Kategoriarkiv: Børneudstyr

Find udstyr til børn her. Der er et stort udvalg for børn i alle aldre både på nettet og ude i butikkerne. Læs om børneudstyr og børn her. Jeg vil gerne anbefale dig at kigge ind hos Legeskab.dk, hvis du er interesseret i de fedeste ting til børn og baby.

Trille-barnevogn - Tilbud og udsalg til billige priser hos dansk forhandler af barnevogne - Test-vinder

En Trille-barnevogn er et af de bedste valg for dit og dit barn, hvis du er på udkig efter gode barnevogne, der er stærke, robuste og generelt bare i høj kvalitet. Jeg har kigget lidt på test-vinderen samt nogle gode udsalg og tilbud hos danske forhandlere online på nettet. Går du efter test-vinderen, er du sikret en lækker og god Trille-barnevogn, der vil holde mange år frem.

Bedst i test

Trille Viper i sort er bedst i test. Dette kan du læse hos Babytrold. Som er distributør af kvalitetsbarnevogne.

Billige priser, udsalg og tilbud på Trille-barnevogn på nettet - hvor?

Inde på segersbabyshop.dk kan du finde nogle fine tilbud lige nu. Men jeg kigger også videre lige nu for at finde ud af, om der findes bedre udsalg eller tilbud på disse vogne til børn og baby.

Måske kan du hjælpe?

Jeg vil gerne bede om hjælp

Der findes jo ellers et hav af forskellige muligheder, men lige præcis denne type vogn har min interesse, og jeg kunne derfor godt tænke mig at høre dig som læser, om du har fundet nogle Trille-barnevogn-tilbud, som jeg måske har overset.

Det kunne være fedt at høre, om nogen har fundet det ultimative tilbud lige nu. Jeg ved, at der findes så mange forskellige hjemmesider og forhandlere af ting til børn, og det kan derfor være svært lige at finde rundt i dem alle sammen.

Så står du og har fundet noget på udsalg eller bare et kanon tilbud på Trille, så skriv endelig. Det ville jeg blive utroligt glad for.

Det er ikke til mig selv, men til vores vennepar. De går nemlig og leder efter den bedste barnevogn til prisen, og her har de blandt andet fået anbefalet dette mærke.

Jeg glæder mig til at høre, hvad du har at sige i forbindelse med dette.

Open by Night Aarhus 2012

Udsalg, tilbud, fest og glade dage i Smilets By - det er dét, Aarhus Open by Night handler om. Hele Aarhus fejrer denne lange dag med masser af musik og gode tilbud på alt lige fra tøj til hvad man nu ellers kan købe. Salling, Trøjborg Centret og mange andre steder Smilets By holder længe åbent med tiltrækkende tilbud på gode ting. Skal du opleve Aarhus, så er Open by Night blot en af de festlige dage - foruden Aarhus Festuge - hvor du absolut bør sætte kryds i kalenderen.

Dato for Open by Night Aarhus 2012 - Hvornår er det?

Da jeg kun lige for 1 års tid siden er flyttet hertil, har jeg ikke helt styr på dato og den slags. Og jeg ved ærlig talt heller ikke, om det holdes flere gange om året? Måske du kan hjælpe mig.

I hvert fald er datoen ikke helt på plads endnu, men lige så snart den er, opdaterer jeg indlægget her.

Jeg var med sidste år - også til festugen

Damn, det var fedt. Kæresten og jeg fandt en del lækre ting, blandt andet tøj og sko, som var nedsat. Vi var rundt omkring i Salling, Bruuns Galleri og i forskellige butikker i gågaderne. Aftenen blev afsluttet med lidt øl ovenpå Salling, hvor man kan side udenfor. Virkelig en fed oplevelse, og jeg er så glad for, at jeg bor tæt på Aarhus (helt præcis i Hornslet, som i øvrigt er en helt vildt fed by). Jeg er oprindelig sådan en københavner, og jeg elsker sgu Århus mere end København. Det må jeg blankt indrømme.

Nå, men nu vil jeg afslutte indlægget.

Har du styr på dato for Aarhus Open by Night?

- så læg endelig en kommentar herom, lige så snart, du ved mere. Det ville jeg sætte pris på :)

/Jan

Nå-ja, og husk også, at andre byer holder “by Night” i Hornslet, Rønde, måske endda Randers? Men er det samme dato?

bObles-hval på tilbud

Den coole bObles-hval er godt nok fed, og jeg kunne godt tænke mig at finde den på tilbud.

