Kategoriarkiv: Hvidevarer

Find alt inden for billige hvidevarer, tilbehør og information samt billige priser og tilbud i denne sektion. Få hjælp og gode råd, der kan hjælpe dig med at spare eller med at finde de rigtige produkter. God fornøjelse med din videre læsning.

Kummefryser-tilbud - Billige kummefrysere på udsalg, hvor?

Hvad skal man gå efter?

Kæresten og jeg er rigtig glade for at købe store kødpakker. Dels sparer vi en masse penge, fremfor at købe tingene i et supermarked, men kvaliteten er også højere. Desværre er det også sådan, at vi ikke har så meget fryser-plads, og derfor er vi på udkig efter en billig kummefryser på tilbud eller på udsalg, så der kan blive plads til mere kød. Idet vi er ret prisbevidste herhjemme, så SKAL det altså være en kummefryser på tilbud.

Der er to faktorer, der spiller ind i vores valg: Strømforbruget på kummefryseren samt pladsen. Den skal selvfølgelig være energimærket eller i hvert fald ikke sluge alt for meget strøm, og så skal den være stor nok til at kunne rumme en masse lækkert kød :) Naturligvis skal der også være andet i den.

En side, vi efterhånden er blevet rigtig glade for, når det kommer til at finde priser på hvidevarer, er WhiteAway.com. Det er rigtig nemt at bruge deres side, fordi man kan vælte energiklasse og prisniveau. Og så er der ingen tvivl om, at deres priser er super billige.

Så smut ind på WhiteAway, hvis du vil finde dig et godt kummefryser-tilbud eller bare et godt tilbud på hvidevarer.

Vi ved i øvrigt også, at de er beliggende tæt på os, så det er jo også en fordel i forhold til levering. Eller. Nå nej, den er jo gratis hos dem. Det kan jeg godt lide. Alle butikker på nettet burde sende med fri levering. Der er heller ingen tvivl om, at folk hellere vil handle på sådanne sider. Det er så træls, at der skal komme de der ekstra penge oveni i prisen, og det vil mange rigtig gerne undgå.

Tabs til opvaskemaskiner - De bedste opvasketabs, der er bedst i test

Som med alle andre rengøringsmidler, findes der også et bredt udvalg af tabs til opvaskemaskiner. Du kan få nogen, som kun indeholder selve opvaskemidlet, hvor andre både indeholder opvaskemiddel, afspændingsmiddel og salt i én og samme tab. Prisniveauet varierer meget på de forskellige opvasketabs, og der er klart penge at spare, hvis man vælger de billigere tabs. Kigger man på enhedsprisen, koster de dyreste tabs til opvaskemaskinen cirka 2 kr., hvor de billigste koster ca. 50 øre. Bruger man sin opvaskemaskine hver eneste dag, løber det op i en besparelse på hele 547,5 kr. på et år. Det må siges at være rigtig mange penge sparet på opvasketabs.

Tvivlen er naturligvis, om de billige opvasketabs gør jobbet lige så godt som de dyre. Hele pointen med opvaskemaskiner er jo, at man slipper for at vaske op i hånden – så hvis man skal til at fjerne rester manuelt, efter opvaskemaskinen har kørt, så kan det næsten klassificeres som molboarbejde.

Selvfølgelig er det blevet testet, om de dyrere opvasketabs er bedre end de billige – det ville næsten være mærkeligt andet. Testen stod mellem Neophos 4 i 1 med afspændingsmiddel og salt og Clean’n’Bright, som blot indeholder opvaskemidlet. Det er naturligvis Neophos, som er den dyre dreng i testen. I testen blev morgenmadsservice og middagsservice fra 25 personer vasket i to ens maskiner på samme program. Og det endelig resultat afslørede, at det var den billige opvasketab, som var den bedste. Der sad stadig madrester på servicet efter vask med den dyre opvasketab, og hele 29 ud af 31 personer vurderede den billige opvasketab til at have gjort det bedst.

Har du en opvaskemaskine, kan det derfor godt svare sig at købe de billige opvasketabs – og så selv fylde afspændingsmiddel og salt på din opvaskemaskine med jævne mellemrum.

Relaterede henvisninger

mx.dk - Artikel på MetroXpress’ hjemmeside, hvor det bliver bekræftet, at billige opvasketabs er de bedste.

whiteaway.com - Internetbutik med salg af opvaskemaskiner, hvor du som forbruger får prisgaranti, ubegrænset ret