Kategoriarkiv: Boligtilbehør

Find boligtilbehør - brugt som nyt - til de billigste priser. Her er kategorien for artikler, der behandler tilbud og udsalg på tilbehør til boligen. Lamper, spejle og alt det, der er praktisk og dekorativt i forhold til dit hjem. Find godt og billigt tilbehør til hjemmet i denne sektion. Tjek artiklerne nederst.

Lanterner - udendørs lanterner til haven og til alle formål

Selvom lanternen er meget gammeldags og har oprindelse fra ældre tider er den stadig populær og kan bruges til mange formål. Lanterner til udendørs brug er dog det mest sete, og der er da intet mere hyggeligt end en masse udendørs lanterner til haven. De giver en fantastisk belysning og så pynter de gevaldigt.

Udendørs lanterner på tilbud - Lanterner til haven

Her er et rigtig godt tilbud på udendørs lanterner til dig. Gabrielles.dk har en rigtig flot lanterne til haven. Den er ideel til at have stående i haven eller lige udenfor døren, så den kan give følelsen af, at man er rigtig velkommen. Du kan også have den stående indendørs, hvis det skulle være.

Det er en forholdsvis billig lanterne - den koster kun 124 kr., hvilket er en rigtig billig pris i forhold til, hvad du ser mange andre steder.

Jeg kunne desværre ikke kopiere billedet af lanternen, men du kan selvfølgelig bare klikke ind direkte til shoppen og se den der.

Stort udvalg i billige udendørs lanterner til haven her

Tag et kig her. Her har jeg nemlig fundet et rigtig stort udvalg i forskellige lanterner. Udendørs og helårs-lanterner til rigtig billige priser. Du kan finde det hele hos a2living.dk. Det er ikke en side, jeg har hørt om før, men jeg er ret imponeret over deres udvalg. Du kan blandt andet købe de helt klassiske typer, som så mange har. De er rigtig lækre at have stående i haven og pynter utroligt meget. Vi har selv nogle stående - dog indendørs, idet vi ikke har den bedste have.

Men når vi finder vores hus, hvilket gerne skulle blive ret snart, så skal vi have dem stående udendørs, så de rigtig kan give den hyggelige stemning, som vi elsker.

Kom med dit input

Har du spottet nogle gode tilbud eller lave priser, så skriv lige en kommentar. Jeg vil meget gerne høre fra dig, hvis du kan anbefale nogle flere steder. Om det er online på nettet eller ude i en fysisk butik er fuldstændig lige meget.

Verner Panton-lamper på tilbud - Find Verner Panton-designerlamper billigt her

Verner Panton er en dansk født lampe-designer. Han studerede kunst i Odense, og herfra har succesen været stor. Verner Panton-lamper kan genkendes på det tidløse og meget unikke design, og een ting er sikker - lamperne er på ingen måde i den billige ende, men heldigvis kan der findes flotte og billige Verner Panton-lamper på tilbud og udsalg, og det er netop det, vi skal tage et kig på i denne artikel. Jeg er sikker på, at du kan finde netop den lampe, du er udkig efter.

Vi har selv købt stort ind af loftlamper herhjemme i forbindelse med vores flytning. Vi er flyttet fra en lille lejlighed og ind i en større 2-etagers lejlighed, hvor der er godt med plads. Meget plads kræver også meget belysning - eller i hvert fald god belysning. Vi har haft mange lampe-tilbud i hænderne den seneste tid, og vi er også faldet over nogle Verner Panton-lamper på tilbud.

Køb billige Verner Panton-lamper på tilbud her

Som nævnt er lamperne ikke billige - overhovedet ikke billige, hvis du spørger mig. Men lækkert design koster jo, og man kan vist rolig sige, at der her er tale om rigtig luksus, som kan tilfredse selv den mest kræsne.

Verner Panton - Sort bordlampeEr man den kræsne type, der kun vil have designerlamper, designer af vores Verner, så er her en anbefaling til dig. Jeg vil foreslå, at du tager et kig ind hos luksuslamper.dk, hvor du kan finde et stort udvalg.

Se lige denne klassiske bordlampe til højre. Den er altså virkelig lækker, og den fås i mange forskellige farver. Så der skulle helt sikkert være noget for en hver.

