Kategoriarkiv: Haven

Alt til haven. Havetilbehør, blomster, planter og meget mere.

Tilbud på havetraktor - Køb havetraktorer til salg for en billig pris her

Leder du også efter et godt havetraktor-tilbud, har jeg noget til dig her, hvis du er en seriøs køber, der værdsætter kvalitet. Jeg ved ikke, om du er klar over det, men der findes masser af “billigt og brugt bras derude, som folk og butikker sælger - men holder det særligt lang tid? Det tror jeg ikke, det gør! Min gode ven skulle finde et godt havetraktor-tilbud for noget tid siden, og han sagde præcis det samme, bare formuleret på en anden måde: Han sagde, at du skal handle hos Texas, hvis du vil have et ordentligt produkt. Vil du have, at din billige havetraktor på tilbud skal holde 1 eller 10 år? Det er jo ikke småpenge sådan en sag koster, sagde han.

Ja - man skal passe på med at diskutere med en, der virkelig ved, hvad han taler om :) Men den lektion har jeg vistnok lært for mange år siden. Gammel er jeg ikke, men jeg er heller ikke så ung som jeg har været. Det gør lidt ondt i hjertet at sige det - men det passer.

Bedste havetraktor lige nu på tilbud

En XP 160-108H med vogn er et rigtig godt bud, hvis du altså har brug for en vogn. Og den er lige nu nedsat - så det er et ganske fint tilbud online, du kan få her.

En efterhængt Rotorklipper, som du kan se her, er også et fint bud. Men ellers vil jeg bare råde dig til at kigge lidt rundt inde på Texas.dk. De har et virkelig bredt sortiment på mange gode ting til haven.

Er du havemenneske, så er det altså dér, du bør købe dine ting.

Min kæreste købte i øvrigt noget derfra sidste år. Det er bare sådan en lille klipper til græs. En hjørneklipper hedder det vist. Så vi kan klippe hjørnene af græsset, så det kan se pænt og nydeligt ud. Vi har nemlig en have, der kræver en hel del pleje, men sådan er det jo for det meste at bo i hus med have. Vores have kræver så bare lidt ekstra, synes jeg.

Men fint nok. Det er da også bare om at nyde det.

Har du fundet gode havetraktor-tilbud andre steder online eller bare i nogle butikker i Danmark, kan du selvfølgelig benytte dig af kommentarfeltet her nederst på siden.

Muldjord sælges til billige priser online

Vi har godt gang i haven lige for tiden, selvom det regner de fleste dage lige nu. Men det går over. Derfor kigger vi også lidt på, hvor muldjord sælges billigt, da vi skal have lidt muld til haven, så det hele kan blomstre og trives. Svigerfar hjælper godt til, og han havde tænkt sig at plante lidt ting hist og her, og dertil må vi finde ud af, hvor muldjord sælges til en fornuftig pris - helst online, da det skal leveres.

Inde på https://www.parkoglandskab.dk/jord-muld.html lader det i hvert fald til, at man kan finde muld til salg, og endda relativt billigt. Jeg tænker også lige på, om det ikke var en mulighed at kigge inde på dba.dk. Hm… jo - mon ikke det er muligt, eller “muldigt” (ha-ha, gud, hvor er jeg sjov).

Kender du til sitet parkoglandskab.dk, må du meget gerne lægge en kommentar herom. Jeg kender i hvert fald ikke siden.

Hvor kan man ellers finde muldjord, der sælges online på nettet?

Lad mig endelig høre fra dig, hvis du har fundet nogle gode tilbud derude på det store internet. Jeg ved godt, at man kan købe rundt omkring på forskellige byggemarkeder og sådan noget, men jeg vil have det online. Vi har nemlig ikke bil, og så er det sgu træls at gå med det, eller have det på cyklen - ja vi har faktisk købt en cykelvogn, men vi bruger den ikke engang. Og den ville jo passe fint til formålet. Dog er vi ret dovne.

Det “striker” mig altid, hvor meget tid man skal bruge på en have. Specielt hvis der er mange bed og alt sådan noget. Hvis det ikke var for min dejlige svigerfar, så havde jeg ikke andet at lave end at rende rundt i haven og lege havemand.

