Kategoriarkiv: Køkken

Alt til køkkenet, det er hér. Denne kategori samler alle artikler, der har med køkken, køkkenudstyr, køkkentilbehør og spisekøkken at gøre.

Vaffeljern - Tilbud og test-vinder - Find de billige priser online

Der er intet som en omgang belgiske vafler en lørdag morgen. Sikke en dejlig start på dagen, og heldigvis kan det gøres ganske billigt. Der findes nemlig rigtig mange vaffeljern-tilbud rundt omkring, og i dette indlæg tager vi fat i mærker, steder, hvor man kan finde de billigste tilbud og udsalg, samt lidt om vaffeljern-test.

Den nyeste vaffeljern-test, jeg har fundet er desværre ikke fra 2012, men helt tilbage fra 2009. Den er fra Politiken, og her er det Philips Fieste Wafle-maker og Wilfa, som består testen. Alle andre klarer sig dårligt. Det er da noget at tænke over. Hverken Krups, OBH, Exido eller Tefal klarer sig godt, og det er jo lidt spøjst, da det er gode mærker, tænker man umiddelbart.

Jeg glæder mig til at se fremtidige vaffeljern-test i 2012, 2013, 2014, 2015 og så videre.

Ovenstående test er den nyeste danske, jeg har fundet, men kender du til andre, må du gerne hjælpe til her!

Vaffeljern-tilbud og super priser på billige vaffeljern på nettet online

Da ovenstående test jo er lidt gammel, må man gå ud fra, at der alligevel kan findes gode tilbud på vaffeljern rundt omkring. Man må formode, at tingene har forbedret sig siden da, men måske er det bare mig, der ønsketænker. Jeg har været en tur forbi IMERCO, og her har de faktisk nogle gode tilbud lige for tiden. Der var også et enkelt udsalg.

Der var noget fra OBH Nordica og fra et mærke, der hedder Cloer, som jeg ikke lige havde hørt om før. Måske er det godt? De havde selvfølgelig også Philips, og da vi herhjemme har rigtig mange Philips-ting, så ville et vaffeljern jo passe fint ind i vores lille Philips-verden :D

Man kan sågar også få vaffeljern til komfur og til bål, hvilket jo er meget sjovt.

Hvis du skal kigge online, vil jeg anbefale dig at tage et kig på hjemmesiden tilbudonline.dk. Her samles alle reklamer fra de fysiske tilbudsaviser, og dermed vil du nemt og hurtigt kunne finde et super tilbud i din nærmeste butik. Det er faktisk en ret fed service, synes jeg selv. Ellers har Wupti og WhiteAway også altid gode tilbud, og Elgiganten, som er min personlige favorit, når der kommer til den slags, er også propfyldt med udsalg og super tilbud lige nu.

Æggekoger

Æggekogere er populære som aldrig før. Det er rart at kunne styre kogningen 100 %, og så skal man ikke tænke på så meget. Ikke noget med at holde øje med æggeuret. Herhjemme har vi altid brugt en gryde og ikke andet. Men jeg synes, at tiderne bør skifte, og da vi faktisk spiser ret mange æg, ville det være en lille lettelse i hverdagen, hvis vi fandt os en god og billige æggekoger på tilbud.

Der er flere, der vælger en æggekoger til mikroovn, men det gider jeg ikke rigtigt. Vi er holdt lidt op med at bruge mikroovn herhjemme, da flere undersøgelser viser, at det ændrer på maden således, at det er farligt at spise. Jaja, man skal ikke tro på alt, hvad man læser, men det kan jo være, der er noget om snakken. Men nok om det.

Jeg har kigget på en Bosch-æggekoger og en fra OBH (Nordica). Det er begge kendte mærker, og man må da gå ud fra, der er tale om kvalitet. Jeg ser mig derfor omkring efter nogle gode udsalg og æggekoger-tilbud online - men ikke kun på nettet, også rundt omkring i forskellige butikker i Danmark.

