Kategoriarkiv: Butik

Læs om inventar til butikker her. Alt inden for butiksinventar og gode ting til butikken. Nyttige tips, gode tilbud og artikler, der omhandler priser og råd, du kan drage nytte af. Find brugbar information her på denne side.

Dekorationsmaterialer engros til butik og erhverv eller privat

Dekoration kan man altid bruge til et eller andet fornuftigt eller ufornuftigt, men skal det være til butikken eller bare til erhverv, vil du naturligvis gerne have noget ordentligt, og så kan det godt betale sig at kigge efter dekorationsmaterialer engros. Men hvor erhverver man den slags til sin butik, når der skal købes stort ind?

Ikke at jeg er ved at åbne en butik, men jeg kender nogen, som er ved det, og derfor kunne det være rart at finde ud af lidt mere med hensyn til dette. Dekorationsmaterialer engros bør ikke være så svært at finde, men alligevel er jeg ikke helt sikker på, hvor jeg skal lede, hvis jeg skal kunne hjælpe min ven.

Jeg har overvejet at kigge lidt i Metro Cash and Carry sammen med min ven, men det er jo ikke fordi, de som sådan er specialiseret i den slags. Så der må altså findes andet. Der er noget, der hedder Bavnegården, mener jeg nok, men det er kun blomster. Det er da også dekorativt, men der må også være andet.

Hvis det på et tidspunkt også kan bruges til jul, ville det også være fedt at finde noget, der kan bruges til det.

Hjælp gerne til med at finde dekorationsmaterialer engros - gerne til butik/erhverv

Kan du henvise til noget i denne forbindelse, ville jeg blive meget glad for at høre nærmere her. Skriv gerne en hurtig notits herom. Det ville jeg blive glad for, og jeg tjekker det med det samme, så jeg kan hjælpe min ven. Han er lidt på bar bund, når det kommer til at finde dekoration engros, og normalt plejer han at spørge mig, når han skal have hjælp til at finde ting på nettet. Det er så bare ikke altid, jeg kan stå til rådighed eller i det hele taget vide alt.

Derfor forsøger jeg lige her :)

Kender du til nogle gode tilbud eller bare noget til billige priser, og gerne online på nettet, hvor det er til salg, så ville vi begge blive glade.

Find billigt butiksinventar her

Når man står og skal købe butiksinventar kan det hurtigt løbe op og koste rigtig meget i sidste ende. Billigt er det sjældent. Skal man have mange ting til sin butik, skal man også af med mange penge, og både du og jeg ved, at butiksinventar - brugt som nyt - koster kassen. Være det dankortautomater, kasseapparater eller skilte - butiksbelysning, butiksindretning osv., så er det ikke lave priser, vi taler om. Derfor er det vigtigt, at du vælger steder, der tilbyder den billigste butiksinventar og butiksindretning.

Billig inventar til butikker online

[STARRATER]

  • nordshop.dk - Stort udvalg og godt sortiment.
  • grapedesign.dk - Butiksindretning, der passer til alle.
  • porsa.dk - Masser af inventar i stål, aluminium, glas og træ til kontorer og butikker.
  • dsiskilte.dk - Display-systemer, messe-systemer og skilte. De har hurtig levering.
  • erfainventar.dk/kroge - butikskroge og lagerkroge til billige online-priser.
  • kic.as - Specialfremstillet inventar i træ til stort set alle formål. Alt bliver bygget fra bunden.
  • avc.dk - Komplette løsninger til instore-tv og digital skiltning.
  • copydanmark.dk - Dankort og kasseapparater. Der tilbydes også programmering.
  • dba.dk/erhverv/inventar/butiksinventar - Brugt butiksinvetar på dba.dk. Altid gode priser.

Ovenstående liste skulle meget gerne dække de flestes behov, men når man skal have inventar til butikker, er der mange ting, der skal tages i betragtning. Derfor er du mere end velkommen til at kommentere, hvis du har gode henvisninger til steder, der sælger inventar til billige priser.

På forhånd tak.