så det er ret lækkert. Og så har den en lille solskærm/soltag så baby-barnet kan beskyttes mod solen. Måske du kan bruge det til noget? Du kan i hvert fald selv gå ind og tjekke klapvognen ud og se, om den passer til dig.

Ellers er der jo alternativer: Du kan altid finde billige, brugte klapvogne rundt omkring. Se du på mærker som Cybex, skal du betale over 1.000 kr. - og det er lidt rigeligt at give for en paraplyklapvogn - men du får sikkert også høj kvalitet til prisen, og så må man gå ud fra, at den holder i mange (helst rigtig mange) år. Babysam.dk har i hvert fald nogle Cybex-klapvogne, hvis det skulle være noget, du er interesseret i.

Men som du nok har regnet ud, ville jeg hellere gå efter noget brugt - eventuelt spørger venner og bekendte, om de lige står og skal af med en. Man kan jo være heldig, og jeg synes ikke det er så vigtigt, hvis den er blevet anvendt af andre. Så længe den ikke er helt smadret, må det da være fint nok?

Kender du ellers til nogle gode paraplyklapvogn-tilbud derude - online eller i en butik i Danmark - må du hjertens gerne kommentere.

Voksipose-tilbud - Find voksi-udsalg her til billige priser

Voksipose eller Voksi er utroligt populært - og med rette. En voksipose har flere funktioner end måske noget andet babyudstyr, og så kan det varme baby i kolde tider. Leder du efter Voksipose-tilbud, så er mulighederne på nettet gode. Du kan blandt andet spare et par hundrede kroner på Voksi-tilbud hos babytorvet.dk.

Kigger du ind hos babytorvet, kan du finde en Voksipose nedsat med 250 kr. Det er en rigtig fin besparelse. Faktisk kan du finde flere Voksiposer, der er med nedsat pris.

De mange funktioner

Du kan bruge Voksi til mange ting, blandt andet som en klassisk kørepose, som er den primære egenskab, men også som legetæppe og en varm sovepose til baby. Det er et must-have indenfor babyartikler.

Andre muligheder for en billig Voksipose - ikke på udsalg

Har du ikke noget imod, at Voksiposen er blevet anvendt af andre, så er der mange penge at spare på en brugt. Måske du også kan være heldig at finde en bekendt, der har en til salg. Det er altid nemt lige at smide en statusbesked afsted på Facebook og høre sine venner ad, om de har noget babyudstyr, de alligevel står og skal af med. På den måde kan man få meget mere for pengene.

Hvad siger du?

Har du set nogle gode tilbud eller mener du at have set et decideret udsalg eller lagersalg, så ville jeg blive glad for at modtage en kommentar herunder i kommentarfeltet nederst på denne siden. Lad mig endelig høre fra dig, hvis du som forælder har set nogle billige priser enten på nettet eller uden i en butik her i Danmark :)

Odder-barnevogn på tilbud - Udsalg og billige priser på barnevogne

Odder-barnevogne er sjældent på tilbud, men man kan være heldig nogle gange. Af hvad jeg har læst, er det bare generelt møgsvært at finde tilbud på barnevogne fra Odder eller et hvilket som helst andet mærke.

Det er lidt af en svær ting som forælder at håndtere, for barnevogne er godt nok dyre - ikke mindst Odder-barnevogne. Tilbud eller udsalg har jeg ikke set noget som helst af. Der var på et tidspunkt, hvor der var en på tilbud, nedsat med 600 kr., men derudover er det noget nær umuligt at finde billige barnevogne, eller i hvert fald dem med nedsat pris, eller tager jeg helt fejl? Jeg håber for min egen og andres skyld, at det er tilfældet - men correct me if I’m wrong, så bliver jeg glad ;)

Alternativet er altid at købe en brugt barnevogn

Sådan er det, når man står som forælder uden flere millioner på bankkontoen. Det kan virkelig betale sig at købe brugte barnevogne og andre ting til baby og børn, i stedet for at betale i dyre domme for noget nyt. Tjek dba eller andre sider, hvor brugte barnevogne sælges og købes flittigt.

Er der et tilbud derude?

Er der et godt tilbud, som er jeg gået glip af, så skriv endelig, så alle kan få glæde af det. Jeg synes altid, der er gode udsalg og babyartikler til nedsatte priser rundt om på nettet, men jeg har bare haft svært ved at finde tilbud på Odder-barnevogne og barnevogne generelt. Skriv endelig, hvis du har set noget enten på nettet eller ude i en butik i Danmark.

Britax Römer-autostol - Tilbud og udsalg på autostole sparer dig mest

Skal du have en Römer-autostol, så køb den på tilbud. Det kan kun betale sig, for en autostol bliver ikke rigtig nedslidt på samme måde som så meget andet babyudstyr og børneudstyr. Der er mange Römer-autostole på tilbud online, men der er også andre måder, hvorpå du kan finde billige autostole.

Min kærestes bror købte faktisk en brugt via min kærestes gode veninde Kristina. Hun solgte den brugt til halv pris, og det slår altså alligevel de fleste tilbud på Britax Rømer-autostole - uanset om du køber på udsalg online eller ude i en butik, der sælger artikler til baby og børn.

Men det er sådan, at nogle bare ikke vil købe brugt, og heller vil have splinternye ting til deres barn. Og fred være med det. Vil man ofre de penge, så er det helt i orden med mig - men så kan man også bruge lidt tid på at finde nogle tilbud. Og lad mig da fortælle dig om eet sted, hvor du kan finde Rømer-autostole på tilbud. Det kan du billigalu.dk, hvor du faktisk kan spare 675 kr. Det er en lækker besparelse, men beslutter du dig alligevel for at købe en, der er blevet siddet i før, så spørg familie, venner og bekendte, om de ikke har en eller kender en, der tilfældigvis skal af med en.