Her tænker jeg, at det ikke er det bedste at vælge den billigste æggekoger, for jeg tror, at kvalitet og pris hænger rigtig meget sammen i denne forbindelse. Æggekogeren skal jo koge, og det kræver vildt meget energi. Det må også betyde, at den kan gå nemt i stykker, hvis den ikke er “skruet” ordentligt sammen. Det er i hvert fald min teste. Ved du mere om den slags, hører jeg da gerne fra dig, så du kan modbevise mig eller bare komme med egne erfaringer.

Æggekoger test 2012, 2013, 2014, 2015 osv.

Vi mennesker kan godt lide at kigge efter en test, og jeg har da lige fundet en her: https://sondagsavisen.dk/2010/13/test-billig-aeggekoger-redder-paasken.aspx - Det er fra Søndagsavisen og den er desværre fra 2010, men jeg tænker, at testen stadig må være gældende.

Her er det faktisk den billigste, der vinder. Hm… det modsiger jo så med det samme min lille teori :)

Der er blevet testet følgende:

Waves EB-07004
Wilfa 337:01:00
Easy Eggs F6828

Waves koster kun 100 kroner, og det er jo til at have med at gøre. Så måske er dette det bedste tilbud på en æggekoger?

Kom gerne med dit besyv, hvis du ved lidt mere :)

Elkoger med skjult varmelegeme

Da elkogeren (eller elkedlen) herhjemme ofte bliver kalket til og er irriterende at rense, kigger jeg lige nu efter en elkoger med skjult varmelegeme, da jeg har hørt, at det skulle være det bedste. Det er et stykke tid siden, jeg har kigget efter sådan en, men heldigvis er de jo ikke vildt dyre, med mindre man selvfølgelig vil have sådan en retro-elkedel. Men okay - der er i hvert fald altid gode tilbud og udsalg på elkedler, også med skjult varmelegeme. Det formoder jeg i hvert fald.

Jeg har kigget lidt på elkedel.net, og her er der en del muligheder. Der er fint med gode tilbud på elkogere med skjult varmelegeme og ellers bare masser af billige priser online på nettet.

Hvorfor købe en elkoger med skjult varmelegeme? Og hvor er der ellers tilbud og super priser?

Som jeg ser det, er det smart, fordi de er nemmere at rense. Normalt har du jo de der rør (altså varmelegemet), og de kan hurtigt blive kalket til. Dette går jeg ud fra, at du jo undgår med sådan en, hvor varmelegemet er skjult? Kommer der bare lidt kalk, vil du jo kunne skylle den, og så er det fint.

Det bedste er nok også at finde en på tilbud, der også har et filter - et kalk-filter. På den måde undgår man en hulens masse kalk.

I øvrigt kan jeg også varmt anbefale dig at kigge på elkedel.net’s guide til afkalkning af elkogere. Den er rigtig fin og simpel. Jeg vidste faktisk ikke, at det er relativt nemt at rense sådan en fætter.

Tilbud på elkedel med skjult varmelegeme

Kender du ellers til andre tilbud rundt omkring, så hører jeg meget gerne fra dig. Det kunne være interessant at høre, om andre har fundet noget, der er rigtig billigt.

Jeg kigger naturligvis selv lidt videre, men er meget interesseret i at høre, hvad andre kan bidrage med af gode råd til køb.

Udstillingskøkken - Flotte udstillingskøkkener med moderne design til billige priser

Jeg elsker selv at tage på udstillinger og kigge, og ikke kun huse generelt, men specielt udstilingskøkkener kan være spændende og et friskt pust i hverdagen.

Der findes mange steder, hvor man kan kigge rundt ganske gratis, og det er jo lækkert.

Om et par dage skal vi ind til Aarhus og kigge lidt. Vi har også set noget i Randers, som måske er et kig værd.

Det er bare dejligt at kunne se noget designerkøkken, som man selv måske skal have i hjemmet. Det er noget, jeg virkelig nyder.

Da jeg selv elsker at lave mad, er det vigtigt for mig at have et pænt køkken. Lige nu er jeg faktisk godt tilfreds, men jeg kigger altid efter noget nyt, så køkkenet kan blive opdateret, opgraderet eller bare blive lavet om til noget nyt og friskt. Smarte køkkener er bare sagen for mig. Jeg hader at have rod og en masse opvask, men at tage hen til en udstilling med køkkener er selvfølgelig ikke løsningen, hehe.

