Kategoriarkiv: Møbler

Find artikler, der relaterer til møbler. Til hjemmet haven og kontoret. Her er alt, hvad du har brug for. Vi leverer god information og artikler med henblik på at hjælpe forbrugere, der gerne vil finde gode møbel-tilbud. Læs med i denne sektion og find alt om priser og udsalg på møbler - brugt som ny. Rigtig god fornøjelse.

Massagesæde - Test af massagesæder 2012, 2013, 2014

Et massagesæde kan være lige den ting, der gør hverdagen lidt mere overkommelig. Efter en hårdt tur på arbejde, er der intet som at sætte sig i stolen og få eksempelvis en shiatsu-massage i 20 minutter, så man lige kan få det ekstra overskud tilbage.

Jeg har været i Salling (storcenter i Aarhus) for at afprøve og teste de massagesæder til stole, de har dér. Jeg kan desværre ikke komme med en dybdegående massagesæde-test, som du ville finde det hos Politiken og så videre, for jeg er på ingen måde ekspert.

Jeg leder derfor selv efter nogle tester af massagesæder, og jeg håber, at en læser herinde kan hjælpe mig med det.

Test af massagesæde hvor?

Har du set et sted, hvor der er anmeldelser eller test af massagesæder, så må du meget gerne komme med din henvisning her i kommentarfeltet.

Da jeg har prøvet nogle fra OBH Nordica, så ved jeg også nogenlunde, hvad jeg er ude efter, men det ville alligevel være rart at høre, hvad de seriøse testere har fundet ud af.

Er det ikke bare at vælge det, man bedst kan lide?

Umiddelbart vil jeg tro, at man som forbruger bare skal vælge det, som “passer til ens krop”. Du kan afprøve diverse massagesæder og massagestole mange forskellige steder, og så bør man bare vælge det, man bedst kan lide følelsen af.

Som nævnt har jeg prøvet noget fra OBH, og her kan jeg personligt godt lide shiatsu, og så skal der også være varme.

Hjørnesofa - Tilbud og billige udsalg på hjørnesofaer - bl.a. m. chaiselong og læder el. godt stof

Rigtig mange vælger at placere deres sofa i et hjørne. Hvis et hjørne lige kan fyldes ud og det samtidig også passer med placering i forhold til eksempelvis tv’et, så er det en rigtig fin ide. Vi har selv en sofa i et hjørne inde i stuen, men problemet er bare, at det ikke er en hjørnesofa. Havde vi sådan en, ville det være lidt federe og smartere. Så derfor kigger vi lidt efter en hjørnesofa med chaiselong - gerne på tilbud eller udsalg. Der findes masser af billige priser rundt omkring, så det er bare med at finde dem.

Vores søgen er startet online på nettet. Vi har kigget på forskelligt stof, men hælder nok mest til en billig hjørnesofa med læder - og som nævnt helst med chaiselong (det er jo så smart og i øvrigt også dejligt).

Læser du med her, kan du se, at jeg kigger på mange forskellige sofaer og senge lige for tiden. Og nu, hvor jeg lige har fået at vide, at vi er nødt til at flytte, så vil sådan en sofa til hjørnet blive ret praktisk.

Udsalg og tilbud på hjørnesofa - Billige hjørnesofaer sælges hvor? Gerne online

Kender du til nogle gode priser eller super tilbud lige nu på en flot hjørnesofa med chaiselong og i læder, hører jeg meget gerne fra dig og gerne hurtigst muligt. Vi har snakket lidt om det herhjemme, og umiddelbart er de bedste tilbud hos IKEA - men vi vil gerne kigge lidt mere, da det jo ikke er en lille beslutning at købe sådan en. Specielt hvis der er chaiselong, da det jo koster noget ekstra.

IDEmøbler og BIVA er også en mulighed. Specielt BIVA er jo ret billige med priserne, og dem kunne jeg godt finde på at handle hos igen. Jeg har tidligere købt møbler dér, og jeg har ærligt talt ikke noget at klage over.

Men ja - det er altid godt med lidt ekstra viden og hjælp. Så kender du til nogle fantastiske tilbud lige nu eller måske et udsalg eller ja sågar et lagersalg, så kom frisk med en kommentar. Det er nemt at skrive en kommentar her på bloggen.

Auping tilbud - Billige senge og madrasser fra Auping på udsalg online på nettet til gode priser

Auping er det ultimative valg, hvis du ønsker en bedre søvn. Komfort er i absolut fokus her - En madras eller seng fra Auping er det, du bør købe, hvis du virkelig vil have det ypperste til dig selv.

Igennem livet får man prøvet mange forskellige senge og madrasser. I dag kigger jeg lidt på forskellige senge, da vi står og skal flytte inden for nogle måneder. Vi ved ikke helt præcis hvornår, men nok snart.