Nå, men lad mig høre fra dig, hvis du har forslag til gode steder med god muldjord til salg :)

Årets tjek for swimmingpool-priser

Så fik jeg langt om længe et hus med have. Det skete her for et par måneder siden, og nu er jeg begyndt at kigge lidt på swimmingpool-priser. Jeg har før skrevet om billige swimmingpools, så jeg har haft tjekket de forskellige swimmingpool-priser rundt omkring online, men da det efterhånden er et år siden, jeg kiggede priserne igennem, er det blevet tid til endnu et tjek af leverandører af swimmingpools.

Ledte du efter en slags sammenligning af swimmingpool-priser, så tag et kig ind på det ældre indlæg, jeg har skrevet. Dér har jeg i hvert fald forsøgt at kigge hos nogle forskellige forhandlere, og jeg synes da, det er lykkes mig at finde nogle nogenlunde fornuftige priser.

Men, men …

Jeg skal sige med det samme, at det nok ikke bliver i år, at vores have bliver prydet med en svømmepøl. Der er nemlig et lille problem, som tager tid at “fikse”. Vores hæk er nemlig ikke særligt høj, og det gør desværre, at folk kan kigge ind i vores have - i hvert fald ind på den del, hvor der er græsplæne og der hvor swimmingpoolen egentlig skulle være, hvis det var.

Så ja - det her indlæg handler egentlig mest om et hurtigt markedstjek om man så må sige. Et markedstjek efter swimmingpool-priser på diverse hjemmesider.

Kom gerne med en anbefaling

Selvom jeg selv mener, jeg har kigget markedet tykt og tyndt igennem, har jeg sikkert overset et eller andet godt tilbud eller bare et site, hvor priserne på swimmingpools er lavere end andre steder. Det sker faktisk tit, at jeg finder noget, som jeg tror er det bedste, men så viser det sig, at der findes meget billigere produkter derude.

Sådan er det jo.

Men jo - kan du anbefale nogle gode sider eller butikker online, så skriv endelig en kommentar. Det ville jeg sætte pris på.

Udendørs springvand giver en fantastisk atmosfære

Jeg har skrevet en del om, at vi gerne ville finde et hus med have, og nu er det endelig lykkes. Jeg har fået en opringning fra vores fremtidige udlejer med beskeden om, at hun synes, huset passede bedst til - ud af alle de andre, der også kiggede på det. Lækkert. Haven er lille, men alligevel rigtig lækker, og så er der drivhus. Nu hvor sommeren er på vej, har vi så overvejet at købe et udendørs springvand til haven. Det vil bare gøre den endnu mere fantastisk. At sidde og grille og lytte til det brusende vand fra et udendørs springvand eller en fontæne er virkelig afslappende.

Her tidlig morgen kom der en kommentar i mit indlæg om kunstige planter, hvor der blev henvist til en shop, der netop sælger vandkunst, fontæner og udendørs springvand med mere. Deres priser er faktisk ganske fornuftige.

Billig vand-skulptur til haven

Udendørs fontæne - Flot vandkunstJeg er faldet for en flot vand-skulptur, som du kan se billedet af her til højre. Kæresten er ikke hjemme lige nu, men jeg skal foreslå denne vand-skulptur, når hun kommer hjem. Den koster 1.495 kr., hvilket jeg synes, er en helt okay pris for et stykke udendørs vandkunst, der tilmed er ret pænt og klassisk (efter min mening).

Du kan købe den hos Somo-Art.dk.

Har du andre forslag

Jeg kan godt lide at opfordre andre til at komme med forslag. Det har jeg gjort igennem de fleste indlæg herinde, og det er der kommet rigtig mange gode kommentarer og henvisninger ud af.

Hvis du har set nogle flotte udendørs springvand til billige priser eller på tilbud, eller andet vandkunst eller fontæner af en eller anden art, så må du meget gerne lægge en kommentar og give dit besyv med.

Der er stadig lidt tid, inden vi flytter, og derfor er jeg åben for forslag i noget tid endnu.