Kom gerne med dine vise ord

Kender du til nogle fede udstillingskøkkener et sted i Danmark, må du meget gerne skrive en kommentar. Måske du kender til nogle af de rigtigt gode, og så hører jeg i hvert fald meget gerne fra dig i håb om, at det er noget jeg selv kan bruge.

Finder jeg noget selv, og hvis jeg husker det, vil jeg da prøve at opdateret indlægget her med lidt af det, jeg finder. Jeg garanterer dog ikke for noget, for jeg glemmer ofte den slags. Men jeg har da for vane at skrive om lidt af hvert eksempelvis lige som nu, så måske måske.

Men ellers tak, hvis du har lidt nyt om udstillingskøkken.

Nespresso-kapsler - Tilbud og billige priser

Har du også problemer med at finde Nespresso-kapsler på tilbud. Har du søgt på nettet efter Nespresso-kapsler-priser og billige Nespresso-kapsler i Tyskland og alle mulige andre forskellige lande, fordi du gerne vil spare penge på dine kaffemaskine?

Da vi snakker om at købe en kaffemaskine, har jeg kigget lidt på en Nespresso-maskine. Jeg har læst lidt forskellige anmeldelser og tests af denne spændende maskine, som kan lave lidt af hvert - lige fra kaffe til cappucino, cafe latte og espresso.

Det, som jeg er interesseret i, er at finde de billige priser og tilbud på Nespresso-kapsler, da det jo er det, man i sidste ende kommer til at betale en god del penge for.

Priser på Nespresso-kapsler er generelt ikke billige, og derfor hører jeg også, at nogle vælger at købe dem i Tyskland. Kan det passe, at det er billigere dér, og er det overhovedet det værd at tage helt til Tyskland for at finde dem? Måske hvis man nu er der eller alligevel skal derned, kan det muligvis betale sig, eller hvordan?

Nespresso-kapser - Tilbud hvor? Hvor kan man gøre et godt køb på tilbud til de billigste priser online på nettet eller i en butik?

Kender du til nogle steder, hvor der er tilbud eller udsalg, hører jeg mægtigt gerne fra dig. Ville være super-fedt at høre andres erfaringer i forhold til dette, da jeg står og overvejer rigtigt meget, om jeg skal købe sådan en smart maskine, der kan lave alt fra normal kaffe til alt det, du kan drikke på cafeer.

Jeg er udmærket klar over, at det ikke bliver 100 % det samme, som hvis du købte det på en café, men det er derhen af. Og det er egentlig godt nok til mig.

Jeg håber, at høre fra dig.

FlavorStone-pander & kasseroller fra Tvins.com - Anmeldelser og erfaringer - Er det godt eller skidt?

FlavorStone Deluxe Grande er det seneste nye fra Tvins.com. Der er tale om nogle slip-let-pander og ditto gryder/kasseroller, som ifølge tv-reklamen har en nærmest magisk slip-let-power. Men er FlavorStone fra Tvins virkelig så fantastisk, eller er der bare tale om ganske normale kasseroller og pander, som er helt normale?

Jeg kunne godt tænke mig at høre andres erfaringer. Er FlavorStone virkelig så fantastisk? Er der nogen, der har prøvet det? Personligt synes jeg, at reklamen på tv stinker - men sådan er de fleste Tv-Shop- og Tvins-reklamer, og de glorificerer altid det produkt, der sælges. Men sådan er det, og det må man bare finde sig i.

Kom med din anmeldelse af FlavorStone

Har du prøvet FlavorStone, og har du mod på at hjælpe andre inklusive mig med at tage den rette beslutning, så skriv endelig en hurtig kommentar herunder i kommentarfeltet, så vi kan kan få folkets mening at høre :)

Skriv om dine erfaringer om Flavor Stone, og hjælp andre. Er det godt, eller skidt? :)

Jeg er i hvert fald meget interesseret i at høre, hvad folk har af erfaringer. Personligt tror jeg ikke, at det er bedre end noget andet produkt, som allerede findes på markedet og kan købes hos Imerco eller andre danske butikker med køkkengrej.

