Bundgaard-sko på udsalg - Find billige tilbud på de lækre børnesko her

Der er bestemt intet underligt i at lede efter udsalg og tilbud på nettet - især i disse tider, hvor de store udsalg på blandt andet børnesko er startet - ja, og så er der jo også mange andre udsalg. Bundgaard-sko til børn klassificeres ved at have en rigtig god pasform, og så er kvaliteten helt i top. Vil du have børnesko, der passer godt og ikke går i stykker efter få måneder, så er fodtøj til børn fra Bundgaard et rigtig godt valg.

Lige nu kan du blandt andet på kidzshop.dk finde Bundgaard-sko på udsalg: de sælger eksempelvis vinterstøvler fra til 489 kr., hvor førprisen var 699. Et fint tilbud, der kan betale sig.

Inde hos troldeborn.dk kan du lige nu også finde nogle super-gode udsalg, hvor du kan spare utroligt meget. Du kan for eksempel finde de populære Tex-støvler til kun 349 kr. (førpris 699). Her får du virkelig noget for pengene. Der er også støvletter fra Bundgaard, som er nedsat 200 kr. Det må du bare tjekke.

Tag selv et kig på de to ovennævnte butikker med fodtøj til børn. Mon ikke du kan finde de rette børnesko til dit barn og til en billig pris dér.

Kan du anbefale andre steder, der kører med udsalg lige nu, eller butikker med børnetøj, der generelt har gode tilbud og priser, så tag endelig tid til at skrive en hurtig kommentar her på siden. Der er altid butikker til børn, der specielt i disse dage, tilbyder børne-fodtøj til billige priser. Brug gerne et minut eller to på at kommentere :)

3 tanker om "Bundgaard-sko på udsalg - Find billige tilbud på de lækre børnesko her"

 1. Anja Winther

  Der er lagersalg hos byKier børnesko på fredag 21/1 og lørdag 22/1-2011 i Brabrand ved Århus. De sælger kanon fede børnesko og støvler i stil med Angulus og Bisgaard til meget billige penge. Tjek hjemmesiden på https://www.bykier.dk
  Der er desuden udsalg i webshoppen, hvor de kører med 40-60% på det meste. Jeg har fået en nyhedsmail og vil løbende holde jer orienteret her på bloggen.
  Kh. Anja

 2. Jan, redaktør Forfatter

  Hej Anja

  Tusind tak for din kommentar! :)

  40-60 % lyder lækkert. Og super-fedt, at du vil holde os løbende orienteret!

  Vh. Jan

 3. Tina

  Hej
  Vil du spare penge? - så tjek vores web butik https://www.Galleri-hebe.dk : )
  Vi har Decoy Kids og Decoy Fashion -spar op til 85%
  Sølvsmykker spar op til 60%
  Brugskunst spar op til 75%
  Og Lahema Marmor havefigurer ca 800 forskellige slags
  Kig ind og spar penge luksus, der “næsten” ikke kan undværes :) )
  VH
  Tina

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.