Sandkasse på tilbud - Sandkasser behøver ikke at koste en bondegård

Den varme tid nærmer sig, og det er nu, det er en god idé at købe ind af ting til haven og legepladsen. Det er efterhånden blevet en tradition at have en sandkasse, når man har børn med hus og have, men priserne på sandkasser varierer meget, og det er ikke altid lige nemt for prisbevidste forældre at finde en godt sandkasse-tilbud.

Jeg har lige set ovre hos Troldehuset.dk, at der er blevet købt en billig sandkasse på tilbud i Silvan for blot 250 kr. Meget billigere fås det nok ikke. Men det er klart, at der nok ikke er tale om en kæmpestor sandkasse, der kan dække behovet i børnehaven eller skolen. Så er man nødt til at gå et eller flere prisklasser op. Vedkommende har nok været heldig med at finde et godt sandkasse-tilbud, for når jeg kigger ind på Silvans webshop, findes denne trykimprægnerede sandkasse til 399 kr. Det er stadig en fin pris, synes jeg. Du kan gå direkte til tilbuddet hos Silvan her.

Inde på dindebat.dk er der nogle, der melder, at have fundet nogle rigtig gode priser på sandkasser. Bilka skulle have haft nogle til 200, og endnu billigere, Kvickly skulle have noget til under 200 kr. Bid dog lige mærke i, at det er 2 år siden, dette er blevet skrevet, men det er gået op for mig, at det sagtens kan betale sig at kigge ind i supermarkederne, hvis man skal købe en sandkasse på tilbud.

Har du ellers andre anbefalinger, så hører jeg meget gerne fra dig.

Havekrukker (frostsikre) - Hvor køber man en frostsikker havekrukke til haven?

Jeg har ledt og ledt efter frostsikre havekrukker til have, men må indrømme, at løbet er kørt. Jeg kan ikke finde noget. Det eneste, jeg har fundet, er nogle oplysninger om Barholt-krukker, som skulle være 100 % frostsikre. Siden, jeg har fundet dette på, kan du se her. Men hvor man køber disse krukker, ved jeg ikke. Kan du hjælpe mig?

Vi har ganske vist ikke en rigtig have - kun en, som vi deler med andre. De andre bruger den dog ikke, og vi kan godt lide at pynte lidt op. Dette havde vi tænkt os at gøre med et par frostsikre havekrukker.

Det har før lykkedes mig at få hjælp ved at spørge herinde, så nu prøver jeg lykken igen.

Kender du et sted, hvor man kan købe havekrukker, der er frostsikre og gerne til haven, så må du meget gerne bruge et par sekunder herinde på at skrive en hurtig kommentar. Det ville jeg sætte stor pris på.

På forhånd tak
/Jan

Havefræser - Udlejning og køb af havefræsere hos Texas, Silvan og andre

Når det kommer til valget af den helt rigtige havefræser, skal du se din omkring med omhu og vælge den helt rigtige løsning, der dækker dit behov. Der findes mange forskellige havefræsere. Udlejning er en god mulighed, hvis du ikke skal bruge havefræseren i særligt lang tid - til et engangsjob, men hvis du skal arbejde ude i haven flere gange, så er det naturligvis bedst at købe den. I denne artikel tager vi fat i nogle steder på nettet, der kunne være relevante for dig at starte. Der er mange gode steder - blandt andet Silvan og Texas, som er udbyder er rigtige kvalitetsvarer.

Elektrisk eller med motor

Der er to veje at gå: at købe en med motor eller en, der kører med el. Vælger du en med for eksempel Briggs & Stratton-motor, får du en fræser til haven, der er særdeles velegnet til jordbede i små og mellemstore størrelser. Sådan en kan du blandt andet købe hos Texas.dk. Kører du med motor, skal du dog være klar over, at de larmer noget mere end havefræseren, der bliver drevet elektronisk.

Hvis du skal have en elektrisk havefræser, kan du vælge en med det meget interessante navn Muldvarp ES300, som egner sig fint til relativt små bede. Den kommer med en elektrisk kultivator.

De elektriske er generelt meget støjsvage, og skal du have en letvægtsmodel, er El Tex 1300 en god mulighed; den er ikke kun støjsvag og let, men meget nem at håndtere.