Gode tilbud her

Opdatering. Tak til en læser, som har anbefalet Legeskab.dk, der må siges, at have nogle virkeligt fornuftige priser på bObles-tumledyr. Tjek selv deres udvalg :)

Hvis der er nogen herinde, der kunne hjælpe mig med at finde en bObles-hval på tilbud, ville jeg blive rigtig glad. De står til 899 kr. i alle de butikker, jeg har set, men det må da kunne lade sig gøre at finde en billig bObles-hval på tilbud et eller andet sted, eller hvad?

Da jeg arbejder meget ved computere, har jeg også meget tid til at surfe rundt efter udsalg og tilbud på nettet, når jeg skal købe noget, og det er virkelig sjældent, at jeg ikke finder en vare, der ikke er bare lidt nedsat. Så jeg er lidt overrasket over, at jeg ikke kan finde nogle bObles-hval på tilbud bare eet sted op nettet :(

Jeg håber, du kan hjælpe. Jeg er meget interesseret i sådan en hval til min niece, da hun inden længe fylder år. Det ville være den perfekte gave. Hun har rigtig mange fede børnemøbler og specielle multifunktionelt børnelegetøj - så det går ikke at købe et eller andet cr*p til hende, hvis I forstår.

Nå, jeg håber, der er nogen derude, der kan hjælpe.

bObles - Tilbud og udsalg på børnemøbler fra danske bObles

Er du på udkig efter gode bObles-tilbud eller bObles-udsalg, så kig med her. De to danskere Louise og Bolette Blædel - som i øvrigt er søskende - har med bObles formået at skabe sig et stort brand inden for børnemøbler. Disse børnemøbler skal vi tage et lille kig på i dette indlæg.

Gode tilbud her

Opdatering. Tak til en læser, som har anbefalet Legeskab.dk, der må siges, at have nogle virkeligt fornuftige priser på bObles-tumledyr. Tjek selv deres udvalg :)

bObles laver multifunktionelle møbler til børn, og de er rigtig populære blandt børn. Når et stykke legetøj eller møbel bliver multifunktionelt - altså har flere end een funktion - begynder det virkelig at blive interessant for et barn, da der pludselig er tale om flere legetøj eller møbler i een ting. Derfor er der ikke noget at sige til, at bObles stormer Danmark med deres fantastiske og innovative møbler til børn og småfolk. I disse tider er det sgu godt at være barn, når man tænker på, hvor mange spændende ting, der er derude, som børnene kan fordrive tiden med :)

bObles-tilbud - Find udsalg og tilbud her - Masser af “billige bObles”

Jeg har samlet to sider, du kan prøve at besøge, hvis du er interesseret i at finde bObles billigt.

Legeskab.dk

De har nogle gode tilbud på bObles, som du helt sikkert bør tjekke. Begge deres udvalg er i hvert fald kæmpemæssigt. Bliver der engang holdt lagersalg, så skal det nok blive spændende. Måske kender du et lagersalg? I så fald skriver du bare en kommentar.

Hvad findes der inden for dette mærke?

Der findes børnemærker, der har flere forskellige ting, men her finder du altså også meget forskelligt. Det væsentlige her er, at der er tale om god kvalitet og top-design.

Der findes alt lige fra en sandorm, en hval (som jeg søger) sand, sågar lys, gulv (rettere sagt et slags tæppe), væg, tumlemøbler og så er der endda også bøger.

Mere bObles-tilbud - Skriv gerne!

Da det ikke er til at komme udenom, at der skal være bObles i hjemmet, så synes jeg, det kunne være praktisk med at samle en masse tilbud og udsalg her på denne side, så folk altid kan gå herind og finde de billige priser på disse lækre multifunktionelle børnemøbler. Det er meget nemt at skrive en kommentar herinde, så skriv endelig. Det vil jeg og sikkert mange andre sætte stor pris på, hvis du har fundet noget, der er rigtig billigt.

Weekendseng på tilbud - Billige weekendsenge på udsalg til god pris

Weekendsengen er et smart supplement til kravlegården, idet den kan klappes sammen og haves med overalt. Det er ganske praktisk, lige lige som en paraplyklapvogn (tilbud).

Selve navnet weekendseng er ganske spøjst, synes jeg. Måske du kan forklare, hvad der menes med det?