Alfi-termokande - Tilbud på termokander fra Alfi

Jeg har netop fundet en rigtig billig Alfi-termokande på tilbud, og dette tilbud vil jeg gerne dele med dig. Tilbuddet findes inde hos Magasin, men du skal være opmærksom på, at det kun er den sorte Alfi-kuglekande, der er på tilbud. Herligheden får du til 200 kr. Det er sgu en billig pris, der vil noget.

Magasin har en online shop, og du kan gå direkte til dette Alfi-tilbud ved at klikke lige her.

Alfi-kander er af hvad jeg ved ret populære. Det hænger nok sammen med, at prisen er ganske god i forhold til designet og kvaliteten. Om Alfi er rigtig designerkræs, vil jeg ikke udtale mig om, men jeg synes i hvert fald, at de er rigtig flotte - dog kan jeg bedst lide kuglekanderne.

Men tjek lige, om ovenstående Alfi-termokande-tilbud ikke er lige noget for dig. Vi har selv to stk. termokander herhjemme - en til kaffe og en til te, men sådan som vi drikker de varme væsker, kunne vi godt bruge 1-2 mere, og ovenstående er i hvert fald et godt bud på, hvad vi ønsker os.

Bare lige for at sammenligne, så kan du inde hos Inspiration finde en Juwel-termokande (også fra Alfi) til 1.500 kr. Okay - Juwel-kanden er generelt også dyrere, men det er langt over, hvad jeg personligt vil give. Er du typen, der kunne finde på at købe en så dyr kande, så kunne jeg da godt tænke mig at høre, hvad din bevæggrund en for at give så mange penge ud på sådan en simpel ting. Jeg er blot nysgerrig :)

Moccamaster - Tilbud på Moccamaster-kaffemaskine - KBG 741 og andre

Technivorm-Moccamaster leverer ægte kvalitet, når det kommer til Moccamaster-kaffemaskiner. Skal du have ægte mocca, og til en billig pris, så lad mig hjælpe dig med at finde en vaskeægte, billig Moccamaster på tilbud. For gode tilbud, dem er der skam nok af, men det skal også været et tilbud, der er godt, ikke?

Der er intet som en dejlig mocca lavet med en Moccamaster. En af de mest populære modeller er klar KBG 741 (også kendt som K 741). Her snakker vi virkelig lækker kaffe og mocca, der er alle pengene værd. KBG 741 er en kaffemaskine, der virkelig sparker r*v.

Selvom det ikke er noget, vi har snakket om at få herhjemme, (vi skal lige have andre ting først, såsom en opvaskemaskine), så kunne jeg sagtens forestille mig, at damen ville sige ja tak, hvis jeg fandt en Moccamaster på tilbud. Og det er lige det, jeg har gjort.

Godt Moccamaster-tilbud

Den bedste tilbud på Moccamaster har jeg fundet hos Merlin. Kaffemaskinen koster 1.120 kr., og så skal jeg lige hilse at sige, at der er gratis fragt. Jeg har ikke fundet det billigere andre steder (har du set et sted, hvor den kan fås til en bedre pris, må du endelig sige til).

Men nu er det altså også udelukkende den populære model, KBG-741, jeg har kigget efter. Der findes jo mange andre modeller - men da jeg ved, at netop denne model er god, så ser jeg ingen grund til at lede efter andre modeller, medmindre du som læser kan anbefale noget andet?

Moccamasteren er så godt som købt. Jeg glæder mig til at brygge nice mocca og kaffe om morgenen, hvor det bare er essentielt for os herhjemme for at få en god start på dagen. Det lyder måske lidt spooky - men vi elsker altså kaffe.

Mikrobølgeovn-tilbud: Billige mikroovne på tilbud til gode priser

Du kan sagtens finde nogle billige mikrobølgeovne på tilbud og spare virkelig mange penge, hvis du kigger de rigtige steder samt går efter de rigtige mærker.

Microovn i høj kvalitet?

