Kategoriarkiv: Bolig

Alt til hjemmet og boligen. Møbler, indretning og alt til haven samt om det at finde en ny bolig eller sælge.

Udsalg i 2016 - Find de bedste udsalg her

Dette er en liste over udsalg i 2016, som bliver opdateret løbende. Udsalgene gælder alt lige fra tøj, mode og skønhed til hvidevarer og andre ting, der er nedsat. Hvis det er på udsalg i 2016, så finder du det her på siden.

Vi mennesker elsker et godt udsalg. Rigtig mange køber stort set kun ting på udsalg, og det er selvfølgelig fornuftig økonomisk tænkning, der ligger til grund for dette - men det kan også være en tidskrævende opgave. Og tid er jo også penge, siger man.

Denne opgave vil jeg gerne hjælpe med at gøre mere overkommelig ved at finde udsalgene til dig samt opfordre dig som læser til at lægge en kommentar, hvis du har spottet et kanon udsalg i 2016.

En liste over de bedste udsalg i 2016

  • Januar-udsalg 2016 - Årets første udsalg starter faktisk allerede måneden før. Januar-udsalget i 2016 starter altså allerede i december 2013, og går du videre til denne side med januar-udsalg 2016 (tjek facebook), vil du kunne finde en liste med gode steder, hvor du kan spare en masse penge på tusindvis af forskellige varer. Da januar-udsalget i 2016 endnu ikke er startet, vil jeg til at begynde med anbefale dig at holde øje med Tøjekspertens hjemmeside, som altid plejer at være tidligt ude med januarudsalg.

Flere 2012-udsalg vil komme på listen, når tiden er inde.

Hjælp til med at opbygge den største liste over steder med udsalg i 2016

Jeg har brug for din hjælp, hvis vi skal have sammensat Danmarks største og bedste liste med udsalg i 2016. Derfor vil jeg gerne appellere til dig, kære læser, og bede dig om at skrive en hurtig kommentar, hvis du har fundet et super udsalg.

Hvilke typer udsalg er der så tale om?

Stort set alt, dvs. tøj - herretøj, dametøj, børnetøj - sko, kjoler, bukser, jeans, bluser, skjorter; parfume og skønhedsprodukter; møbler og ting til boligen; elektronik, film og spil; hvidevarer, vaskemaskiner, tørretumblere, køkkengrej; ting til baby, børn og unge … og alt det imellem.

Hjælp til, og lad os sammen lave den bedste liste, der kan været til nytte for alle :)

Hvem bor på adressen?

Hvem bor på adressen? Det er et hyppigt stillet spørgsmål, og det kan faktisk nemt besvares med de rette metoder og værktøjer.

Laver du en søgning på nettet på ordene hvem bor på adressen, finder du i hvert fald ikke ud af særligt meget. Du bør naturligvis bruge nogle værktøjer og services for at finde du af det.

Gode services, der kan hjælpe dig med at finde ud af, hvem der på din adresse eller andre adresser

Jeg plejer som regel at starte med De Gule Sider, dvs. dgs.dk. Den anden mulighed er krak.dk, men jeg synes, at krak er så fyldt med bras, at det kan være irriterende at bruge siden.

En helt anden ting er, hvis du vil finde ud af, hvem der ejer en hjemmeside. Her vil jeg anbefale DanDomain.dk, som kan hjælpe dig med det. Du indtaster blot hjemmesidens adresse, og så kan du se yderligere oplysninger om ejeren.

Andre ressourcer

Har du andre forslag til, hvordan kan kan få svar på spørgsmålet, hvem bor på adressen, er du meget velkommen til at lægge en kommentar herom. Det kan være, at jeg har overset nogle gode services, som også kan være behjælpelige i denne forbindelse, og i så fald er det bare om at lægge en kommentar. Det ville jeg blive glad for, også for at lære lidt mere.

Man kan jo ikke vide det hele selv :)

Jeg glæder mig til at høre, om du ved mere mht. at finde ud af: Hvem bor på adressen?

Spar penge med regeringens solcelle-ordning

Regeringens gunstige støtteordning for køb, montering og drift af solcelleanlæg har betydet en nærmest eksplosiv stigning i antallet af solgte solcelleanlæg. Det vurderes, at op mod 30.000 danskere vil have deres eget solcelleanlæg inden udgangen af 2012. For blot et par år siden var der kun nogle ganske få tusinde solcelleanlæg på de danske hustage.

Og det er med god grund, at så mange danskere har foretaget den ellers ret dyre investering, det er at købe et solcelleanlæg. Et godt anlæg kan typisk koste omkring 100.000 kr. Men trods den relativt store investering kommer pengene forholdsvist hurtigt retur. Blot 8-10 år efter, at man har købt sit solcelleanlæg, kan det være tilbagebetalt. Og på grund af den lukrative støtteordning for solcelleanlæg er det derefter en ren overskudsforretning.