Gode weekendseng-tilbud

Der er flere steder, hvor du kan købe weekendsenge på tilbud til en ganske eftertragtet pris. Har du ikke noget imod, at weekendsengen er blevet brugt, kan du forsøge med et kig ind hos guloggratis.dk, hvor der lige nu er en del brugte weekendsenge til billige priser.

Hos freakshop.dk finder du også et fint tilbud, hvor der med weekendsengen (Carena) også medfølger en bæretaske, så du nemt kan pakke sengen ned og tage den med overalt.

Personligt ville jeg gå efter en, der er blevet brugt - eller også ville jeg se mig lidt om efter flere tilbud og udsag på nettet. Ovenstående seng til baby fra Carena koster 499, men det må kunne lade sig gøre at finde noget, der er lidt billigere online.

Inde hos babyhome.dk finder du så også en til 449. Her får du også en madras (tilbud) med, og desuden er der en lomme udenpå sengen.

Hos JYSK kan du i øvrigt ofte også finde nogle gode udsalg.

Har du ellers set andre gode tilbud på weekendsenge, må du gerne bruge et minuts tid på at lige at skrive om din erfaring herunder i feltet, hvor det er muligt at kommentere.

Paraplyklapvogn - Tilbud og udsalg på paraply-klapvogne online

En paraplyklapvogn er rigtig smart, idet den kan klappes sammen. Og så kan du jo have paraply-klapvognen med overalt. Det er meget handy. Bor du i lejlighed lige som jeg, er det smart, fordi du ikke behøver at parkere klapvognen udenfor eller ude på gangen, hvor alle kan få adgang til den.

Jeg har spottet et fint paraplyklapvogn-tilbud inde hos kaereboern-odense.dk. Det er af mærket Chicco, og den er nedsat fra 899,95 til 499. Det er jo næsten halv pris - så det er ret lækkert. Og så har den en lille solskærm/soltag så baby-barnet kan beskyttes mod solen. Måske du kan bruge det til noget? Du kan i hvert fald selv gå ind og tjekke klapvognen ud og se, om den passer til dig.

Ellers er der jo alternativer: Du kan altid finde billige, brugte klapvogne rundt omkring. Se du på mærker som Cybex, skal du betale over 1.000 kr. - og det er lidt rigeligt at give for en paraplyklapvogn - men du får sikkert også høj kvalitet til prisen, og så må man gå ud fra, at den holder i mange (helst rigtig mange) år. Babysam.dk har i hvert fald nogle Cybex-klapvogne, hvis det skulle være noget, du er interesseret i.

Men som du nok har regnet ud, ville jeg hellere gå efter noget brugt - eventuelt spørger venner og bekendte, om de lige står og skal af med en. Man kan jo være heldig, og jeg synes ikke det er så vigtigt, hvis den er blevet anvendt af andre. Så længe den ikke er helt smadret, må det da være fint nok?

Kender du ellers til nogle gode paraplyklapvogn-tilbud derude - online eller i en butik i Danmark - må du hjertens gerne kommentere.

Voksipose-tilbud - Find voksi-udsalg her til billige priser

Voksipose eller Voksi er utroligt populært - og med rette. En voksipose har flere funktioner end måske noget andet babyudstyr, og så kan det varme baby i kolde tider. Leder du efter Voksipose-tilbud, så er mulighederne på nettet gode. Du kan blandt andet spare et par hundrede kroner på Voksi-tilbud hos babytorvet.dk.

Kigger du ind hos babytorvet, kan du finde en Voksipose nedsat med 250 kr. Det er en rigtig fin besparelse. Faktisk kan du finde flere Voksiposer, der er med nedsat pris.

De mange funktioner

Du kan bruge Voksi til mange ting, blandt andet som en klassisk kørepose, som er den primære egenskab, men også som legetæppe og en varm sovepose til baby. Det er et must-have indenfor babyartikler.

Andre muligheder for en billig Voksipose - ikke på udsalg

Har du ikke noget imod, at Voksiposen er blevet anvendt af andre, så er der mange penge at spare på en brugt. Måske du også kan være heldig at finde en bekendt, der har en til salg. Det er altid nemt lige at smide en statusbesked afsted på Facebook og høre sine venner ad, om de har noget babyudstyr, de alligevel står og skal af med. På den måde kan man få meget mere for pengene.

Hvad siger du?