Facebook er også et godt sted at stille den slags spørgsmål - eller Twitter for den sags skyld. Så kan du få folk til at retweete din anmodning, og så er der potentielt rigtig mange mennesker, der kan hjælpe dig.

Kender du ellers nogle gode steder, hvor det er muligt at købe autostolene til en billig pris, så må du gerne smide en kommentar :)

Sengerand på tilbud - Spar på billige sengerande på udsalg

Inde på babytorvet.dk har jeg lige set en sengerand. Tilbud og billige priser på sengerande har jeg bare haft svært ved at finde. Den inde på babytorvet synes jeg, koster alt for meget. Kan det virkelig passe, at en sengerand skal koste 500 kr. - også selvom, den er økologisk. Måske du kan hjælpe med at finde nogle billige sengerande på tilbud?

Jeg synes generelt, at jo flere forskellige babyartikler, jeg finder, jo mere indser, hvor dyrt det er at have børn. Hold da op, hvor skal man bruge mange pengebørnetøj, børnelegetøj og børneudstyr. Det er svimlende priser, der bliver præsenteret rundt om på nettet, og så er det jo ikke spor underligt, at folk gerne vil finde udsag og tilbud på sengerande og alt det andet.

Står du inde med viden om et sted, hvor der er en sengerand på tilbud, må du hjertens gerne bruge 1 minut af din tid på lige at skrive en henvisning i kommentarfeltet nederst her. Det må da lade sig gøre, at finde en mere prisbillig sengerand på tilbud et sted?

Jeg kan mærke, at jeg hellere ville forsøge mig med at finde en brug sengerand på dba.dk eller andre sider, der sælger brugte ting til baby og deslige. Jeg kan nu ikke se problemet i at købe noget til baby, der er blevet brugt før. En sengerand kan jo vaskes uden problemer.

Fortæl endelig, hvis du har set nogle billige priser online :)

Birkenstock - Udsalg på sandaler og sko til børn og voksne fra Birkenstock

Det populære tøjmærke til børn, Birkenstock, er kendt for sine lækre sko og især sandaler til børn. Birkenstock laver børnesko i rigtig høj kvalitet, og vil du spare rigtig meget på det lækre fodtøj til børn, skal du finde Birkenstock på udsalg.

Hos curiosa.dk finder du lige nu nogle knaldgode online-tilbud. Du kan eksempelvis købe nogle flotte sandaler til børn for 350 kr., hvor førprisen fra 499. Du kan også finde nogle flotte slippers til nedsat pris. Tjek shoppen ud og vurdér, om der ikke skulle være noget, der fanger din interesse. Priserne er i hvert fald rigtig gode.

Hos smartkids.dk kan du lige nu spare hele 78 % på et par Birkenstock Birki’s-sandaler! Det er dæleme noget af et tilbud. Før kostede de 449,75 kr. - men nu kun 99,75. Men du skal være hurtig med at opsnappe de lækre sandaler, inden de bliver udsolgt.

Er du interesseret i Birkenstock på udsalg til voksne mænd og kvinder skal du tage et kig ind hos eshoes.dk, som lige nu kører med tilbud på sandaler, hvor du kan spare 100-200 kr. Rigtig lækkert. Smut derind og tjek selv, inden sandalerne bliver hapset af andre.

Du må meget gerne kommentere, hvis du har set andre Birkenstock-udsalg online. Det lader til at være et mærke, som er nemt at finde til en god pris, og det selvom vi snakker om sandaler af særdeles god kvalitet.

Lad mig høre fra dig, hvis du har noget på hjerte, så vi kan få samlet en liste over flere skobutikker på nettet med billige priser og tilbud.

Bundgaard-sko på udsalg - Find billige tilbud på de lækre børnesko her

Der er bestemt intet underligt i at lede efter udsalg og tilbud på nettet - især i disse tider, hvor de store udsalg på blandt andet børnesko er startet - ja, og så er der jo også mange andre udsalg. Bundgaard-sko til børn klassificeres ved at have en rigtig god pasform, og så er kvaliteten helt i top. Vil du have børnesko, der passer godt og ikke går i stykker efter få måneder, så er fodtøj til børn fra Bundgaard et rigtig godt valg.

Lige nu kan du blandt andet på kidzshop.dk finde Bundgaard-sko på udsalg: de sælger eksempelvis vinterstøvler fra til 489 kr., hvor førprisen var 699. Et fint tilbud, der kan betale sig.

Inde hos troldeborn.dk kan du lige nu også finde nogle super-gode udsalg, hvor du kan spare utroligt meget. Du kan for eksempel finde de populære Tex-støvler til kun 349 kr. (førpris 699). Her får du virkelig noget for pengene. Der er også støvletter fra Bundgaard, som er nedsat 200 kr. Det må du bare tjekke.

Tag selv et kig på de to ovennævnte butikker med fodtøj til børn. Mon ikke du kan finde de rette børnesko til dit barn og til en billig pris dér.

Kan du anbefale andre steder, der kører med udsalg lige nu, eller butikker med børnetøj, der generelt har gode tilbud og priser, så tag endelig tid til at skrive en hurtig kommentar her på siden. Der er altid butikker til børn, der specielt i disse dage, tilbyder børne-fodtøj til billige priser. Brug gerne et minut eller to på at kommentere :)