Jeg anbefaler personligt KitcheOne.dk

Da jeg for første gang flyttede helt for mig selv - væk fra min daværende kæreste - skulle jeg til at bo i en lejlighed, hvor der ikke var andet end to lusede kogeplader og ingen ovn. Da jeg ikke er den store “bager” eller generelt aldrig har brugt ovn til madlavning særligt meget, bestemte jeg mig for at købe en mikrobølgeovn på tilbud. Den skulle altså være på tilbud, for jeg var studerende, og du ved jo sikkert godt, hvordan økonomien er.

Jeg fandt til min store overraskelse et super mikroovn-tilbud i Føtex. Det var for ca. 3 år siden, og mikroovnen fungerer stadig fejlfrit. Det er en mikrobølgeovn af mærket Melissa. Det er et lavprismærke (hedder det der?). Min elkoger er af samme mærke, og den kører stadig - også på tredje år.

Så hvis du kan finde et mikrovn-tilbud i et supermarkedet eller online, så kig efter Melissa. Jeg har kun gode erfaringer med det mærke, og også selvom det ikke har været på tilbud, så kan du som regel få Melissa-produkter til en billig pris.

Er der andre, der har oplevet det samme eller kender mærket? Det får i hvert fald min varmeste anbefaling!

Kender du ellers til nogle steder i Danmark, hvor man kan købe billige mikroovne - må gerne være på nettet også - eller har du set et mikrobølgeovn-tilbud et sted - eller noget på udsalg - så grib tastaturet og skriv en kommentar, så andre kan drage nytte af det.

Vi har allerede to mikroovne her i huset (den anden er ovenpå), så vi har ikke behov for flere. Men nu har du i hvert fald fået min anbefaling. Jeg hører gerne fra dig, hvis du også har noget på hjerte :)

Quistgaard-kande til billig pris

Billige tekander og kaffekander findes der mange af i mange forskellige udformninger, designs og farver, men skal du have flotte designer-kander, så er Quistgaard-kander et godt bud på kander af høj kvalitet i et tidløst design.

Hos os finder du ikke det store udvalg af kaffekander eller tekander. Vi har det, vi skal bruge, og det er købt billigt, men engang imellem kan det være rart med en kande i et flot design, og det er netop det Quistgaard-kander er. Det er Jens H. Quistgaard, som står bag disse tekander og kaffekander, som er meget populære hos dem, der gerne vil have et ordentligt produkt og ikke er blege for at bruge lidt ekstra penge på kvalitet.

Lige nu har jeg set en rød Quistgaard-kande hos so-ein-ding.dk, og jeg har også set flere forskellige tekander på eksempelvis guloggratis.dk, hvor du kan finde kanderne brugt til en god pris.

Personligt synes jeg, det er lidt vildt at give så meget for bare en kaffekande eller tekande, men sådan er folk jo forskellige. Personligt synes jeg, at en billig tekande fra genbrugsbutikken eller fra supermarkedet er helt fint. Kvaliteten plejer der ikke at være noget i vejen med, men alligevel er det nu meget fedt med lidt eksklusive produkter, og jeg forstår skam godt, at folk er villige til at give det ekstra for god kvalitet i kopper og kander til køkkenet. Det gør noget ekstra for de ting, man har i boligen.

Kan du selv anbefale nogle gode sider, der sælger disse kander fra Quistgaard eller andet, er du hjertens velkommen til at give dit besyv med i form af en kommentar hernede i kommentarfeltet nederst på denne side.

Ursula-kande - Køb flotte kander fra Royal Copenhagen

Nogle af de flotteste kander, der kan bedrives, er Ursula-kander. De er lavet af Ursula Munch-Petersen, som er keramiker.

Skal du købe en Ursula-kande, kan du gøre det via Royal Copenhagens hjemmeside. Men skal du finde kander billigt, så kan det betale sig at kigge på sider, der sælger brugte ting, blandt andet kander. Her vil jeg anbefale guloggratis.dk, som lige nu har en Ursula-kander samt service til salg for 800 kr. Kig ind på siden og se.

Personligt køber vi ikke så dyre kander her i hjemmet. Vi har vores kaffekander og tekande, og de er købt billigt i supermarkedet. Men skal du gøre lidt ekstra ud af de ting, du serverer drikkevarer i, så kanderne fra Royal Copenhagen et godt bud på et kvalitetsprodukt, der samtidig er utroligt flot designet.