Hobby 500 BR er en model med ovennævnte Briggs & Stratton-motor, som har den fordel, at den har indbygget bakgear. Det kan være en fordel i visse tilfælde, eksempelvis hvis du arbejder i en have, der har nogle små passager. Den kan prale af at være meget ergonomisk og ekstra velegnet til bede i større størrelser.

Billigste udlejning

Bauhaus er et godt valg, hvis du skal leje en fræser til haven. De har et stærkt udvalg, der passer til alles behov. De tilbyder ikke kun udlejning, men også salg - så du går i hvert fald ikke galt i byen hos dem. Du kan blandt andet leje en 5HK, som passer til rigtig jordfræsning.

Har du selv nogle gode bud på, hvor du kan finde et godt tilbud til en billig pris, skal du slet ikke tøve med at skrive i kommentarfeltet. Lad os hjælpe hinanden med at finde de billigste priser :)

Bøgehæk - Pris på bøgehække - Tilbud og billige priser på hække

Jeg har fundet nogle rigtig gode og billige priser på bøgehække her. Et fint tilbud, som jeg gerne vil dele med mig. Men du skal også huske, at der skal beskæring til og plantning - og hvordan gør man så lige det? Det kræver i hvert fald en række gode haveredskaber, som jeg nok vil skrive lidt mere om på et senere tidspunkt, når jeg har fået tjekket markedet lidt mere og har tilegnet mig lidt mere “have-erfaring”.

Bøgehække er meget populære hække - faktisk er det den mest anvendte type hæk, som bruges rundt om i Danmark, fordi de er flotte og samtidig kan fås til en nogenlunde billig pris, men mest af alt, fordi de passer til en hver årstid, i og med, at de skifter farve afhængig af årstiden. Derfor er en billig bøgehæk det perfekte valg for rigtig mange.

Når det helt specifikt kommer til priser, så tog jeg et kig på nettet for noget tid siden, fordi jeg selv gerne ville plante en hæk. Det, som jeg så senere har fundet ud af er, at det senere hen bliver en dyr omkostning at have en hæk, fordi der også skal indtænkes klipning eller beskæring af hækken samt gødning. Men sådan er det jo med mange planter. Jeg tænkte bare ikke lige over det dengang.

Men for at vende tilbage til emnet: Jeg lavede en søgning inde på Plantetorvet.dk (beklager, men jeg kan ikke lige finde ud af at henvise direkte til denne søgning på deres bøgehæk-priser), og så fandt jeg ud af, at priserne faktisk er ret lave - der er alt fra cirka en 5′er til flere hundrede kroner. Jeg har ikke søgt så mange andre steder, for jeg synes egentlig, Plantetorvet har helt i orden tilbud, og det er så min anbefaling herfra.

Har du andre gode erfaringer med steder, der har et stort udvalg og priser, der er i bund, så skriv gerne en kommentar.

Regnvandsfaskine - Pris på faskine til regnvand - Er det vigtigt?

Regnvandsfaskiner og priser - En faskine til regnvand hjælper dig med at spare rigtig meget på vandet, og samtidig gør du naturen en sand tjeneste, fordi du aflaster kloakkerne. En faskine afleder regnvandet hen i en beholder, og det er vigtigt, at du har styr på størrelsen af regnvandsbeholderen (dimensionering), så vandet lige pludselig ikke fosser ud af beholderen, fordi den er for lille. Bio Blok er et stærkt mærke til en god pris, som sælges hos flere forhandlere. Men grundlæggende er mit budskab, at prisen ikke er så vigtig, for uanset hvad, så sparer du en masse penge, fordi du sparer på vandet. Det er en meget miljøvenlig tilgang.

Der er en betydeligt stor økonomisk gevinst ved at bruge en regnvandsfaskine. Priser på vandregninger er generelt store verden over - i forhold til, hvad vi mennesker kunne spare. Faskiner til regnvand er en god prisbillig løsning, der hjælper dig med at spare på vandet.

Hvordan virker en regnvandsfaskine, og hvad er prisen?