Desuden kan man afskrive hele købet af solcelleanlægget, men støtteordningen giver også mulighed for, at man kan få et håndværkerfradrag på 15.000 kr. for hver person i husstanden, der er fyldt 18 år. Udtalelser fra Klima- og Energiminister Martin Lidegaard giver imidlertid god grund til at tro, at denne gunstige støtteordning snart vil blive afviklet.

Støtteordningen, som har været så indbringende for mange købere af solcelleanlæg, er ganske enkelt for dyr for staten, som mister milliarder pga. manglende afgifter.

Ingen uden for Folketinget ved med sikkerhed, præcis hvad der så vil ske. Ministeren har dog bebudet, at den nuværende solcelleordning vil blive afløst af en ny, som stadig vil gøre det til en fornuftig forretning at investere i sit eget solcelleanlæg. (https://www.altinget.dk/artikel/124322) Eksperter har dog givet udtryk for, at de mener, at ændringen i solcelleordningen vil betyde en forringelse for boligejere, som ønsker at købe deres eget solcelleanlæg. Der er altså god grund til at slå til nu, hvis man ønsker at være nogenlunde sikker på at få del i fordelene ved den nuværende ordning.

Miljøet har brug for en håndsrækning

Det er vel heller ikke uden betydning for det bommende solcelle-salg, at mange danskere rent faktisk har det rigtig godt med, at de nu kan gøre noget for miljøet og skære ned på deres C02 udslip.

Miljøet er presset som aldrig før, og vi mærker næsten dagligt følgerne af den globale opvarmning.

Mange danskere er ikke længere i tvivl om, at det moderne samfunds voldsomme forurening og høje CO2-udslip har haft en afgørende, negativ virkning på miljøet og naturen.

Der går nærmest ikke en dag, uden at vi i nyhedsmedierne hører om fejlslagne kornhøste, orkaner, oversvømmede områder og voldsomme skybrud. Konsekvenserne er, at fødevarepriserne konstant stiger, arbejdsløsheden vokser og samfundet må spendere milliarder på at genoprette skaderne efter naturens rasen.

Solcelleanlæg til gavn for naturen

I den situation er det ikke så mærkeligt, at mange danskere er glade for ikke alene at kunne gøre en god forretning, men også at kunne hjælpe miljøet ved at investere i solceller.

Der er rigtig mange fordele ved at investere i eget solcelleanlæg:

  • Et solcelleanlæg kan uden problemer holde i 40-50 år, hvilket betyder, at det derfor for mange danske boligejere er en investering for livet. Der er altså ikke tale om endnu noget, som blot bliver smidt ud i naturen efter få år og derved yderligere belaster miljøet.
  • Et solcelleanlæg producerer allerede i løbet af et til to år den samme mængde energi, som det har kostet af producere det. Og så er det vel at mærke grøn energi, anlægget producerer - uden ekstra udslip af CO2.
  • I modsætning til fx vindmøller er solcelleanlæg ikke skyld i støjforurening. Når et solcelleanlæg producerer strøm, foregår det helt lydløst, uden at genere hverken boligejeren selv eller naboen.
  • Et solcelleanlæg kræver ikke nogen særlig vedligeholdelse. Hvis man blot sørger for at holde det nogenlunde rent for det værste skidt, genererer anlægget strøm år efter år, også selvom de er overskyet.
  • Hvis ens solcelleanlæg genererer mere strøm end man umiddelbart selv kan bruge, kan den overskydende strøm lagres på elnettet. Når anlægget i andre perioder genererer mindre strøm, end man har brug for, kan den overskydende strøm igen hentes tilbage fra elnettet - uden at man betaler ekstra for det. Den ordning kaldes for “Nettomålerordningen”.
  • Har du selv lyst til at investere i solceller kan du finde flere oplysninger her: https://www.whiteaway.com/solceller/

Billige træpiller i Tyskland - Tilbud og store besparelser

Træpiller billigt i Tyskland: En træ-pilleovn med træpiller er en fin måde, at få varme og energi i hjemmet, og det er også en af de billigere alternativer. Dog afhænger det også af flere forskellige ting, men generelt er det en billigere løsning end eksempelvis fyringsolie, som alligevel er ved at forsvinde så småt.

Når der skal købes ind af træpiller, er der flere og flere, der kigger efter de billigere priser i udlandet. Her er Tyskland et af de lande, som står for skud.

Billige træpiller Tyskland - kan det passe at det er billigere?

Jeg hører flere og flere tale om Barlinek, Fleggaard og Linek. Men ærlig talt, så har jeg ikke forstand på det, og det er også derfor, jeg skriver herinde, i håb om at en venlig sjæl kan afsløre lidt mere om det her.

Det er sådan, at min søster og hendes mand har et gammelt hus, og de har lige fået en ny pilleovn til træpiller. Det er ganske smart, fordi det er sådan en, der kører automatisk og altså selv skubber træpillerne ind i pillefyret. Du skal bare smide en masse træpiller ind, og så kører den ellers stille og roligt, indtil pillerne er sluppet op - og så fylder du på igen.

Men de undrer sig også over, om træpiller er billigere i Tyskland, og jeg har lovet, at jeg ville tjekke op på det, og derfor spørger jeg herinde, for der sidder sikkert nogen og ved mere om emnet.

