Kategoriarkiv: Børnelegetøj

Find legetøj til børn her. Alt om børnelegetøj på tilbud, udsalg, gode priser samt råd, der kan være dig behjælpelige. Jeg anbefaler personligt Legeskab.dk, hvis du vil have lækkert legetøj til dit barn.

Fugleredegynge: Ny el. brugt. Se pris på udendørs & indendørs fugleredegynger til salg billigt på tilbud

Fugleredegyngen er efterhånden blevet fast inventar hos mange danske familiers hjem. En fugleredegynge er ikke blot et genialt legetøj til børn i forskellige aldre, men også et legetøj, der fremmer barnets udvikling på flere forskellige måder, der kan komme barnet til gode senere hen i livet. Fugleredegynger kaldes populært også sansgynger eller motorikgynger. Kært barn har mange navne.

Fugleredegynge - brugt eller ny?

Med de fleste ting kan det være en fordel at se sig om efter noget, der er brugt. Det er jeg dog ikke sikker på, at jeg vil anbefale i netop dette tilfælde. En brugt fugleredegynge kan være så brugt, at den måske ikke holder i særligt lang tid eller i værste fald kan gå i stykker, hvis den har rigtigt mange år på bagen.

Vælger du at købe brugt, vil jeg stærkt anbefale dig at få en original kvittering med på fugleredegyngen, så du er sikker på, at du får en, der ikke har udtjent sin tjeneste.

En anden sikring er, at du får fat i en brugt, original sansegynge. Sansegynge og fugleredegynge er næsten nøjagtigt det samme, men en sansegynge er faktisk et mærke, som kendetegner den 100 % originale vare. Sørger du for, at det er den orignale sansegynge, som du kan købe billigst hos Legeskab.dk (som ny), er du sikker på at få ordentlig kvalitet, der holder! Og her finder du den til både indendørs og udendørs brug.

Fugleredegynge - pris: Hvilke priser finder du på markedet?

Prisen varierer igen meget afhængigt af kvaliteten. Den originale hos Legeskab.dk kan fås ned til 549 kr. Og finder du den brugt og er du sågar heldig at finde den i god stand, kan du måske gøre en god handel for lidt færre penge.

Konklusionen her er, at jeg personligt selv ville købe en ny, og du kan som nævnt få den hos billigst hos Legeskab.dk til den billigste pris.

Kom gerne med egne input

Har du input eller feedback i forhold til at købe en fugleredegynge billigst online på nettet, er du velkommen til at komme med dit besyv herom :)

Puslespil til voksne og børn - Gratis og til køb

Puslespillet er et af de ældste spil, som både voksne såvel som børn kan nyde og hygge sig med. Der findes mange fede puslespil til voksne og mindst lige så mange til børn.

Men hvor køber man puslespil online, eller hvad gør man, hvis man bare vil finde nogle ganske gratis.

Puslespil.org

Hos Puslespil.org kan du finde alt dette. Gratis, til køb som nyt eller endda som brugt. På hjemmesiden finder du nogle ganske gode råd og tips om, hvor det er billigst og bedste at finde det hele.

Besøg hjemmesiden her: https://puslespil.org/

Så ved du, hvor du skal lede, når pusle-trangen melder sig igen :)

Tips fra læserne

Som altid vil jeg gerne opfordre læserne til at komme med deres tips. Derfor er du meget mere end velkommen til at lægge en lille kommentar, hvis du har noget på hjerte i forhold til at finde voksen-puslespil, børne-puslespil og altså både gratis, men og dem, der er til salg ude på nettet eller ude i nogle gode butikker i Danmark, der forstår at presse priserne ned til det fornuftige.

Hvem elsker ikke at vride hjernen en smule med et hyggeligt spil med brikker, en god kop kaffe, eller hvad man nu ellers har lyst til.

Meld tilbage, hvis du kender nogle gode steder.