Når det regner, bliver regnvandet normalvis sendt direkte fra tagrenden og ned i kloakken. Kloakkerne i Danmark er allerede overfyldte med regn, så du er faktisk med til at aflaste kloakarbejdet ved at bruge en faskine. Faskinen afleder ganske enkelt regnvandet og fører det hen i en regnvandsbeholder, hvor vandet kan blive opbevaret til andet brug. Du kan for eksempel bruge vandet til at vande blomster og græs, vaske bilen eller skylle havefliserne. Der er kort sagt kun fordele ved faskiner.

Priserne er meget forskellige, men efter min mening er det ikke sådan, du skal tænke. Selvfølgelig gælder det om at finde en kvalitetsfaskine til den rette pris, men i bund og grund sparer du jo penge uanset hvad (og tilmed gør naturen en tjeneste). Du kan altid tjekke sider som dba.dk og indhente et billigt tilbud på en brugt.

Køb billig trampolin med sikkerhedsnet til haven

Skal du have den bedste trampolin til din have? Den billige havetrampolin er ved at gå hen at blive hvermandseje i de danske haver. Find det bedste og undgå at dine børn kommer for meget til skade. Pas på med tilbud og billige priser, og husk frem for alt sikkerhedsnettet.

Når du står overfor valget mellem at købe en billig trampolin eller en dyr trampolin - for eksempel til haven - så er der et spørgsmål, du bør overveje, før du køber: Hvor vigtig er trampolinsikkerhed for dig?

Trampoliner med sikkerhedsnet er een ting

- Men en anden ting er kvaliteten af selve trampolinen. Ofte skal du op i de lidt mindre billige priser for at sikkerheden er helt i top. Men i spænd med, at dette produkt er blevet så populært i det danske land, så er den generelle kvalitet også steget.

Sikkerhedsnet er til gengæld altid en vigtig ting, hvis hopperiet skal foregå i haven - og specielt, hvis det drejer sig om børn. En billig trampolin til børn SKAL have et sikkerhedsnet. Andre alternativer er, at grave trampolinen ned i jorden, så der ikke er så højt at falde.

Når det drejer sig om dine børn, så bør deres sikkerhed være første prioritet. Så pas på med de lidt for billige mærker og havetrampolin-tilbud, og husk altid sikkerhedsnettet, så der ikke sker et uheld.

Havetrampolin - Tilbud online på havetrampoliner med sikkerhedsnet

En god havetrampolin er en trampolin købt hos en forhandler, der udelukkende forhandler dem. Pas på med billige tilbud, og endnu vigtigere: husk at få et sikkerhedsnet til trampolin med oven i købet, da det kan være en god sikkerhed i forhold til at undgå ulykker.

Et godt tilbud på havetrampoliner er svært at finde på nettet - men det kan lade sig gøre at finde en trampolin af høj kvalitet, hvis man ser sig godt om og ved, hvad man skal kigger efter. Ultimativt er det vigtigt, at kvaliteten er i top.

Som udgangspunkt er det en god ide at kigge efter sider, der udelukkende sælger trampoliner, idet du så er sikker på at få noget ordentligt, hvor alt er i tip-top stand. Det er i hvert fald min erfaring. Og hvis du skal købe en havetrampolin til børn, så er det en virkelig god ide at investere i en med sikkerhedsnet, så barnet ikke risikerer at falde udenfor trampolinen og slår sig. Det sker nok lidt for tit, og som forælder har man et stort ansvar.

Konklusionen er, at du bør passe på med de helt billige tilbud og et hvert produkt, du ikke er helt sikker på vil være noget for dig. Det kan være en rigtig god ide at finde en test eller flere på nettet, inden du bruger dine penge. Søg på nettet, inden køb.

Og så er det altså vigtigt, at du investerer i et sikkerhedsnet, da det kan mindske risikoen for skader. Man kan nemlig nemt komme galt afsted - og det behøver slet ikke være fordi, du prøver at lave en saltomortaler eller ville spring … det kan sagtens være et misfejlet hop, der gør, at du eller en anden hurtigt kommer til at springe så højt, at man lander ved siden af havetrampolinen.

Læs også mere om havetrampolin-tilbud her.

Sikkerhed er vigtigt!