Så hvis nogen kan hjælpe med et svar, ville jeg blive meget taknemlig :)

Massagesæde - Test af massagesæder 2012, 2013, 2014

Et massagesæde kan være lige den ting, der gør hverdagen lidt mere overkommelig. Efter en hårdt tur på arbejde, er der intet som at sætte sig i stolen og få eksempelvis en shiatsu-massage i 20 minutter, så man lige kan få det ekstra overskud tilbage.

Jeg har været i Salling (storcenter i Aarhus) for at afprøve og teste de massagesæder til stole, de har dér. Jeg kan desværre ikke komme med en dybdegående massagesæde-test, som du ville finde det hos Politiken og så videre, for jeg er på ingen måde ekspert.

Jeg leder derfor selv efter nogle tester af massagesæder, og jeg håber, at en læser herinde kan hjælpe mig med det.

Test af massagesæde hvor?

Har du set et sted, hvor der er anmeldelser eller test af massagesæder, så må du meget gerne komme med din henvisning her i kommentarfeltet.

Da jeg har prøvet nogle fra OBH Nordica, så ved jeg også nogenlunde, hvad jeg er ude efter, men det ville alligevel være rart at høre, hvad de seriøse testere har fundet ud af.

Er det ikke bare at vælge det, man bedst kan lide?

Umiddelbart vil jeg tro, at man som forbruger bare skal vælge det, som “passer til ens krop”. Du kan afprøve diverse massagesæder og massagestole mange forskellige steder, og så bør man bare vælge det, man bedst kan lide følelsen af.

Som nævnt har jeg prøvet noget fra OBH, og her kan jeg personligt godt lide shiatsu, og så skal der også være varme.

Dekorationsmaterialer engros til butik og erhverv eller privat

Dekoration kan man altid bruge til et eller andet fornuftigt eller ufornuftigt, men skal det være til butikken eller bare til erhverv, vil du naturligvis gerne have noget ordentligt, og så kan det godt betale sig at kigge efter dekorationsmaterialer engros. Men hvor erhverver man den slags til sin butik, når der skal købes stort ind?

Ikke at jeg er ved at åbne en butik, men jeg kender nogen, som er ved det, og derfor kunne det være rart at finde ud af lidt mere med hensyn til dette. Dekorationsmaterialer engros bør ikke være så svært at finde, men alligevel er jeg ikke helt sikker på, hvor jeg skal lede, hvis jeg skal kunne hjælpe min ven.

Jeg har overvejet at kigge lidt i Metro Cash and Carry sammen med min ven, men det er jo ikke fordi, de som sådan er specialiseret i den slags. Så der må altså findes andet. Der er noget, der hedder Bavnegården, mener jeg nok, men det er kun blomster. Det er da også dekorativt, men der må også være andet.

Hvis det på et tidspunkt også kan bruges til jul, ville det også være fedt at finde noget, der kan bruges til det.

Hjælp gerne til med at finde dekorationsmaterialer engros - gerne til butik/erhverv

Kan du henvise til noget i denne forbindelse, ville jeg blive meget glad for at høre nærmere her. Skriv gerne en hurtig notits herom. Det ville jeg blive glad for, og jeg tjekker det med det samme, så jeg kan hjælpe min ven. Han er lidt på bar bund, når det kommer til at finde dekoration engros, og normalt plejer han at spørge mig, når han skal have hjælp til at finde ting på nettet. Det er så bare ikke altid, jeg kan stå til rådighed eller i det hele taget vide alt.

Derfor forsøger jeg lige her :)

Kender du til nogle gode tilbud eller bare noget til billige priser, og gerne online på nettet, hvor det er til salg, så ville vi begge blive glade.

Vaffeljern - Tilbud og test-vinder - Find de billige priser online

Der er intet som en omgang belgiske vafler en lørdag morgen. Sikke en dejlig start på dagen, og heldigvis kan det gøres ganske billigt. Der findes nemlig rigtig mange vaffeljern-tilbud rundt omkring, og i dette indlæg tager vi fat i mærker, steder, hvor man kan finde de billigste tilbud og udsalg, samt lidt om vaffeljern-test.

Den nyeste vaffeljern-test, jeg har fundet er desværre ikke fra 2012, men helt tilbage fra 2009. Den er fra Politiken, og her er det Philips Fieste Wafle-maker og Wilfa, som består testen. Alle andre klarer sig dårligt. Det er da noget at tænke over. Hverken Krups, OBH, Exido eller Tefal klarer sig godt, og det er jo lidt spøjst, da det er gode mærker, tænker man umiddelbart.

Jeg glæder mig til at se fremtidige vaffeljern-test i 2012, 2013, 2014, 2015 og så videre.

Ovenstående test er den nyeste danske, jeg har fundet, men kender du til andre, må du gerne hjælpe til her!