Jeg har kigget på vandsenge, sovesofaer og alt muligt. Lige nu kigger jeg så på mærket Auping, som skulle være noget af det fineste, hvis man skal have god søvn. Og hvem vil ikke have det? :)

Billig Auping-seng og Auping-madras - Gode tilbud og udsalg - Hvor er de billige priser?

Udvalget er ganske fint, og som jeg ser det, er det værd at gå efter outlet. Jeg har kigget lidt på Essential-serien, som ser super-fin ud. Auronde lader også til at være cool. Det er absolut et svært valg.

Jeg har kigget lidt online på droemmeland.dk, og deres tilbud ser ganske gode ud. Men jeg kunne godt tænke mig, at det bliver lidt billigere, hvis det altså kan lade sig gøre. En brugt Auping-seng er no-go - det skal siges med det samme. Jeg gider ikke at have en brugt. Det går ikke.

Kan du hjælpe?

Kender du til nogle gode tilbud og priser på Auping - madras eller seng - så hører jeg meget gerne fra dig. Jeg håber, at der er nogen derude, med lidt mere viden på området. Jeg vil meget gerne have hjælp til min lille research her, så jeg kan træffe det bedste valg.

Nå - men det var alt for nu. Jeg takker dybt, hvis nogen kan hjælpe.

Vandseng - Priser og tilbud på gode og billige vandsenge, der sælges

En vandseng er godt for mange ting, men det er også en sjovere måde at sove på. Det er ikke mange, der har en vandseng, og typisk bliver den da også erhvervet af dem, der har rygproblemer. I dette indlæg skal vi tage et kig på, hvor du kan finde billige vandsenge-priser online på nettet, og hvorfor det egentlig er godt at købe sådan en seng med vand i.

Tilbud og priser på vandsenge på nettet og i fysiske butikker

Ud fra min lille research, synes jeg ikke at kunne se den store variation på priser på vandsenge. Det er stort set de samme tilbud, der gør sig gældende, hvad enten du kigger online eller hos en forhandler på en fysisk adresse.

Du kan finde vandsenge, der sælges mange forskellige steder, og skal du spare penge, kan du være heldig at finde en brugt på dba.dk. Men her kommer så det, at det måske ikke altid er så godt at finde en, der er brugt. Hvad nu, hvis den går hurtigt i stykker?

Her sælges senge med vand billigt

Jeg har kigget lidt forskellige steder, og der findes forskellige forhandlere i Ry og Næstved, som er særdeles populære. Som nævnt kan du prøve dig frem på dba.dk, men hvis du skal have noget nyt og i høj kvalitet, så er sovn-comfort.dk nok en af de bedre muligheder.

Bemærk, at vandsenge generelt ikke er billige, men du kan altid finde dem billigere end andre stedet.

Hvorfor overhovedet bruge sådan en seng?

Jeg kender en med rygproblemer - faktisk meget alvorlige problemer med ryggen - og han kan udelukkende sove i sådan en seng. Så fordelen er klar - det kan være godt for din ryg. Nogle mener også, at det er bedre at sove på gulvet. Det er ikke noget, jeg har prøvet, men der må være noget om snakken.

Den anden fordel er, at det er sjovt. Der er bare et eller andet fedt ved at ligge på sådan en. Det føles meget naturligt. Ulempen kommer så ved en eventuel flytning og hvor alt vandet skal ud. Det kan selvfølgelig være besværligt, men så er det jo fint, når vandet endeligt er ude, for så vejer vandsengen ikke særligt meget og er nemt at flytte rundt.

Kom med dit besyv

Har du set andre gode vandsenge-priser, tilbud, udsalg eller lignende, vil jeg meget gerne høre fra dig, da jeg selv står og overvejer sådan en til når vi skal flytte.

Gry sovesofa - Billige sovesofaer fra Gry på tilbud og udsalg - Super priser

En Gry-sovesofa er bare smart. Generelt er disse typer sovesofaer for dig, der vil have rigtig høj kvalitet og lidt ud over det sædvanlige. Og finder du et godt tilbud eller udsalg på en Gry-sovesofa, ja så er det rigtig lækkert.

Jeg har haft en del sovesofaer gennem min tid som studerende og nu som mand med kæreste. Der findes jo et kæmpe udvalg, men de fleste sofaer har haft det til fælles, at de bare ikke har holdt særligt lang tid, eller også er de blevet lidt fesne med tiden.

Her vil jeg godt give et godt ord til Gry-sofaerne, som altså er ren kvalitet, og det er også flot design, som du virkelig vil kunne lide. Ja, jeg kan i hvert fald godt lide dem.