Redskaber til havetraktor

Gode og billige redskaber til din havetraktor eller plæneklipper. Gode tilbud på billigt tilbehør og græsslåmaskiner online. Det kan findes ved at kende til de rette steder. Personligt har jeg afprøvet dba.dk og siden hobbyhytten, som jeg har fået anbefalet af en god ven. Priserne er godt nok høje på nye havetraktorer, men det kan lade sig gøre at finde det brugt på nettet.

Jeg anbefaler personligt Texas.dk, hvis du er på udkig efter de bedste og sågar de billigste redskaber til havetraktoren :)

Forleden skulle jeg lede efter nogle redskaber til havetraktoren, og det fik mig til at indse, hvor mange gode steder, der egentlig er, hvor man kan finde brugte redskaber til en forholdsvis billig penge.

Normalt er jeg ikke til brugte ting, men med de priser, der lige nu er på en havetrakor af god kvalitet, måtte jeg indse, at jeg nok hellere skal prøve mine chancer med noget, der er anvendt før, men selvfølgelig stadig kan yde noget.

Noget af det, man kan bruge til havetraktoren er en såkaldt øko-rive. Det er et godt tilbehør at have. I den forbindelse fandt jeg frem til følgende side https://www.hobbyhytten.dk/shop/redskaber-til-havetraktor-9c1.html, som godt nok kun tilbyder to forskellige varer lige på nuværende tidspunkt - og så er det heller ikke brugt, men jeg har fået anbefalet netop deres produkter, da de skulle være af høj kvalitet. Det er helt sikkert en god ting at have til sin plæneklipper.

Desuden kiggede jeg også på Den Blå Avis. Det er selvfølgelig klassikeren. Her fandt jeg utroligt meget til både havetraktor og andre haveredskaber. Der er virkelig guld at hente. Jeg bestemte mig for at købe en lille brugt græsslåmaskine, som faktisk yder fantastisk. Det fede er også, at du kan komme ud og afprøve den, inden du køber. Ja i hvert fald, hvis ejeren er med på ideen.

Nu er sommeren jo på vej, så jeg skal rigtig ud og slå græsset, så det kan blive pænt til havefesten. Har du selv nogle anbefalinger, du kan stå inde for, så vil jeg da meget gerne høre nærmere. Du kan skrive hernede helt anonymt, hvis du vil.

Havetrampolin - Tilbud og priser på trampoliner til din have

Havetrampoliner på tilbud - med det nødvendige sikkerhedsnet, hvis du har børn. Personligt synes jeg ikke, det er særlig forsvarligt at købe en havetramplin uden sikkerhedsnet eller sikkerhedsbur, så du undgår, at man kommer til at hoppe ved siden af. Jeg har fundet to gode tilbud frem fra trampolincenter.dk.

Havetrampoliner er efterhånden ved at blive ret populære hos danskerne. Det er ofte, når jeg går forbi et stort hus, at jeg ser børn hoppe op og ned. Sommeren er jo langsomt ved at ramme landet, og så er det mægtigt med en selv en lille havetrampolin. Tilbud findes der selvfølgelig altid en masse af - men glem ikke, at prisen er mindre vigtig, hvis sikkerheden ikke er i orden. Til børnene, skal du huske et sikkerhedsbur (eller sikkerhedsnet).

Noget af det billigste, jeg har kunnet finde, er Jumpfree Star fra www.trampolincenter.dk - til en 2.500 kr. Et fint tilbud, men desværre følger der ikke et sikkerhedsbur med, så det skal du købe som tilbehør ved siden af.

Derudover er der Superjumper 14, hvor du får et sætpris, det vil sige får et sikkerhedsnet med oveni. Prisen ligger så på 5.400 kr. - og det er selvfølgelig ovre i den dyre ende, men kvaliteten er altså også høj. Du får i hvert fald en havetrampolin, som kommer til at holde i rigtig lang tid.

Har du andre gode forslag til sider med billige havetrampoliner, kan du blot skrive herunder. Lad os hjælpe hinanden.