Vaffeljern-tilbud og super priser på billige vaffeljern på nettet online

Da ovenstående test jo er lidt gammel, må man gå ud fra, at der alligevel kan findes gode tilbud på vaffeljern rundt omkring. Man må formode, at tingene har forbedret sig siden da, men måske er det bare mig, der ønsketænker. Jeg har været en tur forbi IMERCO, og her har de faktisk nogle gode tilbud lige for tiden. Der var også et enkelt udsalg.

Der var noget fra OBH Nordica og fra et mærke, der hedder Cloer, som jeg ikke lige havde hørt om før. Måske er det godt? De havde selvfølgelig også Philips, og da vi herhjemme har rigtig mange Philips-ting, så ville et vaffeljern jo passe fint ind i vores lille Philips-verden :D

Man kan sågar også få vaffeljern til komfur og til bål, hvilket jo er meget sjovt.

Hvis du skal kigge online, vil jeg anbefale dig at tage et kig på hjemmesiden tilbudonline.dk. Her samles alle reklamer fra de fysiske tilbudsaviser, og dermed vil du nemt og hurtigt kunne finde et super tilbud i din nærmeste butik. Det er faktisk en ret fed service, synes jeg selv. Ellers har Wupti og WhiteAway også altid gode tilbud, og Elgiganten, som er min personlige favorit, når der kommer til den slags, er også propfyldt med udsalg og super tilbud lige nu.

Æggekoger

Æggekogere er populære som aldrig før. Det er rart at kunne styre kogningen 100 %, og så skal man ikke tænke på så meget. Ikke noget med at holde øje med æggeuret. Herhjemme har vi altid brugt en gryde og ikke andet. Men jeg synes, at tiderne bør skifte, og da vi faktisk spiser ret mange æg, ville det være en lille lettelse i hverdagen, hvis vi fandt os en god og billige æggekoger på tilbud.

Der er flere, der vælger en æggekoger til mikroovn, men det gider jeg ikke rigtigt. Vi er holdt lidt op med at bruge mikroovn herhjemme, da flere undersøgelser viser, at det ændrer på maden således, at det er farligt at spise. Jaja, man skal ikke tro på alt, hvad man læser, men det kan jo være, der er noget om snakken. Men nok om det.

Jeg har kigget på en Bosch-æggekoger og en fra OBH (Nordica). Det er begge kendte mærker, og man må da gå ud fra, der er tale om kvalitet. Jeg ser mig derfor omkring efter nogle gode udsalg og æggekoger-tilbud online - men ikke kun på nettet, også rundt omkring i forskellige butikker i Danmark.

Her tænker jeg, at det ikke er det bedste at vælge den billigste æggekoger, for jeg tror, at kvalitet og pris hænger rigtig meget sammen i denne forbindelse. Æggekogeren skal jo koge, og det kræver vildt meget energi. Det må også betyde, at den kan gå nemt i stykker, hvis den ikke er “skruet” ordentligt sammen. Det er i hvert fald min teste. Ved du mere om den slags, hører jeg da gerne fra dig, så du kan modbevise mig eller bare komme med egne erfaringer.

Æggekoger test 2012, 2013, 2014, 2015 osv.

Vi mennesker kan godt lide at kigge efter en test, og jeg har da lige fundet en her: https://sondagsavisen.dk/2010/13/test-billig-aeggekoger-redder-paasken.aspx - Det er fra Søndagsavisen og den er desværre fra 2010, men jeg tænker, at testen stadig må være gældende.

Her er det faktisk den billigste, der vinder. Hm… det modsiger jo så med det samme min lille teori :)

Der er blevet testet følgende:

Waves EB-07004
Wilfa 337:01:00
Easy Eggs F6828

Waves koster kun 100 kroner, og det er jo til at have med at gøre. Så måske er dette det bedste tilbud på en æggekoger?

Kom gerne med dit besyv, hvis du ved lidt mere :)

Elkoger med skjult varmelegeme

Da elkogeren (eller elkedlen) herhjemme ofte bliver kalket til og er irriterende at rense, kigger jeg lige nu efter en elkoger med skjult varmelegeme, da jeg har hørt, at det skulle være det bedste. Det er et stykke tid siden, jeg har kigget efter sådan en, men heldigvis er de jo ikke vildt dyre, med mindre man selvfølgelig vil have sådan en retro-elkedel. Men okay - der er i hvert fald altid gode tilbud og udsalg på elkedler, også med skjult varmelegeme. Det formoder jeg i hvert fald.

Jeg har kigget lidt på elkedel.net, og her er der en del muligheder. Der er fint med gode tilbud på elkogere med skjult varmelegeme og ellers bare masser af billige priser online på nettet.

Hvorfor købe en elkoger med skjult varmelegeme? Og hvor er der ellers tilbud og super priser?

Som jeg ser det, er det smart, fordi de er nemmere at rense. Normalt har du jo de der rør (altså varmelegemet), og de kan hurtigt blive kalket til. Dette går jeg ud fra, at du jo undgår med sådan en, hvor varmelegemet er skjult? Kommer der bare lidt kalk, vil du jo kunne skylle den, og så er det fint.

Det bedste er nok også at finde en på tilbud, der også har et filter - et kalk-filter. På den måde undgår man en hulens masse kalk.