Gry-sovesofa tilbud og udsalg online på nettet - Hvor er de billige priser?

Da jeg selv er på udkig efter en billig en, kigger jeg lidt rundt på nettet, og må sige, at det lige på nuværende tidspunkt altså er lidt svært. Det er lidt af en mission jeg er på. Det er ikke nemt - helt bestemt.

Så derfor kunne jeg godt tænke mig noget hjælp i forbindelse med dette. Måske kender du til et godt sted, hvor der er billige sofaer fra Gry? Det kunne jeg i hvert fald godt tænke mig at høre mere om, for jeg har ikke fundet de helt gode tilbud og heller ingen udsalg, der lige er super gode.

Jeg tænker på at kigge lidt efter noget brugt på dba.dk, da de jo ofte har lidt af hvert, og måske kan man være heldig i den forstand. Ellers har jeg tænkt mig at tage en kigger i genbrugsen, som ofte har den slags liggende, men nok bare ikke noget fra Gry på tilbud.

Men ja. Jagten går videre, og jeg kan sagtens bruge din hjælp, hvis du ved mere.

Sovesofa med springindlæg - Billige sovesofaer med springindlæg

Der er intet som en billig sovesofa med springindlæg købt på tilbud. Der findes en del udsalg på sovesofaer med fjeder lige for tiden, og det selvfølgelig bare om at kende stederne og kigge ordentlig, for du kan gøre store besparelser. Jeg har et lille tip til, hvordan du kan spare ekstra.

Jeg skriver ofte om genbrug, og det vil jeg bare lige hurtigt nævne her i starten. For det er en god kilde til at finde sovesofa med springindlæg billigt. Her er der gode priser altid, og hvis du ikke er glad for prisen, kan du prøve at prutte den ned. Det er rigtig cool, og jeg har da fundet sovesofaer meget billigt her.

Men nu skal det ikke handle om genbrug det hele og brugte møbler. Der er også mulighed for at prutte om prisen andre steder. Det er bare ikke muligt online på nettet.

Du kan prøve dba.dk eller guloggratis.dk, her er der nemlig altid et stort udvalg og gode tilbud fra folk, der bare vil af med deres møbel.

Så prøv det først, og måske kan du få det rigtigt billigt.

Ellers er butikkerne rundt omkring fyldt med sovesofaer, der har springindlæg. Og der findes stort set altid udsalg eller super tilbud, du kan benytte dig af.

Jeg vil gerne anbefale BIVA og IKEA, hvis du vil finde kanon udsalg og billige priser. Du kan også handle dem online på nettet til gode priser, men måske er det bedre at du lige kigger ind i forretningen først og danner dig et indtryk. Det gode er jo også, at du netop KAN prutte om prisen i en fysisk forretning, hvor du står overfor en ekspedient, der også vil tjene penge på dig.

Der er mange måder, hvorpå du kan få prisen ned, men du skal bare være hård, kontant og have styr på det, du skal sige. Ellers knækker de ikke.

Kender du andre gode tilbud?

Har du styr på, hvor der ellers er en billig sovesofa med springindlæg på tilbud, eller har du set nogle udsalg et sted enten på nettet online eller ude i en butik, så skriv endelig en kommentar. Dette var blot mit hurtige besyv vedrørende emnet.

Klapbord - Tilbud, udsalg og billige priser online på nettet

Klapborde kan bruges til mange ting. Nogle bruger dem ude i haven, mens andre bare skal have et godt bord til indendørs brug. Heldigvis er der mange tilbud på nettet online, og der er også mange andre steder, hvor der er billige priser. Det fortæller jeg lidt om i indlægget her.

Du kan eventuelt også læse lidt om klapborde her: https://www.denstoredanske.dk/Bolig/Boligkultur/klapborde

Tilbud på klapbord - hvor er der udsalg og super priser, der er billige?

Ud over at tjekke JYSKm IKEA og alle de kendte forretninger, så er der et enkelt sted, som jeg vil anbefale dig, hvis du vil finde et virkeligt billigt klapbord-tilbud lige nu og her. Dette er en god mulighed, som mange glemmer. Men sådan er det. Det er godt at kende de små tricks, der gør hverdagen lidt sjovere og billigere. Hehe.

Genbrugsbutikker er din ven. Det lyder dumt, men har du kigget i din lokale butik for nyligt? De har nemlig ofte den slags. Der er relativt stor change for, at du kan finde et godt klapbord til en fair pris eller på tilbud her.

Det fede er jo også, at du kan prutte om prisen, og det kan du jo ikke rigtigt online på nettet. Så du kan måske få det endnu billigere. Jo - det er selvfølgelig brugt, medmindre du er heldig, men du kan også finde nogle i god stand. Det plejer jeg at kunne.