Kender du andre steder, hvor du kan finde disse kander til en billig pris lige her og nu, så skal du bestemt ikke tøve med at skrive i kommentarfeltet.

Jamie Oliver-pande - Tilbud på stegepander fra den kendte tv-kok

Den kendte tv-kok Jamie Oliver har lagt navn til adskillige køkkenprodukter, som bliver solgt i stor stil i gader og stræder og ikke mindst på nettet. Idet produkterne ikke hører til i den helt billige prisklasse, er det ikke alle, der er villige til at købe disse potter og pander, medmindre de er på tilbud. Og det er da også forståeligt. I denne artikel tager vi blandt andet et kig på tilbud på Jamie Oliver-pander.

Er mærket Jamie Oliver lig med kvalitetsprodukter?

I følge en test af Jamie Oliver-stegepander hos Søndagsavisen, er det ikke kvalitet, man får. Jamie Oliver-panden dumper i test. Jamie har selv testet sine produkter, og ifølge Søndagsavisen udtaler han sig således:

Jeg er virkelig stolt af, hvor god en kvalitet ‘Professional Series’ har, og så til en overkommelig pris. (…) Produkterne er blevet testet i køkkenet i min restaurant, hvor de beviste, at de var utroligt robuste, lyder det fra den britiske ophavsmand.

Men ifølge Søndagsavisen skulle varmebelægningen være utroligt dårlig - og det på trods af, at lige netop denne Jamie Oliver-pande er det dyreste produkt fra hans “Professional Series” i den test, Jamie selv har foretaget.

Er der andre, der har testet hans produkter, hører jeg meget gerne fra jer. Det virker meget underligt, at simple ting som varmefordeling ikke skulle være i orden, når der er tale om produkter fra en så kendt tv-kok, der brillierer, når det kommer til madlavning.

Jamie Oliver-stegepande på tilbud

Et godt sted at starte din søgen efter tilbud på stegepander fra den populære, britiske koks “Professional Series” er sider som Kelkoo.dk og TilbudOnline.dk. Her finder du alt lige fra størrelsen 28 cm, 24 cm og 20 cm. Hos Hjem.dk kan du lige nu få et super-godt tilbud og spare 29 % på en Jamie Oliver stainless steel 2-stegepande (28 cm).

Andre aktuelle tilbud

Har du selv opsnappet et godt tilbud, der lige nu er aktuelt, er du meget velkommen til at skrive om tilbuddet herunder i kommentarfeltet, så alle kan få glæde af det. Der findes mange gode udsalg derude, men det gælder selvfølgelig om at man lige skal finde dem først. Skriv gerne om et tilbud, du har fundet for nyligt.

Valg af emhætte

Julen står for døren, og det betyder masser af madlavning af tunge, varme retter. Der er ingen tvivl om, at bare duften af andesteg eller stegt bacon kan lokke appetitten frem. Nogle gange kan duften dog blive til en lugt, som ikke blot findes i køkkenet. Har du en dårlig emhætte, kan du nemlig nemt opleve, at madosen hænger i hår, tøj og resten af huset. Tirsdag aften med frikadeller på panden er det måske til at leve med, men når du lige har skiftet til festtøjet og venter på julegæsterne, så kan det hurtigt blive en belastning at have en dårlig emhætte. Og det er faktisk ærgerligt, at det skal være på den måde, fordi der findes mange rigtig gode emhætter på markedet nu om dage. Her følger en række gode råd, som du kan følge, så du er sikker på at vælge den rigtige emhætte næste gang, du skal købe emhætte.

1. Vælg den rette sugekapacitet

Sugekapaciteten må siges at være ret essentiel for din emhætte, da det betyder, hvor meget mados og hvor mange fedtpartikler den kan suge ad gangen. Sugekapaciteten angives i m3, og hvor høj den skal være, hænger sammen med størrelsen på dit køkken. En god huskeregel er, at du skal finde rumfanget på dit køkken (længde x bredde x højde) og gange dette tal med 10. Resultatet på det lille regnestykke svarer til den sugekapacitet, som din emhætte som minimum bør have.

