Kategoriarkiv: Børnetøj

Her kan du finde alt om tøj til børn og småfolk. Gode tilbud og priser, udsalg og lagersalg. Kig med og se, om du ikke kan finde noget lækkert børnetøj til en god pris.

Open by Night Aarhus 2012

Udsalg, tilbud, fest og glade dage i Smilets By - det er dét, Aarhus Open by Night handler om. Hele Aarhus fejrer denne lange dag med masser af musik og gode tilbud på alt lige fra tøj til hvad man nu ellers kan købe. Salling, Trøjborg Centret og mange andre steder Smilets By holder længe åbent med tiltrækkende tilbud på gode ting. Skal du opleve Aarhus, så er Open by Night blot en af de festlige dage - foruden Aarhus Festuge - hvor du absolut bør sætte kryds i kalenderen.

Dato for Open by Night Aarhus 2012 - Hvornår er det?

Da jeg kun lige for 1 års tid siden er flyttet hertil, har jeg ikke helt styr på dato og den slags. Og jeg ved ærlig talt heller ikke, om det holdes flere gange om året? Måske du kan hjælpe mig.

I hvert fald er datoen ikke helt på plads endnu, men lige så snart den er, opdaterer jeg indlægget her.

Jeg var med sidste år - også til festugen

Damn, det var fedt. Kæresten og jeg fandt en del lækre ting, blandt andet tøj og sko, som var nedsat. Vi var rundt omkring i Salling, Bruuns Galleri og i forskellige butikker i gågaderne. Aftenen blev afsluttet med lidt øl ovenpå Salling, hvor man kan side udenfor. Virkelig en fed oplevelse, og jeg er så glad for, at jeg bor tæt på Aarhus (helt præcis i Hornslet, som i øvrigt er en helt vildt fed by). Jeg er oprindelig sådan en københavner, og jeg elsker sgu Århus mere end København. Det må jeg blankt indrømme.

Nå, men nu vil jeg afslutte indlægget.

Har du styr på dato for Aarhus Open by Night?

- så læg endelig en kommentar herom, lige så snart, du ved mere. Det ville jeg sætte pris på :)

/Jan

Nå-ja, og husk også, at andre byer holder “by Night” i Hornslet, Rønde, måske endda Randers? Men er det samme dato?

Vingino Jeans på udsalg - Du sparer ekstremt meget på det lækre børnetøj her

Omend børnetøjsmærket Vingino Jeans er lidt misvisende, fordi det ikke kun er jeans, Vingino Jeans laver, men meget andet, som for eksempel t-shirts, jakker, skjorter, boxershorts, nå ja, og jeans :) Men derudover, så snakker vi et mærke af børnetøj i ekstremt lækker kvalitet og stil. Skal dit barn have det fedeste af det fedeste, så er dette tøjmærke helt bestemt et godt valg.

De store udsalg er jo lige startet og jeg kan love for, at du kan spare rigtig meget på børnetøj lige nu.

Virgino Jeans på udsalg

Smaahjerter.dk har lige nu nogle lækre tilbud. De har masser af tøj til børn fra Vingino Jeans på udsalg. Hvad siger du for eksempel til nedenstående Karla-jakke til kun 486,25 kr., som før kostede 749? Den er sgu fed, er den ikke?

Vingino Jeans - jakke

Du kan finde meget mere på udsalg inde i shoppen. Personligt synes jeg, at denne grå Enna-t-shirt med sølvnitter er vold-sej. Før kostede den 349, men nu kan du købe den til 226,25 kr. Lækkert nok.

Vingino Jeans - t-shirt

Det her er virkelig mærketøj til børn.

Har du set andre gode udsalg på Vingino Jeans, så lad mig endelig høre fra dig i kommentarfeltet.

Det her er nok noget af det cooleste børnetøj jeg længe har set. Det er bestemt ikke billigt, men hos Smaahjerter.dk kan du faktisk spare rigtig meget. Det er jo altid dejligt med udsalg - især når vi snakker generelt dyrt mærketøj til børn.

Anyways, lad mig høre fra dig, hvis du har andre gode bud på, hvor man kan finde tøjet til billige priser.