Og er standen ikke fantastisk god, så kan du jo prøve at male dem, hvis du har maling derhjemme.

Andre steder

Kom gerne med egne input hvis du ved hvor man kan finde klap-borde til priser, der er til at have med at gøre. Der er altid gode tilbud og nogle gange udsalg eller sågar lagersalg derude - enten i en online shop på nettet eller bare ude i de fysiske butikker, og jeg vil derfor gerne høre fra dig, hvis du har fundet noget. Farven er lige meget. Det kan være alt lige fra sort, rød, blå, grøn, pink, gul, hvid og bare et ganske almindeligt et i træ eller måske plastik eller glas.

Ja bare kom med dit input om tilbud.

Massagestol på tilbud - Køb billige massagestole

Jeg har netop skrevet om, hvordan du laver din egen “amatør”- massagestol-test, fordi det er vigtigt, at du selv tester, hvis du vil finde en billig massagestol, der passer helt præcis til din krop. Vi er alle sammen bygget forskelligt, og hvis du bestiller tid hos en massør, så forventer du jo også en behandling, der passer til din krop og ikke en gammel mands rygproblem-krop, ikke?

Hvordan finder jeg billige massagestole på tilbud?

Som jeg også antyder ovenfor, vil jeg råde dig til at tage et sted hen, hvor du kan afprøve så mange massagestole som overhovedet muligt. I mange storcentre er dette muligt, men finder du en forhandler af møbler i din omegn, så er dette også et åbenlyst valg.

Helt billige massagestole findes efter min mening ikke - ikke hvis du sammenligner med normale lænestole til stuen og den slags. Derfor er det vigtigt, at du også vælger noget, du har afprøvet, så du er sikker på at du vælger det helt rigtige.

Læs først om min massagestol-test og vend tilbage hertil bagefter. Nu ved du nogenlunde, hvordan du selv vælger din massagestol. Som supplement kan du også udspørger en professionel massør. Han/hun burde vide, hvad der er godt og skidt.

Husk at notere de modeller, du mener, er bedst i test ifølge dig. Notér prisen og hvad de hedder. Derefter kan du smutte hjem og søge på nettet. Der er altid gode tilbud på massagestole online, og du kan sagtens være heldig med at finde de afprøvede modeller på nettet til en billige pris, fremfor at købe det ude i en butik, hvor tingene som regel er meget dyrere.

Denne procedure med at afprøve tingene ude i butikkerne og efterfølgende ransage nettet for tilbud, har jeg brugt i mange år og i forbindelse med mange forskellige produkter. Du kan gøre det samme i dette tilfælde, og jeg er sikker på, at du ad den vej kan finde et massagestol-tilbud, der passer til din pengepung og dit ryg- og nakke-behov.

Lad mig høre fra dig, hvis du har fundet noget billigt eller hvis du vil kommentere denne procedure.

Massagestol: Test af massagestole - Hvilke er bedst?

Efter en tur i storcenteret med min kæreste har vi fået testet nogle massagestole, som var rigtig dejlige. Det var en sand fornøjelse at sidde der og blive godt og grundigt masseret over det meste af kroppen. Men hvilke af disse massagestole er bedst i test?

Det er svært at sige, hvilken en, der var den bedste. Flere af dem var rigtig gode, og for at få mere information om massagestole, har jeg lige prøvet at kigge lidt på, hvad der står om massagestole online.

Massagestol-test - en mangelvare på nettet - Her er løsningen

Desværre kunne jeg ikke finde noget som helst relevant, og dette har fået mig til at skrive en slags mini-guide. Ikke at jeg er ekspert overhovedet.

Vil du lave din egen massagestol-test, så tag et sted hen, hvor du har mulighed for at afprøve så mange massagestole som muligt. Gør det, at du først afprøver alle massagestolene, uden påvirkning af en ekspedient, der er ivrig efter at sælge. Bed eventuelt ekspedienten om at komme tilbage senere, når du har testet stolene.

Husk at afprøve alle tilgængelige programmer. Har du problemer med at finde ud af, hvilke knapper, du skal trykke på, så kan det være en god ide at have ekspedienten i nærheden, så du kan spørge.

Test alle massagestole, og udvælg så nogle få af dem, som du synes, gav dig den mest intense og behageligste massage. Gå efter fin mavefornemmelse. Hvis du skal have sådan en stol, så er det vigtigste nemlig, at du er fuldt ud tilfreds. Det er jo trods alt ikke en billig vare, du skal til at købe. Lever massagestolene umiddelbart ikke op til dine krav, ja så skal du handle et andet sted. Ganske enkelt.

Derefter kan du hive fat i ekspedienten og få ham/hende til at fortælle om alle fordelene ved de stole, du har håndplukket. Der er sikkert nogle funktioner og specielle features, du ikke lige har lagt mærke til, da du selv lavede din test.