Ilumesa-bordlampe - Spar 600 kr.

Verner Panton - Ilumesa-bordlampeDen gode Panton har også designer nogle helt unikke lamper, som du bare ikke finder andre steder. Se eksempelvis denne Ilumesa-bordlampe på billedet til højre. Har du set noget lignende? Du kan lige nu spare 600 kr. på denne lampe. Tag et kig ind hos shoppen og spar mange penge.

Billederne er fundet hos luksuslamper.dk

Louis Poulsen-lamper på tilbud - Flot designerbelysning til hjemmet

Louis Poulsen er meget kendt i lampe-verdenen for sine unikke og tidløse designer-lamper. Louis Poulsen-lamper findes i mange flotte former og størrelser, men mærkerne fra designerens evner kan faktisk også ses på andre lamper, idet Louis Poulsen har samarbejdet med andre kendte designere inden for lampernes verden.

Poul Henningensen, som er landskendt for sine PH-lamper, har haft Louis Poulsen ind over flere projekter, og ud af dette er udsprunget den mest kendte lampe er Koglen. Ydermere har han også samarbejdet med Arne Jacobsen; de to har slået hovederne sammen og har skabt de flotte AJ-lamper.

Billige Louis Poulsen-lamper på tilbud - Find godt udvalg og billige priser her

Jeg vil varmt anbefale dig at kigge ind hos Lysmesteren, som har et kæmpe udvalg inden for lys og belysning. Her finder du uden tvivl alt inden for lækker belysning, blandt andet i lækkert, dansk design.

Følg henvisningen og find din lampe til en billig pris i dag.

Kan du nævne flere butikker online på nettet eller ude i de danske gader og stræder, må du meget gerne tage dig tid til at lægge en hurtig kommentar. Der findes masser af lampe-tilbud derude, og jeg er sikker på, at vi kan samle flere gode steder sammen, så alle kan drage nytte af det.

Massagebriks - Brugte massagebrikse sparer dig en masse penge

Herhjemme går vi meget højt op i massage. Det er primært fodmassage, og jeg kan da lige så godt indrømme med det samme, at det er mig, der er den aktive og kæresten den passive. Hendes dejlige fusser bliver masseret stort set hver dag, og nu vil vi gerne tage skridtet videre og købe os en billig, brugt massagebriks, så vi begge kan få den “fulde behandling”.

En god massagebriks kan fra ny være ret dyr. De kan sagtens ligge på et par tusind, og det er jeg ikke så interesseret i at give ud for en plade, hvorpå man kan ligge.

Salg af brugt massagebriks her

Her er nogle steder, hvor jeg selv har været heldig med at finde brugte massagebrikse til salg online.

Den Blå Avis
- Gode, gamle dba.dk har altid brugte ting til salg til billige priser, og jeg kan se, at udvalget af brugte massagebrikse er rigtig stort. Lige nu er der en briks til salg, som kun har været brugt få gange, til få hundrede kroner. Der er så også en annonce, hvor der er en, der har forhåbninger og at sælge en brugt massagebriks til 8.000 kr. Og den har snart 4 år på bagen. Held og lykke.

GulOgGratis.dk - Denne side kan anbefales lige så højt som dba.dk. Her er der også en masse relevante annoncer. Lige nu kan jeg se, at der er nogle rigtig gode priser.

Udelukkende ved at kigge på de to sider, vil du meget sandsynligt kunne finde den rette briks.

Vi er lidt uheldige med ikke at kunne finde noget, der ligger tæt nok på, hvor vi bor, så vi fortsætter med at lede lidt senere. Det haster ikke, og jeg er sikker på, at vi vil finde noget snart.

Madrasser på tilbud - Billig madras til ingen penge

Jeg vil gerne lige dele en god historie med jer. Her for en uge siden fandt vi nogle madrasser på tilbud. Tager man et kig på nettet og ude i butikkerne, kan man sagtens finde en madras til svimlende priser - men vi var meget heldige med at finde en fed madras på tilbud.