Sengerand på tilbud - Spar på billige sengerande på udsalg

Inde på babytorvet.dk har jeg lige set en sengerand. Tilbud og billige priser på sengerande har jeg bare haft svært ved at finde. Den inde på babytorvet synes jeg, koster alt for meget. Kan det virkelig passe, at en sengerand skal koste 500 kr. - også selvom, den er økologisk. Måske du kan hjælpe med at finde nogle billige sengerande på tilbud?

Jeg synes generelt, at jo flere forskellige babyartikler, jeg finder, jo mere indser, hvor dyrt det er at have børn. Hold da op, hvor skal man bruge mange penge på børnetøj, børnelegetøj og børneudstyr. Det er svimlende priser, der bliver præsenteret rundt om på nettet, og så er det jo ikke spor underligt, at folk gerne vil finde udsag og tilbud på sengerande og alt det andet.

Står du inde med viden om et sted, hvor der er en sengerand på tilbud, må du hjertens gerne bruge 1 minut af din tid på lige at skrive en henvisning i kommentarfeltet nederst her. Det må da lade sig gøre, at finde en mere prisbillig sengerand på tilbud et sted?

Jeg kan mærke, at jeg hellere ville forsøge mig med at finde en brug sengerand på dba.dk eller andre sider, der sælger brugte ting til baby og deslige. Jeg kan nu ikke se problemet i at købe noget til baby, der er blevet brugt før. En sengerand kan jo vaskes uden problemer.

Fortæl endelig, hvis du har set nogle billige priser online :)

Birkenstock - Udsalg på sandaler og sko til børn og voksne fra Birkenstock

Det populære tøjmærke til børn, Birkenstock, er kendt for sine lækre sko og især sandaler til børn. Birkenstock laver børnesko i rigtig høj kvalitet, og vil du spare rigtig meget på det lækre fodtøj til børn, skal du finde Birkenstock på udsalg.

Hos curiosa.dk finder du lige nu nogle knaldgode online-tilbud. Du kan eksempelvis købe nogle flotte sandaler til børn for 350 kr., hvor førprisen fra 499. Du kan også finde nogle flotte slippers til nedsat pris. Tjek shoppen ud og vurdér, om der ikke skulle være noget, der fanger din interesse. Priserne er i hvert fald rigtig gode.

Hos smartkids.dk kan du lige nu spare hele 78 % på et par Birkenstock Birki’s-sandaler! Det er dæleme noget af et tilbud. Før kostede de 449,75 kr. - men nu kun 99,75. Men du skal være hurtig med at opsnappe de lækre sandaler, inden de bliver udsolgt.

Er du interesseret i Birkenstock på udsalg til voksne mænd og kvinder skal du tage et kig ind hos eshoes.dk, som lige nu kører med tilbud på sandaler, hvor du kan spare 100-200 kr. Rigtig lækkert. Smut derind og tjek selv, inden sandalerne bliver hapset af andre.

Du må meget gerne kommentere, hvis du har set andre Birkenstock-udsalg online. Det lader til at være et mærke, som er nemt at finde til en god pris, og det selvom vi snakker om sandaler af særdeles god kvalitet.

Lad mig høre fra dig, hvis du har noget på hjerte, så vi kan få samlet en liste over flere skobutikker på nettet med billige priser og tilbud.

Bundgaard-sko på udsalg - Find billige tilbud på de lækre børnesko her

Der er bestemt intet underligt i at lede efter udsalg og tilbud på nettet - især i disse tider, hvor de store udsalg på blandt andet børnesko er startet - ja, og så er der jo også mange andre udsalg. Bundgaard-sko til børn klassificeres ved at have en rigtig god pasform, og så er kvaliteten helt i top. Vil du have børnesko, der passer godt og ikke går i stykker efter få måneder, så er fodtøj til børn fra Bundgaard et rigtig godt valg.

Lige nu kan du blandt andet på kidzshop.dk finde Bundgaard-sko på udsalg: de sælger eksempelvis vinterstøvler fra til 489 kr., hvor førprisen var 699. Et fint tilbud, der kan betale sig.

Inde hos troldeborn.dk kan du lige nu også finde nogle super-gode udsalg, hvor du kan spare utroligt meget. Du kan for eksempel finde de populære Tex-støvler til kun 349 kr. (førpris 699). Her får du virkelig noget for pengene. Der er også støvletter fra Bundgaard, som er nedsat 200 kr. Det må du bare tjekke.