Har du set nogle gode tilbud eller mener du at have set et decideret udsalg eller lagersalg, så ville jeg blive glad for at modtage en kommentar herunder i kommentarfeltet nederst på denne siden. Lad mig endelig høre fra dig, hvis du som forælder har set nogle billige priser enten på nettet eller uden i en butik her i Danmark :)

Odder-barnevogn på tilbud - Udsalg og billige priser på barnevogne

Odder-barnevogne er sjældent på tilbud, men man kan være heldig nogle gange. Af hvad jeg har læst, er det bare generelt møgsvært at finde tilbud på barnevogne fra Odder eller et hvilket som helst andet mærke.

Det er lidt af en svær ting som forælder at håndtere, for barnevogne er godt nok dyre - ikke mindst Odder-barnevogne. Tilbud eller udsalg har jeg ikke set noget som helst af. Der var på et tidspunkt, hvor der var en på tilbud, nedsat med 600 kr., men derudover er det noget nær umuligt at finde billige barnevogne, eller i hvert fald dem med nedsat pris, eller tager jeg helt fejl? Jeg håber for min egen og andres skyld, at det er tilfældet - men correct me if I’m wrong, så bliver jeg glad ;)

Alternativet er altid at købe en brugt barnevogn

Sådan er det, når man står som forælder uden flere millioner på bankkontoen. Det kan virkelig betale sig at købe brugte barnevogne og andre ting til baby og børn, i stedet for at betale i dyre domme for noget nyt. Tjek dba eller andre sider, hvor brugte barnevogne sælges og købes flittigt.

Er der et tilbud derude?

Er der et godt tilbud, som er jeg gået glip af, så skriv endelig, så alle kan få glæde af det. Jeg synes altid, der er gode udsalg og babyartikler til nedsatte priser rundt om på nettet, men jeg har bare haft svært ved at finde tilbud på Odder-barnevogne og barnevogne generelt. Skriv endelig, hvis du har set noget enten på nettet eller ude i en butik i Danmark.

Britax Römer-autostol - Tilbud og udsalg på autostole sparer dig mest

Skal du have en Römer-autostol, så køb den på tilbud. Det kan kun betale sig, for en autostol bliver ikke rigtig nedslidt på samme måde som så meget andet babyudstyr og børneudstyr. Der er mange Römer-autostole på tilbud online, men der er også andre måder, hvorpå du kan finde billige autostole.

Min kærestes bror købte faktisk en brugt via min kærestes gode veninde Kristina. Hun solgte den brugt til halv pris, og det slår altså alligevel de fleste tilbud på Britax Rømer-autostole - uanset om du køber på udsalg online eller ude i en butik, der sælger artikler til baby og børn.

Men det er sådan, at nogle bare ikke vil købe brugt, og heller vil have splinternye ting til deres barn. Og fred være med det. Vil man ofre de penge, så er det helt i orden med mig - men så kan man også bruge lidt tid på at finde nogle tilbud. Og lad mig da fortælle dig om eet sted, hvor du kan finde Rømer-autostole på tilbud. Det kan du billigalu.dk, hvor du faktisk kan spare 675 kr. Det er en lækker besparelse, men beslutter du dig alligevel for at købe en, der er blevet siddet i før, så spørg familie, venner og bekendte, om de ikke har en eller kender en, der tilfældigvis skal af med en.

Facebook er også et godt sted at stille den slags spørgsmål - eller Twitter for den sags skyld. Så kan du få folk til at retweete din anmodning, og så er der potentielt rigtig mange mennesker, der kan hjælpe dig.

Kender du ellers nogle gode steder, hvor det er muligt at købe autostolene til en billig pris, så må du gerne smide en kommentar :)

Sengerand på tilbud - Spar på billige sengerande på udsalg

Inde på babytorvet.dk har jeg lige set en sengerand. Tilbud og billige priser på sengerande har jeg bare haft svært ved at finde. Den inde på babytorvet synes jeg, koster alt for meget. Kan det virkelig passe, at en sengerand skal koste 500 kr. - også selvom, den er økologisk. Måske du kan hjælpe med at finde nogle billige sengerande på tilbud?

Jeg synes generelt, at jo flere forskellige babyartikler, jeg finder, jo mere indser, hvor dyrt det er at have børn. Hold da op, hvor skal man bruge mange pengebørnetøj, børnelegetøj og børneudstyr. Det er svimlende priser, der bliver præsenteret rundt om på nettet, og så er det jo ikke spor underligt, at folk gerne vil finde udsag og tilbud på sengerande og alt det andet.

Står du inde med viden om et sted, hvor der er en sengerand på tilbud, må du hjertens gerne bruge 1 minut af din tid på lige at skrive en henvisning i kommentarfeltet nederst her. Det må da lade sig gøre, at finde en mere prisbillig sengerand på tilbud et sted?