Et sjovt alternativ

Du kan også lave dit eget puslespil, hvis du er gør det selv-manden (eller kvinden), og eksempelvis vil lave en personlig gave eller have en hyggelig aktivitet med dine børn.

Det kunne eksempelvis være et forstørret billede af fødselaren, du printer ud, klister på et lige så stort stykke pap, og så er det ellers bare med at klippe lidt brikker ud.

Skal du gøre det rigtig pænt, kan du endda laminere det for et pænere og mere “professionelt” look.

Håber, du kan bruge tippet, og ellers er du velkommen til at skrive, hvis du ved mere om billige priser online på nettet på smarte puslespil til voksne eller puslespil til børn.

Kom glad med dit besyv :)

Open by Night Aarhus 2012

Udsalg, tilbud, fest og glade dage i Smilets By - det er dét, Aarhus Open by Night handler om. Hele Aarhus fejrer denne lange dag med masser af musik og gode tilbud på alt lige fra tøj til hvad man nu ellers kan købe. Salling, Trøjborg Centret og mange andre steder Smilets By holder længe åbent med tiltrækkende tilbud på gode ting. Skal du opleve Aarhus, så er Open by Night blot en af de festlige dage - foruden Aarhus Festuge - hvor du absolut bør sætte kryds i kalenderen.

Dato for Open by Night Aarhus 2012 - Hvornår er det?

Da jeg kun lige for 1 års tid siden er flyttet hertil, har jeg ikke helt styr på dato og den slags. Og jeg ved ærlig talt heller ikke, om det holdes flere gange om året? Måske du kan hjælpe mig.

I hvert fald er datoen ikke helt på plads endnu, men lige så snart den er, opdaterer jeg indlægget her.

Jeg var med sidste år - også til festugen

Damn, det var fedt. Kæresten og jeg fandt en del lækre ting, blandt andet tøj og sko, som var nedsat. Vi var rundt omkring i Salling, Bruuns Galleri og i forskellige butikker i gågaderne. Aftenen blev afsluttet med lidt øl ovenpå Salling, hvor man kan side udenfor. Virkelig en fed oplevelse, og jeg er så glad for, at jeg bor tæt på Aarhus (helt præcis i Hornslet, som i øvrigt er en helt vildt fed by). Jeg er oprindelig sådan en københavner, og jeg elsker sgu Århus mere end København. Det må jeg blankt indrømme.

Nå, men nu vil jeg afslutte indlægget.

Har du styr på dato for Aarhus Open by Night?

- så læg endelig en kommentar herom, lige så snart, du ved mere. Det ville jeg sætte pris på :)

/Jan

Nå-ja, og husk også, at andre byer holder “by Night” i Hornslet, Rønde, måske endda Randers? Men er det samme dato?

bObles-hval på tilbud

Den coole bObles-hval er godt nok fed, og jeg kunne godt tænke mig at finde den på tilbud.

Gode tilbud her

Opdatering. Tak til en læser, som har anbefalet Legeskab.dk, der må siges, at have nogle virkeligt fornuftige priser på bObles-tumledyr. Tjek selv deres udvalg :)

Hvis der er nogen herinde, der kunne hjælpe mig med at finde en bObles-hval på tilbud, ville jeg blive rigtig glad. De står til 899 kr. i alle de butikker, jeg har set, men det må da kunne lade sig gøre at finde en billig bObles-hval på tilbud et eller andet sted, eller hvad?

Da jeg arbejder meget ved computere, har jeg også meget tid til at surfe rundt efter udsalg og tilbud på nettet, når jeg skal købe noget, og det er virkelig sjældent, at jeg ikke finder en vare, der ikke er bare lidt nedsat. Så jeg er lidt overrasket over, at jeg ikke kan finde nogle bObles-hval på tilbud bare eet sted op nettet :(

Jeg håber, du kan hjælpe. Jeg er meget interesseret i sådan en hval til min niece, da hun inden længe fylder år. Det ville være den perfekte gave. Hun har rigtig mange fede børnemøbler og specielle multifunktionelt børnelegetøj - så det går ikke at købe et eller andet cr*p til hende, hvis I forstår.