I øvrigt kan jeg også varmt anbefale dig at kigge på elkedel.net’s guide til afkalkning af elkogere. Den er rigtig fin og simpel. Jeg vidste faktisk ikke, at det er relativt nemt at rense sådan en fætter.

Tilbud på elkedel med skjult varmelegeme

Kender du ellers til andre tilbud rundt omkring, så hører jeg meget gerne fra dig. Det kunne være interessant at høre, om andre har fundet noget, der er rigtig billigt.

Jeg kigger naturligvis selv lidt videre, men er meget interesseret i at høre, hvad andre kan bidrage med af gode råd til køb.

Hjørnesofa - Tilbud og billige udsalg på hjørnesofaer - bl.a. m. chaiselong og læder el. godt stof

Rigtig mange vælger at placere deres sofa i et hjørne. Hvis et hjørne lige kan fyldes ud og det samtidig også passer med placering i forhold til eksempelvis tv’et, så er det en rigtig fin ide. Vi har selv en sofa i et hjørne inde i stuen, men problemet er bare, at det ikke er en hjørnesofa. Havde vi sådan en, ville det være lidt federe og smartere. Så derfor kigger vi lidt efter en hjørnesofa med chaiselong - gerne på tilbud eller udsalg. Der findes masser af billige priser rundt omkring, så det er bare med at finde dem.

Vores søgen er startet online på nettet. Vi har kigget på forskelligt stof, men hælder nok mest til en billig hjørnesofa med læder - og som nævnt helst med chaiselong (det er jo så smart og i øvrigt også dejligt).

Læser du med her, kan du se, at jeg kigger på mange forskellige sofaer og senge lige for tiden. Og nu, hvor jeg lige har fået at vide, at vi er nødt til at flytte, så vil sådan en sofa til hjørnet blive ret praktisk.

Udsalg og tilbud på hjørnesofa - Billige hjørnesofaer sælges hvor? Gerne online

Kender du til nogle gode priser eller super tilbud lige nu på en flot hjørnesofa med chaiselong og i læder, hører jeg meget gerne fra dig og gerne hurtigst muligt. Vi har snakket lidt om det herhjemme, og umiddelbart er de bedste tilbud hos IKEA - men vi vil gerne kigge lidt mere, da det jo ikke er en lille beslutning at købe sådan en. Specielt hvis der er chaiselong, da det jo koster noget ekstra.

IDEmøbler og BIVA er også en mulighed. Specielt BIVA er jo ret billige med priserne, og dem kunne jeg godt finde på at handle hos igen. Jeg har tidligere købt møbler dér, og jeg har ærligt talt ikke noget at klage over.

Men ja - det er altid godt med lidt ekstra viden og hjælp. Så kender du til nogle fantastiske tilbud lige nu eller måske et udsalg eller ja sågar et lagersalg, så kom frisk med en kommentar. Det er nemt at skrive en kommentar her på bloggen.

Auping tilbud - Billige senge og madrasser fra Auping på udsalg online på nettet til gode priser

Auping er det ultimative valg, hvis du ønsker en bedre søvn. Komfort er i absolut fokus her - En madras eller seng fra Auping er det, du bør købe, hvis du virkelig vil have det ypperste til dig selv.

Igennem livet får man prøvet mange forskellige senge og madrasser. I dag kigger jeg lidt på forskellige senge, da vi står og skal flytte inden for nogle måneder. Vi ved ikke helt præcis hvornår, men nok snart.

Jeg har kigget på vandsenge, sovesofaer og alt muligt. Lige nu kigger jeg så på mærket Auping, som skulle være noget af det fineste, hvis man skal have god søvn. Og hvem vil ikke have det? :)

Billig Auping-seng og Auping-madras - Gode tilbud og udsalg - Hvor er de billige priser?

Udvalget er ganske fint, og som jeg ser det, er det værd at gå efter outlet. Jeg har kigget lidt på Essential-serien, som ser super-fin ud. Auronde lader også til at være cool. Det er absolut et svært valg.

Jeg har kigget lidt online på droemmeland.dk, og deres tilbud ser ganske gode ud. Men jeg kunne godt tænke mig, at det bliver lidt billigere, hvis det altså kan lade sig gøre. En brugt Auping-seng er no-go - det skal siges med det samme. Jeg gider ikke at have en brugt. Det går ikke.

Kan du hjælpe?

Kender du til nogle gode tilbud og priser på Auping - madras eller seng - så hører jeg meget gerne fra dig. Jeg håber, at der er nogen derude, med lidt mere viden på området. Jeg vil meget gerne have hjælp til min lille research her, så jeg kan træffe det bedste valg.

Nå - men det var alt for nu. Jeg takker dybt, hvis nogen kan hjælpe.

Vandseng - Priser og tilbud på gode og billige vandsenge, der sælges

En vandseng er godt for mange ting, men det er også en sjovere måde at sove på. Det er ikke mange, der har en vandseng, og typisk bliver den da også erhvervet af dem, der har rygproblemer. I dette indlæg skal vi tage et kig på, hvor du kan finde billige vandsenge-priser online på nettet, og hvorfor det egentlig er godt at købe sådan en seng med vand i.