Tag selv et kig på de to ovennævnte butikker med fodtøj til børn. Mon ikke du kan finde de rette børnesko til dit barn og til en billig pris dér.

Kan du anbefale andre steder, der kører med udsalg lige nu, eller butikker med børnetøj, der generelt har gode tilbud og priser, så tag endelig tid til at skrive en hurtig kommentar her på siden. Der er altid butikker til børn, der specielt i disse dage, tilbyder børne-fodtøj til billige priser. Brug gerne et minut eller to på at kommentere :)

Ticket to Heaven-udsalg! Billigste priser og tilbud i disse butikker nu!

Lige nu kan du finde gode Ticket to Heaven-udsalg med vildt lækre priser. Alt lige fra Tunika, skjorter, veste og kjoler kan du finde på Ticket to Heaven-udsalg på nettet lige nu. Dette børnetøj-mærke er utroligt populært, og hvis du vil spare rigtig mange penge på børnetøj-udsalg, så kig efter dette mærke, da der ofte er rigtig gode besparelser at gøre.

Sally & Sørøveren (lly.dk) har lige nu nogle formidable udsalg på Ticket 2 Heaven-børnetøj. Der er alt til baby og barnet. Du kan eksempelvis netop nu spare næsten 200 kr. på en kjole til 119,98 (førpris 299,95). Det er en rigtig fin besparelse på børnetøj og babytøj. Børnetøj koster generelt meget, synes jeg, og derfor ville jeg selv (næsten) altid gå efter udsalg, hvis jeg skulle købe noget tøj til mit kommende barn.

Tag selv et kig ind hos Sally & Sørøveren og se, hvor mange nedsatte varer de har; der er utroligt meget, som er nedsat med 200 kr., hvilket jeg synes er en super besparelse i forhold Ticket2Heaven og børnetøj generelt.

Onkelkafunkel.dk kører lige nu også med nogle super udsalg. Du kan eksempelvis købe en nedsat flyverdragt til baby for 479,95 kr. - hvor den kostede hele 799,95 før. Tænk sig, at sådan et lille bitte stykke tøj til børn kan koste så meget. Men så er det godt, at der findes udsalg og tilbud.

Kan du selv anbefale nogle sider, hvor det er muligt at købe tøj fra dette tøjmærke til en billig pris, så må du endelig sige til. Skriv blot en kommentar herunder. Det ville jeg sætte stor pris på. På forhånd tak :)

Sebra-udsalg - Lækre tilbud til gode priser på Sebra-børnetøj og interiør

Sebra er et meget populært, dansk mærke inden for børnetøj og interiør til børneværelset. Der findes utallige mange ting fra Sebra, og de kommer med nye kollektioner hvert år. Fra denne producent, finder du virkelig alt, hvad hjertet begærer og alt hvad barnet begærer-

Der findes flere hjemmesider, som sælger ting til børneværelset og børnetøj fra den danske producent - men hvor er de gode Sebra-udsalg.

Find billige ting til børn: Sebra-udsalg

Hos Minimums.dk finder du et gigantisk udvalg. De har nogle fede tilbud og gode udsalg på Sebra. Rigtig mange af deres varer er nedsat, så du kan spare rigtig mange penge på børnetøj andet guf.

engleogvildbasser.dk har også et fint udvalg, hvor du kan finde Sebra-udsalg.

Lagersalg ude i butikkerne

En rigtig god idé er, at holde øje med udsalgene ude i butikkerne. Hvis du for eksempel er fast tilhænger på fora såsom min-mave eller graviditet.dk, kan du ofte få det at vide som den første, når der er Sebra på udsalg. Som nybagt forælder er det altid smart at følge med på relevante sider og fora, hvor folk kan debattere. Der er altid en eller anden, som lige har opsnuset et godt tilbud, og så er det bare om at komme afsted.

Ud over det …

Kan du komme med nogle anbefalinger? Har du set nogle tilbud eller udsalg nogle steder i landet eller online her for tiden, så del dem gerne med os andre, så vi også kan få en bid af kagen.