Nå, jeg håber, der er nogen derude, der kan hjælpe.

Sandkasse på tilbud - Sandkasser behøver ikke at koste en bondegård

Den varme tid nærmer sig, og det er nu, det er en god idé at købe ind af ting til haven og legepladsen. Det er efterhånden blevet en tradition at have en sandkasse, når man har børn med hus og have, men priserne på sandkasser varierer meget, og det er ikke altid lige nemt for prisbevidste forældre at finde en godt sandkasse-tilbud.

Jeg har lige set ovre hos Troldehuset.dk, at der er blevet købt en billig sandkasse på tilbud i Silvan for blot 250 kr. Meget billigere fås det nok ikke. Men det er klart, at der nok ikke er tale om en kæmpestor sandkasse, der kan dække behovet i børnehaven eller skolen. Så er man nødt til at gå et eller flere prisklasser op. Vedkommende har nok været heldig med at finde et godt sandkasse-tilbud, for når jeg kigger ind på Silvans webshop, findes denne trykimprægnerede sandkasse til 399 kr. Det er stadig en fin pris, synes jeg. Du kan gå direkte til tilbuddet hos Silvan her.

Inde på dindebat.dk er der nogle, der melder, at have fundet nogle rigtig gode priser på sandkasser. Bilka skulle have haft nogle til 200, og endnu billigere, Kvickly skulle have noget til under 200 kr. Bid dog lige mærke i, at det er 2 år siden, dette er blevet skrevet, men det er gået op for mig, at det sagtens kan betale sig at kigge ind i supermarkederne, hvis man skal købe en sandkasse på tilbud.

Har du ellers andre anbefalinger, så hører jeg meget gerne fra dig.

Sengerand på tilbud - Spar på billige sengerande på udsalg

Inde på babytorvet.dk har jeg lige set en sengerand. Tilbud og billige priser på sengerande har jeg bare haft svært ved at finde. Den inde på babytorvet synes jeg, koster alt for meget. Kan det virkelig passe, at en sengerand skal koste 500 kr. - også selvom, den er økologisk. Måske du kan hjælpe med at finde nogle billige sengerande på tilbud?

Jeg synes generelt, at jo flere forskellige babyartikler, jeg finder, jo mere indser, hvor dyrt det er at have børn. Hold da op, hvor skal man bruge mange pengebørnetøj, børnelegetøj og børneudstyr. Det er svimlende priser, der bliver præsenteret rundt om på nettet, og så er det jo ikke spor underligt, at folk gerne vil finde udsag og tilbud på sengerande og alt det andet.

Står du inde med viden om et sted, hvor der er en sengerand på tilbud, må du hjertens gerne bruge 1 minut af din tid på lige at skrive en henvisning i kommentarfeltet nederst her. Det må da lade sig gøre, at finde en mere prisbillig sengerand på tilbud et sted?

Jeg kan mærke, at jeg hellere ville forsøge mig med at finde en brug sengerand på dba.dk eller andre sider, der sælger brugte ting til baby og deslige. Jeg kan nu ikke se problemet i at købe noget til baby, der er blevet brugt før. En sengerand kan jo vaskes uden problemer.

Fortæl endelig, hvis du har set nogle billige priser online :)

Wheely Bug - Udsalg og tilbud på lille og stor model - Legetøj til børn

Hvor en sansegynge stimulerer barnets balance, styrker Wheely Bug barnets grovmotoriske evner. Wheely Bug er efter sigende et must-have for børn. Produkterne koster en del, så lad os tage et kig, hvor der er Wheely Bug-udsalg for tiden. Der findes altid gode tilbud på Wheely Bug og andet børnelegetøj på nettet - det er bare om at lokalisere de rigtige steder.