Vi havde først kigget lidt online, for det er ofte dér, vi finder gode udsalg og tilbud på diverse ting. Vi kiggede så på sengetøj, men kunne ikke lige finde det helt rigtige sengetøj. Vi trængte alligevel til lidt frisk luft, så vi smuttede ind til byen og besøge først BILKA, derefter JYSK Sengetøjslager, hvor vi fandt en masse forskellige madrasser på tilbud i mange forskellige farver. Det endte med, at vi faktisk sparede 300 kr. på en cool madras. Vi fandt samme madras inde i en butik på nettet, der sælger sengetøj og deslige, og dér kostede den altså 300 kr. mere.

Det er sgu en lækker besparelse :)

Det, vi så glemte, var, at JYSK jo også har en webshop. Så vi kunne i realiteten godt have købt vores madrasser på tilbud i deres online butik, men sådan er det. Fordelen ved at stå ude i en butik er jo også, at man kan kigge og føle på varerne. Så skal man købe sengetøj, så synes jeg, det er bedst at gøre det udenfor internettets verden.

Har du ellers nogle forslag til, hvor man ville kunne finde en billig madras på udsalg, så må du meget gerne kommentere :)

Navneskilte til dør og hus - Find det billigst og bedst på nettet her

Normalt, når du skal have lavet et navneskilt til døren eller huset, går du til en låsesmed eller en nøglebarer. Men tiderne har ændret sig, og butikkerne er rykket ind i de virtuelle lokaler online - på internettet. Dog ser det ikke ud til, at der findes mange, der kan levere navneskilte til dør, men der findes da lidt.

Som jeg før har anbefalet i min tidligere artikel om navneskilte til tøj, kan du gå ind hos donsdesign.dk og få designet dit navneskilt til enten huset eller døren i lejligheden eller hvad du nu bor i. Det koster lidt i forhold til, hvis du bare skal have lavet en udprintning af navn på papir, men til gengæld giver det også et mere hjemligt indtryk og udtryk.

Hos os har vi blot nøjes med at gå i en butik og få vores navne printet ud på noget papir, der kan klistres fast på hoveddøren samt postkassen. Det er ikke den smukkeste løsning, men vi mener, at vi lige nu kan give vores penge ud på bedre ting. Men helt klart - når vi endelig skal flytte til et bedre sted, til vores hus, så kommer der naturligvis andre boller på suppen. Så skal vi have et flot navneskilt til huset. Lige nu er det bare ikke særlig vigtigt for os. Bare man kan se, at det er os, der bor der, så er den go’ nok :)

Idet jeg ikke har kunnet finde andre leverandører af navneskilte til hus eller dør, må du meget gerne skrive en kommentar, hvis du kender et andet godt sted, så vi har nogle priser at sammenligne med :) Tingene er generelt billigere på nettet, så det skal helst være en hjemmeside, så også andre læsere kan have gavn af det.

Tøjstativ på hjul - Billige tøjstativer med hjul, brugte el. nye

Kender du det, når tøjstativet ridser gulvet eller bare er irriterende og besværligt at flytte rundt på? Løsningen er et tøjstativ på hjul, og det er noget, som en hver, der kræver bevægelighed og fleksibilitet, burde have. Der findes mange muligheder online på internettet, hvis du vil have enten et nyt eller brugt tøjstativ på hjul.

Hos os kunne vi godt bruge et godt tøjstativ på hjul, idet vi har rigtig meget tøj. 90 % af det er min kærestes, men sådan er det jo med kvinder og dametøj :) I forhold til butiksinventar er det særdeles smart med tøjstativer med hjul, så man kan flytte rundt på det tøj, der står til udstilling.

På dba.dk finder du ofte nogle gode tilbud på tøjstativer - brugte samt nye. Her kan du ofte gøre en rigtig god handel. IKEA har somme tider også nogle billige tilbud - så det er også værd at tjekke IKEA i dén forbindelse.

Kan du selv anbefale nogle steder med billige priser eller slagtilbud her og nu, kan du bare skrive en kommentar herunder i kommentarfeltet. Jeg er sikker på, at der flere gode steder, hvor det kan lade sig gøre at købe tøjstativerne rigtig billigt.

