Kategoriarkiv: VVS

Her er alt inden for vvs - priser, tilbud og brugbare tips, der kan gøre det lettere for dig at finde billig vvs og vælge de helt rigtige produkter. Læs med her og bliv klogere eller find et godt tilbud, der kan hjælpe dig med at spare en hulens masse penge.

Mobil brusekabine - Find tilbud på mobile brusekabiner billigt her

Skal du have en flytbar brusekabine, som du kan flytte rundt på - måske også tage med dig, når du engang skal flytte til et nyt sted? En mobil brusekabine er en rigtig god løsning til dig, der er praktisk anlagt, eller dig, der gerne vil lave et badeværelse i et værelse, som ikke er et badeværelse.

Inde hos https://www.bodyshower.dk/dk/dk_bodyshower.html kan du finde din nærmeste forhandler af Bodyshower®.

Kender du til andre steder, hvor mobile brusekabiner kan købes, må du meget gerne sige til.

Jeg synes, det er smart med den slags brusekabiner. De kan placeres lige hvor man har lyst til at have dem, for eksempel i soveværelset, hvis ikke der allerede er et bad lige ved siden af. Det er da lidt lækkert at kunne gå direkte fra sengen over i bruseren og tage et varmt bad om morgenen.

Måske du har et kontorværelse, hvor du gerne vil have dit lille private “badeværelse”? Så kan du jo gøre dét! Vildt smart.

I øvrigt har jeg set nogle gode tilbud på brugte brusekabiner på Den Blå Avis. Jeg ved ikke så meget om det kan betale sig at købe brugt i denne forbindelse, men ved du mere, må du gerne kommentere på det.

Dine erfaringer

Hvad er dine erfaringer? Ved du, hvor sådan et flytbar bad kan købes online på nettet eller ude i en butik til en rigtig billig pris? Kender du nogle gode steder, må du hjertens gerne smide en kommentar. Se blot nederst på siden og udfyld kommentaren dér.

Se også: Nyt badeværelse - priser

Berøringsfri vandhane - Køb billige, berøringsfri vandhaner her

En berøringsfri vandhane er en vandhane, som du ikke behøver at røre ved, for at starte. Det er utroligt praktisk, for hvis begge hænder er beskidte og du ikke vil gøre vandhanen beskidt, så skal du blot placere hænderne under vandhanen, og så starter den helt af sig selv.

Berøringsfri vandhaner bliver anvendt mange steder, hvor der bliver sat høj fokus på hygiejne. På sygehuse er det et must at have dem, idet det florerer utroligt meget med bakterier rundt omkring.

Hos os har vi ikke den slags vandhaner, men nogle gange, efter jeg har været i gang med at forme nogle bøffer eller “masseret” marinade ind i en kylling, har jeg ofte tænkt, at det ville være fedt med en vandhane, jeg ikke skal røre ved for at kunne vaske mine hænder.

Hvis du skal finde nogle gode, billige berøringsfri vandhaner, vil jeg anbefale dig at kigge på www.BilligVVS.dk og eller www.lavprisvvs.dk, hvor du kan finde en masse billige køkkenvandhaner, der tænder af sig selv, samt en masse andre billige VVS-artikler til en god pris.

Kan du selv anbefale nogle steder med billige priser, så må du meget gerne kommentere i forhold til det.

Bidét – Toilet/wc på hygiejnisk vis

Et bidét er ganske hygiejnisk, men der er tilgengæld også mange ulemper. Folk er forskellige, og det er da også godt nok, men ville du selv gerne have et bidét, eller er det fuldstændig overflødigt.

Jeg er netop flyttet ind i en lejlighed med bidét på toilettet. I første instans syntes jeg, det var “sjovt”, men her efter 2 måneders tid har jeg måttet erkende, at jeg stort set aldrig bruger mit bidét. Læs resten