Gyngestativ - Byg selv fra Silvan og mange andre

Billigste tilbud på et gyngestativ til gør det selv-folket. Gyngestativer fra Silvan er rigtig gode, men der er altså også andet. Naturligleg.dk har også nogle fede priser. Der er rigtig mange forskellige tilbud.

Da vi godt kunne tænke os et gyngestativ til en billig pris, skulle der ledes, men ikke længe, for Silvan kunne levere varen. Og dog, for der findes også mange andre.

Gyngestativ - Silvan har et godt tilbud

Der er rigtig mange gode priser. Ja helt ned til ca. 400 kr. Andre ligger på 800 og derefter. Man sparer sgu en del med sådan en byg selv-vare. Det er lige før jeg har lyst til at kigge efter andre ting end bare gyngestativer som man kan lave selv.

Hvad er ellers ikke så svært at lave? Kom med nogle ideer.

Men okay - Silvan-gynger kan varmt anbefales - dog har vi herhjemme ikke besluttet os endnu. For vi har også fundet andre med fordelagtige priser. Hm. Det er svært at vælge det rette nu. Anyone?

Stakit til haven

Skal der investeres i nyt, men billigt stakit til haven? Billige priser er det bedste jeg ved.

Det kan være en god ide at få opsat et stakit til haven, så folk ude fra ikke kan glo ind. Vi har vel alle sammen brug for lidt privatliv. Et hegn er sjældent løsningen, medmindre du selvfølgelig kombinerer stakit og hegn.

Hvis du har prøvet at have en have (sikke et ordspil), hvor alle på gaden kan kigge ind, så vil du også vide, at det kan være møgirriterende. Stakitter er løsningen, men hvilket have stakit er bedst?

Hvide stakitter har det med at se pænest ud. Hvid passer til alt. Alternativet kunne også være sort, men så ville det nok blive for dystert. Vi råder dig derfor til at købe det i hvidt, og så naturligvis også i træ.

Har du selv prøvet at leve på den måde, at alle bare kan kigge ind i din have? Der er jo nogle, som for eksempel godt kan lide at gå rundt uden alt for meget kluns på, når det er varmt, men hvis du ikke har noget, som dækker til for andre menneskers øjne, er det sgu en lidt kedelig affære.

Er priser og tilbud vigtige?

Ja, det er vigtigt, at du går efter en god pris og billige online tilbud på stakitter. Tænk på, at det blot er træ. Det, der er vigtigst er, hvordan du vedligeholder træet. Dog skal man alligevel ikke undervurdere godt træ, som kan modstå moder naturs vrede. Forhør dig hos din lokale forhandler - offline eller online.

Billig swimmingpool

På et tidspunkt, når ønskeboligen er fundet, skal jeg have fundet mig et godt tilbud på en billig swimmingpool. Og hvorfor ikke allerede nu begynde at kigge efter det. Jeg har samlet nogle priser på swimmingpools, og de lader til at være ganske billige.

Indtil videre har jeg fundet en pool helt ned til 23.000 kr. Okay - vi snakker mange penge her, men så skal jeg da hilse at sige, at man også kan finde pools til 100.000 kr. og opefter. Alt afhængigt af, hvad du vil have. Men 23.000 er nu en billig pris. Denne billige swimmingpool fra Toscana kan købes på Spahouse.dk (tjek selv her); Den er 7 x 3,5 meter og altså alligevel velegnet til hygge med en Martini i hånden, men også træning til de Olympiske Lege. Spøg til side … man kan i hvert fald sagtens få svømmet nogle baner frem og tilbage, så vi snakker ikke om en af de helt billige swimmingpools fra legetøjsbutikken.

Tilbudet på Toscana’en er faktisk det bedste, jeg har fundet. Poolforhandler.dk har også nogle lækre svømmepøller (spøjst ord i øvrigt), men de er i nogle lidt højere prisklasser. De swimmingpool-priser er godt nok svimlende høje, og ydermere skal man tage betragtning af, at de også skal vedligeholdes. Det ender med at koste en hel del penge at have sådan en, men når man skal, så skal man, og jeg er nu fast besluttet, at der i min kommende have engang skal stå en stor svømmepøl, så jeg kan få morgenmotion og nyde solen sammen med kæresten, familien og vennerne.