Dem fra IKEA er rigtig fine - men skal du spare penge, så er det helt klart bedst at gå efter noget brugt, og her er Den Blå Avis, QXL og andre steder, der sælger brugte tøjstativer på hjul og andet brugt butiksinventar, helt perfekt til formålet.

Loftventilator med fjernbetjening - Billige ventilatorer til loft

Når heden spreder sig til det danske land, er der intet bedre end en loftventilator med fjernbetjening. Tænk sig at kunne styre den kølige luft med få tryk på en fjernbetjening. Det er den ultimative ventilation, hvis du spørger mig.

Jeg hader det bare, når varmen bliver for meget. Det hjælper ikke noget at åbne vinduerne. Tværtimod, så gør det indeklimaet endnu værre, medmindre der selvfølgelig er en dejlig brise, som kan sive ind og køle kroppen ned til en nogenlunde udholdelig temperatur. Næ - en loftventilator med fjernbetjening er et must for mig, når sommerheden er over det danske land. Bor du i de varme lande, så er det absolut et must. Ellers går det sgu galt.

En af mine bedste venner har en loftventilator med fjernbetjening, og dengang vi stede max med computerspil i sommervarmen, var det bare lækkert at kunne kontrollere ventilatorens dejlige befriende luft hen imod dér, hvor vi sad. Det er cool.

Desværre kan jeg ikke huske, hvor sådan nogle fjernbetjente loftventilatorer kan købes. Vores blev købt på tilbud i et supermarked - så dér kan man jo altid tage et kig, for når det bliver rigtig varmt, så ved “butikkerne” jo, hvad det er, der sælger.

Kender du selv nogle gode steder med billige ventilatorer til loftet, som kan kontrolleres med en fjernbetjening, må du lige sige til. Der findes sikkert mange gode steder, hvor man kan købe dem billigt på tilbud.

På forhånd tak.

Se også ventilator til udluftning.

Antikke spejle - Find billigt, antikt spejl til en god pris

Der er bare et eller andet over antikke spejle, som mange ikke kan stå for. Jeg er nok mere til moderne boligtilbehør frem for det antikke - sådan umiddelbart. Men jeg elsker dog stadig sådan noget som antikke spejle og antikke møbler, fordi jeg er blevet vokset op med en mor, der elsker at ransage loppemarkeder og genbrugsbutikker for antikviteter og billige nipsting.

Her, hvor jeg bor nu - sammen med min kæreste - har vi faktisk to antikke spejle. Dem er vi rigtig glade for. Det er dog kun det ene af spejlene, som er sat til at hænge på væggen - det andet spejl skal nok komme op på et tidspunkt. Vi kører meget blandet stil herhjemme. Der er antikke møbler, men også nyere møbler og andet stads. Men idet jeg er mand, så er det ikke mig, der bestyrer indretning og den slags her i boligen :)

Billige antikke spejle

For at vænne tilbage til overskriften, så vil jeg anbefale dig at tage et kig på nogle af de sider, der specialiserer sig i antikke ting. Men endnu bedre - og for at referere lidt til min kære mor - så vil jeg anbefale dig at kigge efter et antikt spejl i butikker, der sælger brugte ting, det vil sige genbrugsbutikker og kræmmermarkeder. Her kan du være virkelig heldig med at finde nogle flotte ting, og det bedste er, at folkene i den slags butikker sjældent er interesseret i at tjene en masse penge, så derfor kan du sagtens, nemt få en god pris på et antik spejl, hvis bare du finder det. Og det er jo netop det med at finde den rette butik eller det rette antikvariat, der er det svære. Prisen kan du altid forhandle dig til.

Tænd-sluk-ur - Spar på Strømmen

Skal du spare på strømmen, så køb et billigt digitalt ur, som har tidsindstilling. Det er en god mulighed for at spare, og du kan tilmed indstille uret til at tænde på tidspunkter, hvor du ikke er hjemme, i tilfælde af, at du skulle være bange for indbrud.

De fleste bruger mere strøm end nødvendigt - men med et tænd-sluk-ur er det muligt at reducere strømforbruget betydeligt.

