Kategoriarkiv: Boligmarked

Alt om boligmarkedet finder du her. Find boligsider, boligannoncer. Alt, der relaterer til det at købe eller leje en bolig, eller udleje eller sælge en bolig - lejlighed, rækkehus, hus, villa eller bungalow. Kig med her, og læs de gode artikler.

Den bedste boligside - BoligPortal.dk slår ALT!

Efter mange måneders research og søgen efter et hus til leje - og før det en lejlighed til leje - er jeg kommet forbi mange forskellige danske boligsider. Umiddelbart troede jeg, at der var mindst en håndfuld gode boligsider, hvor man kan finde en bolig til leje … men sandheden er - hvis du spørger mig - en helt anden.

Jeg vil mene, jeg har været forbi stort set alle boligsider, og der er kun en side, som jeg ikke kun vil kalde den bedste boligside, men - desværre - også den eneste gode boligside.

BoligPortal.dk er den bedste boligside, hvis du vil finde en lejebolig eller ejerbolig

BoligPortal.dk har ikke kun det største udvalg af ejerboliger og lejeboliger i hele Danmark, men det er også den mest seriøse boligside.

Det fede ved BoligPortal.dk

  • Den er ikke spækket med reklamer
  • Søgefunktionen er super-nem at bruge
  • Annoncerne bliver opdateret - ikke som på andre sider, der ikke engang sletter boligannoncer, der er udløbet
  • Danmarks største udvalg af boliger til leje og ejerboliger!

BoligPortal.dk koster lidt penge at bruge, men det er det hele værd, hvis du vil finde en bolig eller udleje/sælge en bolig. Længere er den ikke.

Besøg BoligPortal.dk her!

Jeg har været så irriteret over boligsider, der ikke sletter gamle annoncer. Hvor fedt er det lige at finde en helt perfekt bolig … du kontakter personen, der udlejer eller sælger, og så finder du ud af, at boligen for længst er lejet ud eller solgt. Det finder du på rigtig mange boligsider, men ikke på BoligPortal.dk.

Dine erfaringer

Har du også erfaringer med dårlige boligsider? Mener du også, at den bedste boligside er BoligPortal.dk? Eller har du bare andet på hjerte, som relaterer til mit indlæg … så lad mig høre fra dig i kommentarfeltet herunder.