Med ekspedientens råd og din egen fornemmelse, skulle du nu meget gerne være i stand til at udvælge den, der er bedst i test for dig. Tag en ven eller bekendt med, som også kan afprøve tingene - men husk, at det er dig, der skal sidde i massagestolen i formodentlig mange år. Så din mening vægtes højest.

Held og lykke.

Jensen-senge på tilbud - Køb billig Jensen-seng på udsalg

Den første Jensen-seng så dagens lys i 1947, og siden da er populariteten og udbuddet efter Jensen-senge steget og steget. Du kan sige rigtig meget godt om sengene, men en ting, der er karakteristisk og som kendetegner senge, elevationssenge, madrasser og topmadrasser fra dette mærke, er den høje kvalitet og den store fokus på komfort. Ligger du ikke godt i en Jensen-seng, er der bare et eller andet galt.

Med andre ord er Jensen et must, hvis liggekomfort er noget, du sætter høj pris på.

Tilbud på Jensen-senge - Køb billigt her

Inde hos sejsdyner.dk finder du nogle rigtig gode tilbud og priser. Hvad siger du til en kontinentalseng til kun 4.195 kr. Det er et godt tilbud.

Jeg har også fået et tip om, at du kan købe Jensen-senge billigt i Sverige via eksempelvis sider som sova.se. Personligt kan jeg ikke selv se, at det skulle være billigere, men måske er der noget, der er gået forbi mit hoved. Du kan lige selv prøve at undersøge det og se, om det er billigere end i Danmark, eller om priserne bare er de samme eller måske endda højere. Den højeste pris på en kontinentalseng på sova.se koster over 37.000 svenske kr. Det er sgu lige lovlig meget at give, synes jeg. Men jeg har så ikke fundet det danske modstykke til netop denne seng, så jeg ved ikke, om det rent faktisk er et godt tilbud, eller om det bare er en vanvittig pris.

Har du selv nogle gode tips i forhold til dette indlæg, må du gerne skrive det i kommentarerne. Er priserne lavere i Sverige, eller er de ikke? Kender du et godt sted, med billige priser, tilbud eller udsalg, så skriv endelig.

Tv-borde til fladskærme - Find billigt tv-bord til fladskærm her

Har du et fladskærms-tv, så er du nok også på udkig efter nogle billige tv-borde til fladskærme. Der findes ekstremt mange flotte tv-borde, der passer et hvert behov, derude - og især på nettet kan du gøre en god handel.

Personligt foretrækker jeg, hvis fladskærms-tv’et hænger på væggen - men det er bare mig. Vi har alle sammen forskellige behov og ideer om, hvordan tingene skal være.

Er du på udkig efter billige priser på et tv-bord til fladskærm, så ville jeg tage et kig på tvbord.dk. Her finder du et helt sikkert et bord til tv, der kan dække netop dit behov. Udvalget er rigtig stort, og priserne er helt i orden. Er du til lækre designer-ting, så finder du også helt sikkert noget dér.

Jeg har selv brugt et ældre tv-bord, som både er egnet til de gamle CRT-tv og fladskærme, i flere år. Jeg er stadig ret glad for det, selvom det er blevet lidt hærget under flytning - men sådan er det. Intet holder for evigt, som man siger. Når vi engang flytter, skal vi måske ikke af med tv-bordet, men i stedet bruge det til et andet fjernsyn - måske i soveværelset. Det næste skal helt klart op at hænge, for det ser da for blæret ud - hvis du spørger mig - og det er også meget pladsbesparende.

Kender du nogle gode butikker med borde til fjernsyn?

Skriv endelig, hvis du kender en god butik online på nettet, som sælger nogle fede borde eller andre tv-møbler. Udvalget er så gigantisk - så det er svært at holde styr på det. Lad mig høre fra dig, hvis du har fundet noget til en god pris, et lækkert tilbud eller noget, der skulle være på udsalg.

Antikke møbler i København - Billige antikviteter i Kbh.

Der findes rigtig mange hjemmesider, hvor du kan købe antikke møbler online, og der findes helt bestemt også nogle gode steder, hvor du kan finde antikke møbler i København. Der er mange muligheder i Kbh., og jeg kender i hvert fald et rigtig godt sted.

Da jeg var mindre, købte min mor ofte antikke møbler i København, fordi mulighederne er mangfoldige. Der findes så mange gode butikker - og det er altså ikke kun antikvariater, jeg snakker om. Faktisk er antikviteter ofte dyrest i en antikvitetsbutik. Hvorfor? Fordi folkene, der driver butikken, ved, hvad tingene er værd. Handler du derimod antikke møbler i Kbh. i genbrugsbutikker eller loppemarkeder, så kan du potentielt spare mange tusind kroner, eller rettere sagt: du kan gøre et super-godt køb.