Køb et tænd-sluk-ur og få flere fordele

Tænd-sluk-ure benyttes oftest til rum, der sjældent er i brug - men du kan bruge dem til rigtig mange ting. Det smarte er, at de kan indstilles. Med tidsindstilling på uret har du fuld kontrol over, hvornår en given strømkilde skal slukke. Det er rigtig nyttigt for dig, som ofte har elektroniske apparater kørende på standby, for eksempel om natten, hvor de færreste slukker helt for tv‘et eller dvd-afspilleren.

Kan også bruges til at holde tyvene væk

En anden fordel ved tænd-sluk-ure er, at du kan indstille dit ur til at tænde for eksempel om aftenen - også selvom du ikke er hjemme. Det sparer du selvfølgelig ikke strøm på, men til gengæld minimerer du risikoen for at få indbrud, fordi tyven vil tro, at der er nogen hjemme.

Døgn-ure og uge-ure

Døgn-ure bliver indstillet til det samme klokkeslæt hver dag. Indstiller du eksempelvis garagelyset til at blive slukket kl. 20, vil det blive slukket hver eneste dag på det tidspunkt.

Uge-ure er tilgengæld mere fleksible og som regel en mere optimal løsning i forhold til tidsindstillede ure. Med et uge-ur kan du lave forskellige indstillinger for hver ugedag i ugen. Det er noget smartere og er typisk det fortrukne valg.

Gratis tænd-sluk-ur

Hos DONG Energy kan du ved at besøge deres hjemmeside her: https://www.dongenergy.dk/erhverv/kundeservice/spar%20energi/pages/formular_sodavandsautomater.aspx få et helt gratis ur. Dog kan de fås til en billig pris mange steder online på nettet. Du behøver ikke at slippe af med mere end få 100 kroner.

Lamelgardiner - Priser på billigt lamelgardin til hjemmet

Turen er kommet til at lede efter billige lamelgardiner. Tilbud skal der ledes efter, men hvad er bedst og endnu vigtigere, hvor skal det købes? På nettet er det nemt at sammenligne lamelgardin-priser.

Bilka har faktisk nogle gode gardiner, som kan laves efter mål. Eller ja, det siger sig selv - man skal jo have lavet dem efter mål, så de passer. Så måske ender denne rejse hos Bilka, fordi de priser, de tilbyder, er overkommelige.

Jeg ved ikke. Er der nogen, som eventuelt læser dette, som kunne dele deres erfaringer med nogle gode tilbud på gardiner i lamel? Det SKAL bare være lamel, fordi det har vi besluttet herhjemme er det flotteste. Der er helt sikkert noget virkelig stilet over det. Det giver et helt anderledes look end mange andre typer gardiner. Altså, det er selvfølgelig ikke alle værelser her i hjemmet som skal have et lamelgardin. Selv om jeg skulle finde dem til en billig pris, så hænger det sgu ikke helt sammen at have den slags på for eksempel wc’et, vel?

Men ja - hvis der er nogen, der kunne henvise til et godt tilbud, vil jeg meget gerne høre det. Jeg er vist lidt for overtræt nu med alt det vrøvl, jeg skriver.

SIA-blomster - Kunstige blomster fra SIA Home Fashion

Kunstige blomster fra SIA: I 1960′erne startede Sonja Ingegerd Andersson sin egen designvirksomhed under navnet SIA Home Fashion. I begyndelsen blev stoftryk og papirsblomster udarbejdet i fritiden, men sidenhen er SIA blevet et stort og anerkendt navn på internationalt plan.

Ud over kunstige blomster, sælger SIA Lustgården, med base i Landskrona, også andre gaveartikler, bl.a. glas, kunstige planter og keramik.

SIA-blomster er kendt for det stilrene design for den kræsne, som passer flot ind i en indretning, der hælder mod unik indretning og boligdesign.

Du kan finde flere informationer om SIA-blomster og SIA Home Fashion på den officielle hjemmeside.

Kunstige planter – Udendørs og indendørs planter

Kunstige planter har i mange danske hjem og haver helt eller delvis erstattet de rigtige planter, som kommer fra naturen. De findes i mange forskellige varianter - i forskellige farver og former - og udvalget er intet mindre end enormt stort. Der er mange fordele ved at “drive” kunstige planter - udendørs såvel som indendørs. Læs om fordelene her.