Jeg kan mærke, at jeg hellere ville forsøge mig med at finde en brug sengerand på dba.dk eller andre sider, der sælger brugte ting til baby og deslige. Jeg kan nu ikke se problemet i at købe noget til baby, der er blevet brugt før. En sengerand kan jo vaskes uden problemer.

Fortæl endelig, hvis du har set nogle billige priser online :)

Billig kravlegård til en god pris - Fede udsalg og tilbud på babyudstyr

Når den lille baby skal være lidt for sig selv, uden for mors og fars rækkevidde, er det et must med en kravlegård. barnet kan jo ikke ligge i sengen, for så falder det ud, og kravlegården er dermed en ting, et hvert hjem, hvor der er børn, bør have. Det er must-have babyudstyr, og sådan er det.

Men det behøver ikke koste alverden. Faktisk kan du sagtens finde en billig kravlegård. Vi fandt selv en på genbrug - men den skulle nu bruges til vores hvalp, i tilfælde af, at vi skulle på wc eller tage et smut ovenpå. Det hjalp dog ikke meget, for hun slap igennem tremmerne. Det ville en baby dog ikke gøre, men det er alligevel vigtigt med sikkerhed i en kravlegård.

Hvor finder man billige kravlegårde?

Tag lige først et kig i genbrugsbutikken - vi gav selv 75 kr. for vores! Det er altså en pris, der er til at forstå :) Hvis ikke der er noget dér, så tjek steder, hvor der sælges brugt børneudstyr. Det kan sagtens betale sig at købe en brugt kravlegård. Der er jo ikke de store chancer for, at den er blevet hærget af den lille baby, vel? :) Og ellers, så spørg dine Facebook-venner! Tjek dit netværk af venner og bekendte - det kan bedre betale sig, og måske kan du spare penge ad den vej og få dig en billig kravlegård.

Ud over det, så kan du tjekke tojbamsen.dk, som lige nu kører med januar-udsalg.

Har du selv gode tips eller har stiftet bekendtskab med nogle steder, for det er særdeles billigt, så sig endelig frem. Der er altid gode tilbud derude.

Skoletasker til unge - Køb billig skoletaske til fede priser på tilbud

Der findes et enormt udvalg af fede skoletasker til unge. Der er mange forskellige mærker, som er værd at gå efter, når du skal handle skoletasker til unge. Herunder JanSport og Eastpak, som er utroligt populære hos både unge og voksne.

Eastpak er min personlige favorit. Kvaliteten på Eastpak er helt i top, og de fås i mange forskellige farver og typer. Lad os tage et kig på, hvor man kan finde nogle af de flotteste og billigste skoletasker, som ungdommen nu til dags ynder at gå med.

Her er nogle gode muligheder

Til pigerne: Smartgirl.dk

Til drengene: Smartguy.dk

Her er lidt af hvert til de unge: Smartkids.dk

Som nævnt er jeg rigtig glad for mærket Eastpak, fordi de laver nogle pæne skoletasker. Selvom prisen ikke er særligt lav, så er det faktisk en god investering at gøre, fordi kvaliteten bare holder. Den eneste skoletaske af det mærke, jeg har haft og som er gået i stykker, gik i stykker, fordi min hund bed den i stykker. Ellers har jeg haft den i flere år, og har været super-glad for den.

Billig skoletaske til ung og voksen

Du bør klart tjekke e-tasker.dk, som har et rigtig lækkert udvalg i skoletasker til unge. De forhandler primært JanSport (det er et godt mærke, fordi jeg selv hedder Jan :P ), men det er faktisk også en rygsæk af særdeles høj kvalitet.

Fjällräven og skolelærere

Fjällräven er nok ikke et mærke, som mange unge bruger - men jeg blev bare lige nødt til at nævne det. Jeg har set så mange folkeskolelærere gå med en Fjällräven-rygsæk. Det er vildt spookey.

Dine anbefalinger

Har du set et fedt tilbud på en skoletasker, spottet et udsalg, eller bare fundet en side, med billige priser, så må du endelig sige til. Som nævnt, har hunden “ædt” den, jeg har, så jeg skal købe en ny. Jeg har selvfølgelig også selv kigget hos e-tasker.dk, men jeg er åben for andres forslag, idet det ikke haster med at købe en rygsæk for mit vedkommende. Sig endelig frem, hvis du har fundet nogle gode priser online.