Køb antikke møbler i København her

Det bedste sted, jeg kender, ligger lige ved Station 4 (politistationen) på Amager. Desværre bor jeg ikke noget nær Kbh. eller Amager mere, så jeg ved ikke, om det sted stadig findes der. Ved du det, så må du meget gerne fortælle mig det. Min mor har købt utallige antikviteter derinde - lige fra smukke (og ekstremt billige) antikke spejle til lækkert antikt porcelæn, som hun har købt for en slik. Hun ved rigtig meget om den slags - så hun ved, hvad hun har købt. Hvis du i stedet købte den slags ting hos et antikvariat, så ville du give 10 gange så meget. Hun har virkelig været heldig med at finde sådan et fint sted.

Jeg ved ikke, om det er Rødekors, der driver stedet, eller hvad det er. Jeg kan ikke huske det. Ved du noget, så giv meget gerne lyd fra dig. Der er så mange flotte antikviteter i København, at det ikke er til at tro, og priserne er ganske enkelt i bund.

Antikke møbler - Billige priser og udsalg/tilbud

Jeg har altid holdt af antikke møbler. Der er et eller andet over dem - de pynter utroligt meget, og hvis man er lidt kreativ i forhold til indretning, kan man sagtens få antikke møbler til at passe sammen med nye møbler.

Antikke møbler er dog ret dyre - men kun hvis du kigger de “forkerte steder”. Nu er jeg ikke ekspert på området, men min mor har sådan rimelig meget forstand. Hun har aldrig været på nettet - det er hun en tand for gammeldags til - så hun har aldrig købt antikke møbler online, selvom der sikkert kan findes nogle gode tilbud til en billig pris. I stedet har hun kigget rundt på loppemarkeder og genbrugsbutikker, hvor man kan finde alt fra billigt butiksinventar, tøj til møbler - billigt!

Hun har fulgt rigtig med i et svensk program, hvor der blev vurderet priser på alt lige fra antikke møbler, antikke spejle til porcelæn. Hun fandt sine antikke møbler i København - helt præcis på Amager, hvor der lå (jeg ved ikke om stedet stadig findes) en slags genbrugsbutik lige ved Politistationen (station 4). Jeg var selv derhenne med hende nogle gange, og jeg kan godt forstå, at hun var så vild med det sted, for der var rigtig mange fede (og mindre fede) ting til en billig pris. Skal man have fat i billige antikke møbler og andre antikviteter, så er det her stedet.

Kender du det sted, og ved du, hvad det hedder? Ligger det der stadig?

Brugt sovesofa - Find de billigste og bedste, brugte sovesofaer her

Hvad er et godt sted at lede, hvis du skal købe en brugt sovesofa? Hvor finder du virkelig billige sovesofaer til priser, der er uhørte? Du kan spare ekstremt mange penge på brugte møbler, og det er netop dét, denne artikel handler om.

Til at starte med skal du vide, hvor du skal kigge, hvis du vil have fat i en brugt sovesofa til salg. De sælges nemlig mange steder, men til lige så mange forskellige priser. Skal du have fat i det billigste af det billigste, så er her en liste over steder, du kan starte med din søgning.

Her finder du en billig, brugt sovesofa

  • På nettet: Vælger du at finde brugte sovesofaer til salg på nettet, er der hjemmesider som dba.dk, guloggratis.dk og papkassen.dk. Dér kan du næsten altid med garanti finde et godt sovesofa-tilbud. Kender du andre steder, hvor der er bruge varer til salg, kan du benytte dig at kommentarfeltet neders på siden.
  • Ikke på nettet: Skal du handle brugte møbler udenfor internettets periferi, er der ingen vej udenom loppemarkeder og kræmmermarkeder. Her kan du ofte finde gode tilbud, og er du god til at forhandle dig til en god pris, så er det et oplagt sted. Ud over markeder, er der genbrugsbutikker - min personlige favorit. Den slags butikker har ofte ikke særlig stor fokus på at tjene penge, og derfor er det et endnu mere oplagt sted at handle, hvis du forstår bare lidt om at prutte om prisen. Nogle butikker er desværre ikke særligt store - men du kan sagtens være heldig at finde en brugt chaiselong-sovesofa eller en dobbelt sovesofa.

Gode udsalg

Er du heldig, kan du også finde et godt sovesofa-udsalg hos eksempelvis JYSK eller BIVA. Husk altid de store januar-udsalg, og undgå - hvis du kan - at købe nye møbler i december måned, hvor mange til ofte koster meget mere.