Tilbud og priser på vandsenge på nettet og i fysiske butikker

Ud fra min lille research, synes jeg ikke at kunne se den store variation på priser på vandsenge. Det er stort set de samme tilbud, der gør sig gældende, hvad enten du kigger online eller hos en forhandler på en fysisk adresse.

Du kan finde vandsenge, der sælges mange forskellige steder, og skal du spare penge, kan du være heldig at finde en brugt på dba.dk. Men her kommer så det, at det måske ikke altid er så godt at finde en, der er brugt. Hvad nu, hvis den går hurtigt i stykker?

Her sælges senge med vand billigt

Jeg har kigget lidt forskellige steder, og der findes forskellige forhandlere i Ry og Næstved, som er særdeles populære. Som nævnt kan du prøve dig frem på dba.dk, men hvis du skal have noget nyt og i høj kvalitet, så er sovn-comfort.dk nok en af de bedre muligheder.

Bemærk, at vandsenge generelt ikke er billige, men du kan altid finde dem billigere end andre stedet.

Hvorfor overhovedet bruge sådan en seng?

Jeg kender en med rygproblemer - faktisk meget alvorlige problemer med ryggen - og han kan udelukkende sove i sådan en seng. Så fordelen er klar - det kan være godt for din ryg. Nogle mener også, at det er bedre at sove på gulvet. Det er ikke noget, jeg har prøvet, men der må være noget om snakken.

Den anden fordel er, at det er sjovt. Der er bare et eller andet fedt ved at ligge på sådan en. Det føles meget naturligt. Ulempen kommer så ved en eventuel flytning og hvor alt vandet skal ud. Det kan selvfølgelig være besværligt, men så er det jo fint, når vandet endeligt er ude, for så vejer vandsengen ikke særligt meget og er nemt at flytte rundt.

Kom med dit besyv

Har du set andre gode vandsenge-priser, tilbud, udsalg eller lignende, vil jeg meget gerne høre fra dig, da jeg selv står og overvejer sådan en til når vi skal flytte.

Udstillingskøkken - Flotte udstillingskøkkener med moderne design til billige priser

Jeg elsker selv at tage på udstillinger og kigge, og ikke kun huse generelt, men specielt udstilingskøkkener kan være spændende og et friskt pust i hverdagen.

Der findes mange steder, hvor man kan kigge rundt ganske gratis, og det er jo lækkert.

Om et par dage skal vi ind til Aarhus og kigge lidt. Vi har også set noget i Randers, som måske er et kig værd.

Det er bare dejligt at kunne se noget designerkøkken, som man selv måske skal have i hjemmet. Det er noget, jeg virkelig nyder.

Da jeg selv elsker at lave mad, er det vigtigt for mig at have et pænt køkken. Lige nu er jeg faktisk godt tilfreds, men jeg kigger altid efter noget nyt, så køkkenet kan blive opdateret, opgraderet eller bare blive lavet om til noget nyt og friskt. Smarte køkkener er bare sagen for mig. Jeg hader at have rod og en masse opvask, men at tage hen til en udstilling med køkkener er selvfølgelig ikke løsningen, hehe.

Kom gerne med dine vise ord

Kender du til nogle fede udstillingskøkkener et sted i Danmark, må du meget gerne skrive en kommentar. Måske du kender til nogle af de rigtigt gode, og så hører jeg i hvert fald meget gerne fra dig i håb om, at det er noget jeg selv kan bruge.

Finder jeg noget selv, og hvis jeg husker det, vil jeg da prøve at opdateret indlægget her med lidt af det, jeg finder. Jeg garanterer dog ikke for noget, for jeg glemmer ofte den slags. Men jeg har da for vane at skrive om lidt af hvert eksempelvis lige som nu, så måske måske.

Men ellers tak, hvis du har lidt nyt om udstillingskøkken.

Gry sovesofa - Billige sovesofaer fra Gry på tilbud og udsalg - Super priser

En Gry-sovesofa er bare smart. Generelt er disse typer sovesofaer for dig, der vil have rigtig høj kvalitet og lidt ud over det sædvanlige. Og finder du et godt tilbud eller udsalg på en Gry-sovesofa, ja så er det rigtig lækkert.

Jeg har haft en del sovesofaer gennem min tid som studerende og nu som mand med kæreste. Der findes jo et kæmpe udvalg, men de fleste sofaer har haft det til fælles, at de bare ikke har holdt særligt lang tid, eller også er de blevet lidt fesne med tiden.

Her vil jeg godt give et godt ord til Gry-sofaerne, som altså er ren kvalitet, og det er også flot design, som du virkelig vil kunne lide. Ja, jeg kan i hvert fald godt lide dem.

Gry-sovesofa tilbud og udsalg online på nettet - Hvor er de billige priser?

Da jeg selv er på udkig efter en billig en, kigger jeg lidt rundt på nettet, og må sige, at det lige på nuværende tidspunkt altså er lidt svært. Det er lidt af en mission jeg er på. Det er ikke nemt - helt bestemt.