2. Bredde på din emhætte

Også bredden på din emhætte har betydning for, hvor mange fedtpartikler den opsamler. Jo bredere din emhætte er, des flere fedtpartikler fanger den. For visse køkkener vil det dog være begrænset, hvor bred en emhætte det kan bære, uden at det ser fjollet ud. Et godt råd vil derfor være at tage hensyn til køkkenets øvrige udtryk i valg af bredden.

3. Hvilken model skal du vælge?

Som med alle andre hvidevarer findes der også forskellige modeller inden for emhætter. Du kan vælge, om din emhætte skal være frithængende eller væghængt, hvilke begge er beregnet til montering i loft eller væg over kogesektion eller komfur. Du kan også vælge en indbygnings- eller udtræksemhætte, som skal monteres i et køkkenmodul (som regel et overskab). Hvilken model, du kan vælge, vil selvfølgelig afhænge af dit køkkens indretning. Og det siger næsten sig selv, at en frithængende eller væghængt emhætte vil kunne være bredere end en, der skal indbygges i et køkkenmodul.

4. Støjniveau for din emhætte

Ser man bort fra mados og fedtpartikler, kan et andet irritationsmoment ved en emhætte være, at den larmer for meget. Nogle gange kan det faktisk være så slemt, at man vil foretrække at have emhætten helt slukket – og så vil mados og fedtpartikler først få rig lejlighed til at sprede sig. Det skal være behageligt at lave mad, og man har derfor ikke brug for en emhætte, der støjer en ind i hovedet. Når du skal vælge din næste emhætte, skal du derfor se, om du kan vælge en med et lavt støjniveau. På den måde kan du være sikker på, at du ikke bliver fristet til at slukke den halvvejs under kokkereringen.

Tilbage er der vist kun at ønske rigtig god madlavning – både til jul og generelt.

Du finder et godt udvalg af gode og billige emhætter her:  https://www.whiteaway.com/emhaetter/

Æbleskivepande - Til induktion, med støbejern på tilbud

Der er intet som at sidde og hygge sig foran fladskærms-tv’et med en god omgang æbleskiver med sukker, syltetøj og hele svineriet. Hvis der skal laves nogle gode æbleskiver, der er meget bedre end dem, du kan købe i fryseposer i supermarkederne, skal du have en rigtig æbleskivepande - til induktion, eller med støbejern. Der findes altid gode tilbud på æbleskivepander derude - så det er bare med at komme afsted.

Politiken har lavet en test af en æbleskivepande i smedejern, som jeg er på udkig efter. Det er jo trods alt jul - eller julen er i hvert fald lige rundt om hjørnet - og er der noget, jeg elsker, så er det julehygge.

Æbleskivepande-tilbud fra Kunst og Køkkentøj

Jeg undrer mig lidt over, at Politiken har givet æbleskivepanden 2 ud af 6, hvorimod læserne har givet 6 ud af 6. Okay - jeg kan så se, at det kun er 2 læsere, der har stemt - så man skal nok ikke lægge for meget i det. Panden er i hvert fald angivet til en fin pris: 347 kr. (underlig pris i øvrigt). Er der en læser derude, der kan anbefale den, er der et kommentarfelt nederst på siden. Vi er meget prisbevidste her i huset - så vi skal have noget for vores dyrebare kroner :)

Hov. Jeg har lige set, at der er en læser ovre hos Politiken, der skriver, at man nemt kan brænde sig på panden, og at den er alt for tung. Er der nogen, der kan verificere det? Vi har selv en gryde, som ikke er så god, dvs. man nemt brænder sig på håndtagene. Det holder naturligvis ikke - men jeg vil gerne have det bekræftet fra flere, om det også er tilfældet æbleskivepanden. For så skal jeg ikke have den.

Alternativet er selvfølgelig at tage en tur hen i den nærmeste SuperBest (eller Føtex) for at se, om de har et godt tilbud.

Skriv endelig, hvis du har set nogle tilbud her den seneste tid (starten/midten af december. Jeg skal have den så hurtigt som muligt, så der kan komme julehygge på programmet, inden gaverne bliver åbnet :D