Lige nu har legeakademiet.dk et godt Wheely Bug-udsalg, hvor du kan få både den store model og den lille model til en billig online-pris. De fås helt ned til 699 kr. Det er alligevel mange penge at give - men det styrker dit barn, og så er der jo ingen tvivl om, at børn elsker den slags legetøj. Derudover har Elverborn.dk også tilbud lige nu, hvor du kan få de små modeller til 649 kr. Tjek de ud :)

Dengang, jeg var barn, havde jeg en lille traktor. Der fandtes ikke meget andet børnelegetøj i den stil - men jeg kan nu huske, at jeg var godt tilfreds med den. Faktisk mere end tilfreds - jeg elskede at drøne rundt derhjemme, selvom det var lidt trængt. Det var gode tider, og når jeg engang får et barn, der kan manøvrere sådan en tingest, så er det første, jeg gør, at kigge efter Wheely Bug-udsalg og tilbud på nettet. Om det skal blive den søde bi, mus, tiger, ko eller min personlige favorit, mariehøne, er selvfølgelig ikke til at sige. Det bliver nok mariehønen, hvis det er til en pige og en tiger, hvis det er en dreng :) De er nu søde alle sammen.

Kender du nogle andre steder med tilbud eller udsalg, må du meget gerne skrive det i kommentarerne herunder.

Sansegynge - Tilbud på billige indendørs sansegynger

Sansegynger stimulerer motorik og balance hos børn, og er derfor et rigtig godt køb til dig, er lige netop har fået et barn. I denne artikel tager vi et kig på, hvor du kan finde billige indendørs sansegynger på tilbud samt lidt om, hvor vigtigt det er, at stimulere barnet.

Opdatering

En læser har været så venlig at anbefale www.legeskab.dk, som har de originale sansegynger til en god pris. Kvaliteten er helt i top!

Sangegynge-tilbud kan ofte findes i butikker som Bilka eller IKEA. Her kan du som regel spare en del penge, men det er også vigtigt, at du ser efter kvaliteten, inden du kaster dig over det billigste, første og bedste sansegynge-tilbud.

Bemærk venligst også, at “sansegynge” er et varemærke, og hvis du derfor er interesseret i at købe den originale sansegynge, skal du rette henvendelse til Uni-Flex, som laver sansegyngerne. De forhandles hos Legeskab.dk.

En god idé er altid at læse på diverse fora såsom min-mave eller andre sider, der relaterer til børn, for at høre andres meninger i forhold til de sansegynger, der findes på markedet. Gå aldrig efter et sansegynge-tilbud, inden du er helt sikker på, at du køber et kvalitetsprodukt.

Et godt sted at handle og hvor du kan finde et sansegynge-tilbud lige nu er legeskab.dk. De har et tilbud kørende, hvor du kan købe en gynge til 899 kr. Det er en ganske fornuftig pris, og du er sikret kvalitet i og med, det også er den originale gynge, du her får fat i. Har du erfaringer med netop denne butik, må du meget gerne skrive en kommentar herinde, nederst på siden.

Det er vigtigt at stimulere barnets sanser

Jo tidligere, du går i gang med at sætte barnet til at “arbejde”, jo bedre. Sansegynge styrker i sandhed barnets evne til at balancere, og det kan kun være en stor fordel, når det skal lære at kravle og sidenhen gå på egne ben. Jo mere, du kan gøre, jo bedre er dit barn rustet i den “virkelige verden”, og jo hurtigere kan det lære at klare motoriske og balance-krævende opgaver.

Dine erfaringer

Kan du anbefale et godt sted at handle? Har du set en billig pris på indendørs eller udendørs sansegynger på tilbud - bemærk, at der ikke er den store forskel på indendørs og udendørs gynger ud over længden af snor-længden - så skriv endelig en kommentar hertil :)