Så derfor kunne jeg godt tænke mig noget hjælp i forbindelse med dette. Måske kender du til et godt sted, hvor der er billige sofaer fra Gry? Det kunne jeg i hvert fald godt tænke mig at høre mere om, for jeg har ikke fundet de helt gode tilbud og heller ingen udsalg, der lige er super gode.

Jeg tænker på at kigge lidt efter noget brugt på dba.dk, da de jo ofte har lidt af hvert, og måske kan man være heldig i den forstand. Ellers har jeg tænkt mig at tage en kigger i genbrugsen, som ofte har den slags liggende, men nok bare ikke noget fra Gry på tilbud.

Men ja. Jagten går videre, og jeg kan sagtens bruge din hjælp, hvis du ved mere.

Sovesofa med springindlæg - Billige sovesofaer med springindlæg

Der er intet som en billig sovesofa med springindlæg købt på tilbud. Der findes en del udsalg på sovesofaer med fjeder lige for tiden, og det selvfølgelig bare om at kende stederne og kigge ordentlig, for du kan gøre store besparelser. Jeg har et lille tip til, hvordan du kan spare ekstra.

Jeg skriver ofte om genbrug, og det vil jeg bare lige hurtigt nævne her i starten. For det er en god kilde til at finde sovesofa med springindlæg billigt. Her er der gode priser altid, og hvis du ikke er glad for prisen, kan du prøve at prutte den ned. Det er rigtig cool, og jeg har da fundet sovesofaer meget billigt her.

Men nu skal det ikke handle om genbrug det hele og brugte møbler. Der er også mulighed for at prutte om prisen andre steder. Det er bare ikke muligt online på nettet.

Du kan prøve dba.dk eller guloggratis.dk, her er der nemlig altid et stort udvalg og gode tilbud fra folk, der bare vil af med deres møbel.

Så prøv det først, og måske kan du få det rigtigt billigt.

Ellers er butikkerne rundt omkring fyldt med sovesofaer, der har springindlæg. Og der findes stort set altid udsalg eller super tilbud, du kan benytte dig af.

Jeg vil gerne anbefale BIVA og IKEA, hvis du vil finde kanon udsalg og billige priser. Du kan også handle dem online på nettet til gode priser, men måske er det bedre at du lige kigger ind i forretningen først og danner dig et indtryk. Det gode er jo også, at du netop KAN prutte om prisen i en fysisk forretning, hvor du står overfor en ekspedient, der også vil tjene penge på dig.

Der er mange måder, hvorpå du kan få prisen ned, men du skal bare være hård, kontant og have styr på det, du skal sige. Ellers knækker de ikke.

Kender du andre gode tilbud?

Har du styr på, hvor der ellers er en billig sovesofa med springindlæg på tilbud, eller har du set nogle udsalg et sted enten på nettet online eller ude i en butik, så skriv endelig en kommentar. Dette var blot mit hurtige besyv vedrørende emnet.

Klapbord - Tilbud, udsalg og billige priser online på nettet

Klapborde kan bruges til mange ting. Nogle bruger dem ude i haven, mens andre bare skal have et godt bord til indendørs brug. Heldigvis er der mange tilbud på nettet online, og der er også mange andre steder, hvor der er billige priser. Det fortæller jeg lidt om i indlægget her.

Du kan eventuelt også læse lidt om klapborde her: https://www.denstoredanske.dk/Bolig/Boligkultur/klapborde

Tilbud på klapbord - hvor er der udsalg og super priser, der er billige?

Ud over at tjekke JYSKm IKEA og alle de kendte forretninger, så er der et enkelt sted, som jeg vil anbefale dig, hvis du vil finde et virkeligt billigt klapbord-tilbud lige nu og her. Dette er en god mulighed, som mange glemmer. Men sådan er det. Det er godt at kende de små tricks, der gør hverdagen lidt sjovere og billigere. Hehe.

Genbrugsbutikker er din ven. Det lyder dumt, men har du kigget i din lokale butik for nyligt? De har nemlig ofte den slags. Der er relativt stor change for, at du kan finde et godt klapbord til en fair pris eller på tilbud her.

Det fede er jo også, at du kan prutte om prisen, og det kan du jo ikke rigtigt online på nettet. Så du kan måske få det endnu billigere. Jo - det er selvfølgelig brugt, medmindre du er heldig, men du kan også finde nogle i god stand. Det plejer jeg at kunne.

Og er standen ikke fantastisk god, så kan du jo prøve at male dem, hvis du har maling derhjemme.

Andre steder

Kom gerne med egne input hvis du ved hvor man kan finde klap-borde til priser, der er til at have med at gøre. Der er altid gode tilbud og nogle gange udsalg eller sågar lagersalg derude - enten i en online shop på nettet eller bare ude i de fysiske butikker, og jeg vil derfor gerne høre fra dig, hvis du har fundet noget. Farven er lige meget. Det kan være alt lige fra sort, rød, blå, grøn, pink, gul, hvid og bare et ganske almindeligt et i træ eller måske plastik eller glas.