Der er helt sikkert mange fordele ved at vælge planter, der ikke er skabt fra naturens side, men ligeledes er der også ulemper eller i hvert fald nogle faktorer, som man bør tage med i sine overvejelser inden køb.

Den naturlige plante vil altid være det mest populære og foretrukne valg, idet vi - måske blot underbevidst - føler en vis samhørighed med planterne. Vi kommer alle sammen fra samme kilde, lidt banalt sagt. Men ikke desto mindre er det sandt. Vi erstatter heller ikke alle vores kæledyr med plysdyr, og sådan vil det nok også altid forholde sig i forhold til planterne. Derudover giver en frisk og sund plante også ilt og i en eller anden forstand mere liv og atmosfære.

Men når det nu er sagt, så er der heller ikke noget i vejen for at delvis erstatte det, som kommer fra naturens side, med noget kunstigt. Så længe man ikke snakker om delvis erstatning og ikke total; et supplement.

Fordele ved kunstige planter til indendørs såvel som udendørs brug er, at de ikke kræver nogen form for pleje. Du sparer en masse penge på gødning, vand og alt det, der hører med til vedligeholdelse. Udvalget er også gigantisk - så du kan altid finde noget, der på en eller anden måde passer perfekt til hjemmet eller til haven.

En sidste ting er princippet om, at alt levende på et tidspunkt vil forgå. Intet varer ved, ingen lever for evigt. Det samme gælder naturligvis planter, og derfor kan kunstige planter være et fint supplement, hvis man vil have noget, der er flot og pynteligt, uden at det skal erstattes efter få uger eller måneder.

Varmetæppe til seng - En sengevarmer er en ren fornøjelse

Selvom fornemmelsen af en kølig dyne kan være dejlig - ja det siges endda, at man sover bedre i et køligt værelse - så er der nu alligevel intet som en varm seng. Hertil er et varmetæppe til sengen en herlig hjælper.

Varmetæpper fås i mange forskellige varianter og dermed også til meget forskellige priser. Er der stor forskel på sengevarmere eller skal bare bare gå efter det billigste?

Umiddelbart ved jeg ikke så meget om det, men da jeg tidligere googlede lidt, læste jeg en artikel, hvor der stod, at et varmetæppe formodentlig var årsagen til en brænd. Den slags får en til at tænke over sit næste køb. Heldigvis er der mange varmetæpper til seng, som har auto-sluk-funktion eller andre smarte sikkerhedsfunktioner, som burde gøre det sikkert at have sådan en sengevarmer liggende i sin seng.

Mht. prisen, er der andre faktorer, der spiller ind. Hvis du er allergiker, skal du måske lige tage et kig på, om stoffet på varmetæppet er allergivenligt eller lavet af stof og materialer, du kan tåle. Opvarmningstide er også en faktor. Skal det tage 15 min. eller hele 40 min. lige som ved et OBH-varmetæppe med opvarmning? Nogle vil gerne have det opvarmet efter kort tid, mens andre ikke lige har tid eller gider at vente så lang tid.

Når det så er sagt, så skal du selvfølgelig sørge for at købe noget, der kan tåle at blive vasket. Det ville være lidt travlt at købe et dyrt varmetæppe, som hurtigt med tiden kommer til at lugte forfærdeligt, uden at der kan gøres noget ved det :P Strømforbruget kan du også kigge på, men jeg tvivler på, at der er den store forskel på dette område. Elvarmetæpper er strømslugere, og sådan er det. Så du skal også lige indtænke, at det også koster lidt penge ad den vej.

Jeg håber, du kan bruge disse tips til køb af tæppe, der kan varme sengen op :)

Varmepude til mikroovn – Varmepuder med hvedekerner

Lav din egen varmepude i mikroovnen med hvedekerner og en bomuldspude. Nemt og lige til.

Selvom varmepuder ikke er det dyreste produkt i hele verden, er det nu meget rart at kunne spare nogle penge. Og er du i gør det selv-ånden, er denne artikel helt sikkert noget for dig. Du kan lave din helt egen varmepude, og det kræver kun en mikroovn, bomuldsstof samt en god bunke hvedekerner. Læs resten