Giv endelig lyd fra dig, hvis du har andre forslag. Jeg har sikkert ikke fået alt med. Så hvis du har kendskab til flere gode steder eller bare har gode tips, må du meget gerne lægge en kommentar her nederst i artiklen.

På forhånd tak, og held og lykke med din søgning.

Elevationssenge-test - Billig elevationsseng, der passer til netop dig!

Der findes ganske enkelt ikke en eneste test af elevationssenge på nettet. Så hvad så? På et tidspunkt skal jeg helt sikkert flytte i hus, og så bliver der bedre plads til en lækker elevationsseng. Men nu, hvor der ikke er nogen elevationssenge-tests, hvad gør man så, hvis man vil gøre et sikkert køb?

Det, jeg selv vil gøre, er, at jeg vil tage et kig på nettet efter gode elevationssenge-tilbud. Når jeg så har sammensat en liste over de billigste senge, der også rent visuelt behager mig, vil jeg besøge de nærmeste butikker og selv teste dem. Nogle er måske flove over at afprøve møbler, især mens andre mennesker er i nærheden, men det er ikke mit problem; jeg kaster mig gerne lystigt udi intens afprøvning af senge, sovesofaer, stole og alle slags møbler.

Når jeg så har tumlet rundt i de forskellige senge samt testet elevationsfunktionen, går jeg ikke ind i den butik, der har den billigste seng. Hvorfor …? Simpelt: Jeg tager først et kig på nettet for at se, om jeg ikke kan finde den seng, jeg er kommet frem til er den bedste for mig, til en billigere pris. Det kan man nemlig som regel, og så kan jeg jo spare penge ad den vej :)

Jeg håber, du kan bruge mine råd. Og hvis du selv har lavet nogle sengetests, hører jeg gerne fra dig.

Dobbelt sovesofa - Køb billige dobbelt sovesofaer til gode priser

Hvis du har prøvet at klemme dig ind sammen med en anden på en normal sovesofa, ved du også, at det enten ikke kan lade sig gøre eller at det bliver meget trængt. Gider du ikke ånde en anden direkte i nakken eller ansigtet, skal du have en dobbelt sovesofa. Jeg har selv prøvet det der med at ligge to i en 1-personers, og hold da op, det fik jeg ondt i kroppen af. Det kan da være meget intimt, men jeg havde til hver en tid foretrukket en dobbeltpersoners sovesofa.

I denne lille artikel tager vi et kig på, hvor du kan købe billige dobbelte sovesofaer til en fair pris - online.

Først og fremmest vil jeg råde dig til at tage et kig ind hos BIVA. De plejer at have rigtig fede tilbud. Af egen erfaring ved jeg dog, at kvaliteten ikke altid er helt i top. Bevares - de kan bruges i nogle få år, men altså ikke i mange år. Og det kan jo være, at du skal bruge en, der holder lidt længere tid. Er du studerende, kan du dog fint bruge en billig dobbelt sovesofa, der ikke lige er af verdens bedste kvalitet; for penge har du sikkert ikke mange af, hvis du læser, og så er det måske ikke super-nødvendigt med noget alt for dyrt.

Vil du gå efter god kvalitet, så skal du tage et kig på IDE Møbler eller Daells Bolighus. Her skal du nok finde nogle højre priser - men kvaliteten er så også derefter. De holder sgu i lang tid, og de kan som oftest holde til masser af sengegymnastik :)

Kender du selv nogle gode tilbud, eller har du måske snuset et godt udsalg op, kan du bare skrive herunder. Jeg kunne godt tænke mig en ekstra dobbelt-fætter til overnattede gæster (par). Det er lidt træls, hvis de skal dele en 1-personer :)

Chaiselong-sovesofa - Billige sovesofaer med chaiselong på tilbud

Der er intet som en god hyggeaften foran fjernsynet. En god kop te, lidt snacks, en fed film, og så kan man ellers bare ligge og nyde stunden. Til det formål er en chaiselong-sofa det helt ultimative. Og er du studerende eller bare vil have en seng klar til overnattende gæster, så er en chaiselong-sovesofa helt bestemt værd at overveje. Ikke nok med, at du sparer på pladsen (sovesofaer er ekstremt praktiske efter min mening), men du udviser også omtanke for gæsterne.

Tager du et kig hos Daells bolighus, kan du lige nu finde en relativt billig chaiselong-sofa til 3.999 kr. Den samme pris finder du hos JYSK, hvorimod Danbo Møbler har en til 4.999. Hos Lagersalg Forresten har der været en på udsalg til 2.299, men den er ikke på lager lige nu. Hvis du ikke står og mangler en sofa lige her og nu, kan du vente lidt og kigge ind på deres hjemmeside for at se, om de ikke skulle have fået den på lager.