Ja bare kom med dit input om tilbud.

Træbriketter Tyskland

Er det billigere at købe træbriketter i Tyskland? Kan du spare penge på at købe dine briketter i det tyske med et lækkert tilbud?

Briketter i Tyskland menes at kunne købes billigere end i Danmark. Jeg har læst det nogle flere steder, men jeg ved ikke, om det er rigtigt, og om det overhovedet er “i orden”. Er deres priser billigere, og hvad med andre lande, såsom Polen, Frankrig og så videre? Måske det også kan gøre billigere dér, hvis man nu alligevel har muligheden og skal derned?

Hvem ved - jeg ved det i hvert fald ikke, og det er netop derfor, jeg godt kunne tænke mig at spørge folk her på bloggen, for jeg er meget interesseret i det.

Brænde koster jo kassen. Energi er ikke længere særligt billigt lige som i det gode gamle dage, og hvis der kan spares penge på billige priser på træbriketter i Tyskland, ville det jo være super nice.

Kender du til tilbud og priser på træbriketter i Tyskland samt loven i forhold til dette?

Så hører jeg meget gerne fra dig. Ville være super nice at høre, hvad andre erfaringer er. Kan det overhovedet lade sig gøre at købe billigere briketter i Tyskland, eller er det bare en skrøne? Måske det har været mulig tidligere, eller kan det sagtens lade sig gøre nu også?

Jeg spørger, fordi jeg har et vennepar “i røret”, som selv ikke ved det, og jeg er ikke sikker på de informationer og oplysninger, jeg selv har fundet. Derfor tænkte jeg, at jeg måske kan ramme nogle kompetente mennesker svar her.

Kan man købe træbriketter i Tyskland billigt?

Nespresso-kapsler - Tilbud og billige priser

Har du også problemer med at finde Nespresso-kapsler på tilbud. Har du søgt på nettet efter Nespresso-kapsler-priser og billige Nespresso-kapsler i Tyskland og alle mulige andre forskellige lande, fordi du gerne vil spare penge på dine kaffemaskine?

Da vi snakker om at købe en kaffemaskine, har jeg kigget lidt på en Nespresso-maskine. Jeg har læst lidt forskellige anmeldelser og tests af denne spændende maskine, som kan lave lidt af hvert - lige fra kaffe til cappucino, cafe latte og espresso.

Det, som jeg er interesseret i, er at finde de billige priser og tilbud på Nespresso-kapsler, da det jo er det, man i sidste ende kommer til at betale en god del penge for.

Priser på Nespresso-kapsler er generelt ikke billige, og derfor hører jeg også, at nogle vælger at købe dem i Tyskland. Kan det passe, at det er billigere dér, og er det overhovedet det værd at tage helt til Tyskland for at finde dem? Måske hvis man nu er der eller alligevel skal derned, kan det muligvis betale sig, eller hvordan?

Nespresso-kapser - Tilbud hvor? Hvor kan man gøre et godt køb på tilbud til de billigste priser online på nettet eller i en butik?

Kender du til nogle steder, hvor der er tilbud eller udsalg, hører jeg mægtigt gerne fra dig. Ville være super-fedt at høre andres erfaringer i forhold til dette, da jeg står og overvejer rigtigt meget, om jeg skal købe sådan en smart maskine, der kan lave alt fra normal kaffe til alt det, du kan drikke på cafeer.

Jeg er udmærket klar over, at det ikke bliver 100 % det samme, som hvis du købte det på en café, men det er derhen af. Og det er egentlig godt nok til mig.

Jeg håber, at høre fra dig.

FlavorStone-pander & kasseroller fra Tvins.com - Anmeldelser og erfaringer - Er det godt eller skidt?

FlavorStone Deluxe Grande er det seneste nye fra Tvins.com. Der er tale om nogle slip-let-pander og ditto gryder/kasseroller, som ifølge tv-reklamen har en nærmest magisk slip-let-power. Men er FlavorStone fra Tvins virkelig så fantastisk, eller er der bare tale om ganske normale kasseroller og pander, som er helt normale?

Jeg kunne godt tænke mig at høre andres erfaringer. Er FlavorStone virkelig så fantastisk? Er der nogen, der har prøvet det? Personligt synes jeg, at reklamen på tv stinker - men sådan er de fleste Tv-Shop- og Tvins-reklamer, og de glorificerer altid det produkt, der sælges. Men sådan er det, og det må man bare finde sig i.

Kom med din anmeldelse af FlavorStone

Har du prøvet FlavorStone, og har du mod på at hjælpe andre inklusive mig med at tage den rette beslutning, så skriv endelig en hurtig kommentar herunder i kommentarfeltet, så vi kan kan få folkets mening at høre :)

Skriv om dine erfaringer om Flavor Stone, og hjælp andre. Er det godt, eller skidt? :)

Jeg er i hvert fald meget interesseret i at høre, hvad folk har af erfaringer. Personligt tror jeg ikke, at det er bedre end noget andet produkt, som allerede findes på markedet og kan købes hos Imerco eller andre danske butikker med køkkengrej.