Kunstige planter – Udendørs og indendørs planter

Kunstige planter har i mange danske hjem og haver helt eller delvis erstattet de rigtige planter, som kommer fra naturen. De findes i mange forskellige varianter - i forskellige farver og former - og udvalget er intet mindre end enormt stort. Der er mange fordele ved at “drive” kunstige planter - udendørs såvel som indendørs. Læs om fordelene her.

Der er helt sikkert mange fordele ved at vælge planter, der ikke er skabt fra naturens side, men ligeledes er der også ulemper eller i hvert fald nogle faktorer, som man bør tage med i sine overvejelser inden køb.

Den naturlige plante vil altid være det mest populære og foretrukne valg, idet vi - måske blot underbevidst - føler en vis samhørighed med planterne. Vi kommer alle sammen fra samme kilde, lidt banalt sagt. Men ikke desto mindre er det sandt. Vi erstatter heller ikke alle vores kæledyr med plysdyr, og sådan vil det nok også altid forholde sig i forhold til planterne. Derudover giver en frisk og sund plante også ilt og i en eller anden forstand mere liv og atmosfære.

Men når det nu er sagt, så er der heller ikke noget i vejen for at delvis erstatte det, som kommer fra naturens side, med noget kunstigt. Så længe man ikke snakker om delvis erstatning og ikke total; et supplement.

Fordele ved kunstige planter til indendørs såvel som udendørs brug er, at de ikke kræver nogen form for pleje. Du sparer en masse penge på gødning, vand og alt det, der hører med til vedligeholdelse. Udvalget er også gigantisk - så du kan altid finde noget, der på en eller anden måde passer perfekt til hjemmet eller til haven.

En sidste ting er princippet om, at alt levende på et tidspunkt vil forgå. Intet varer ved, ingen lever for evigt. Det samme gælder naturligvis planter, og derfor kan kunstige planter være et fint supplement, hvis man vil have noget, der er flot og pynteligt, uden at det skal erstattes efter få uger eller måneder.

Billig bøgehæk – Pris og tilbud på bøgehække

Der er ingen tvivl om, at bøgehækken er utroligt populær i de danske haver. Det er en hårdfør hæk, og ikke nok med, at du kan få bøgehække til en billig pris, er de ideelle, fordi de ændrer farve afhængigt af årstiden. Find en billig bøgehæk i dag. Læs med her.

Både billigt og dyrt at købe bøgehæk

Det kan virke lidt som en selvmodsigelse, men der ligger en vis sandhed i det. Bøgehækken tilpasser sig godt nok til årstiderne (hvilket selvfølgelig er pænt og en ekstra faktor, man bør tage med i sine overvejelser, når man står over for at skulle købe hæk), og den kan erhverves til en fornuftig pris. Men i længden kan det også blive en dyr fornøjelse, idet vedligeholdelse også er en faktor. Det er sjældent, at vi mennesker indtænker vedligeholdelse af, ja, noget som helst, når vi står klar til at købe et produkt. Inderst inde håber vi vel på, at når varen er købt, så er prisen betalt, og det hele klarer sig selv.

Desværre, så skal man altså huske, at der på mange ting er ekstra omkostninger. Bilen skal også have noget olie engang imellem, ikke? Hækken skal have gødning, som måske ikke koster alverden, men dertil kommer også hækkeklipning. En hækkesaks er også ganske billig, men den tid, du bruger på at klippe hæk, løber op. Og du er vel enig i, at tid er penge.

Billig bøgehæk - hvor?

Nuvel. Hvor finder man en billig bøgehæk? Pris i forhold kvalitet er lidt ligegyldigt, når vi snakker den slags hække. En hæk er nu engang en hæk … så hér er prisen for en gangs skyld det vigtigste faktor.

Af hvad jeg har kunnet støve frem fra internettets gemmer, lader det til, at Plantetorvet.dk byder på særdeles gode tilbud. Udvalget er også rigtig stort, hvis altså man også er interesseret i nogle flotte planter til en billig penge.

Kan du selv anbefale nogle billige steder med gode bøgehæk-tilbud og deslige, må du meget gerne informere om det :)