Jeg har selv haft sovesofaer i tja … i hvert fald 7 år. Nu har jeg så tidligere også været under uddannelse i lang tid, og når man som studerende skal have noget at sove i, så er der intet som en sofa, der kan klappes op til en seng, og senere hen klappes sammen, når der skal råhygges (eller hvad man nu ellers skal :) )

Jeg har flere gange købt hos BIVA, som ofte har super-fede tilbud; de har i hvert fald nogle priser, hvor selv de fleste studerende kan være. Men deres varer holder bare ikke altid i så lang tid, og det må man jo tage med sig, når man vælger billige løsninger, fremfor de helt dyre kvalitetsvarer. Kvaliteten på deres borde og stole har jeg dog aldrig haft noget negativt at sige om.

Kender du selv til nogle slagtilbud eller gode udsalg på nettet, så sig lige til :) Vi har plads til en chaiselong eller to herhjemme - men da det ikke haster for mit vedkommende, afventer jeg gerne et super tilbud.

Ja - man skal vel spare penge hvor man kan. Det er også derfor, vi ofte besøger loppemarkeder ;)

Sovesofa-udsalg til grinagtige priser

Som nævnt før, har vi herhjemme købt en sovesofa for få måneder siden, og til nye læsere synes jeg, det er værd at gøre ekstra meget opmærksom på, hvordan vi helt præcis kunne finde et så stort sovesofa-tilbud. At finde noget så billigt er guld værd for især studerende og andre, som ikke plukker penge fra træerne. Kort og godt, så handler det ikke så meget om at finde udsalg ude i butikkerne.

Det handler om loppemarkeder. De steder, hvor man kan finde ting til de absolut billigste priser. Kort sagt fandt vi et super-nice sovesofa-udsalg på gaden lige udenfor vores dør. Hvad gav vi? Vi gav en flad hundredekroneseddel. Er det ikke utroligt? Den var næsten helt ny, stort set ikke støvet.

Kan man altid finde billige sovesofaer sådanne steder?

Det vil jeg helt klart mene, at man kan. Næsten da. Jeg ser altid billige sovesofa-tilbud hos den lokale genbrug. Det er dén slags steder, du skal kigge efter, før du overhovedet begiver dig ud i andre butikker, hvor du ikke kan få lige så meget for pengene. Måske kan heldet være med dig, hvis du tager et kig på dba.dk eller andre lignende sider. Men ærlig talt, så er det sjældent, du kan finde det til så billig en pris.

Så mit bedste råd er, at du tvinger dig selv til at kigge genbrugsen og det lokale marked ud for sovesofaer. Det kan i hvert fald ikke gå helt galt, vel? Du har ikke noget at miste, kun en masse at vinde. Hvis du vil spare en hulens masse penge, så har jeg givet tippet her og nu. Og du får lige et sidste trick med på vejen, når vi nu er ved det.

Tag småpenge med, når du handler, og husk også nogle sedler. Prut så meget om prisen som muligt. Hvis sælger vil have en bestemt pris, så sig, at du kun lige præcis har de her penge på dig (og du har selvfølgelig lidt mindre, end det tilbud, han/hun tilbyder). Og så er der rimelig stor chance for, at du kan få din vare til netop den pris.

Jeg håber, du kan bruge tippet til noget. Har du selv købt møbler online eller på et marked til lige så billige penge som mig? Eller er jeg den eneste, der har fundet et så super-godt udsalg?

Tilkendegiv gerne din mening :)

Billige kopi-design-møbler - Kopimøbler for alle

Du står overfor at skulle købe møbler, men det skal være i flot design - lækre designermøbler - men pengene er ikke lige til det. Hvad gør du så? En af mulighederne er at købe kopi-design-møbler, og det er da også en af de mest populære muligheder, som rigtig mange vælger, fremfor at betale i dyre domme for den ægte varer. Nuvel, selvom du sparer meget på kopi-design-møbler, får du jo ikke den samme kvalitet - men det behøver ikke altid at betyde så meget.

Med mindre jeg en dag bliver hamrende, stinkende rig, kommer du ikke til at se mig bruge en kvart million på møbler til hjemmet. Og heller ikke, hvis jeg finder nogle ekstraordinære møbel-tilbud. Det holder bare ikke for mig - det er ikke min stil at øse penge i møbler, uanset hvem der har designet dem og hvor eksklusive de er. Et møbel er for mig et møbel, og længere er den ikke. Men at muligheden for at købe kopi-møbler overhovedet er til stede, er helt sikkert rigtig fedt.

Kopimøbler kan også erhverves af den normale mand, som ikke har bukserne fyldt med penge. Kopimøbler er ganske enkelt den gode løsning, hvor alle - næsten alle - kan være med, og tak for det, siger jeg bare.