Find billigt butiksinventar her

Når man står og skal købe butiksinventar kan det hurtigt løbe op og koste rigtig meget i sidste ende. Billigt er det sjældent. Skal man have mange ting til sin butik, skal man også af med mange penge, og både du og jeg ved, at butiksinventar - brugt som nyt - koster kassen. Være det dankortautomater, kasseapparater eller skilte - butiksbelysning, butiksindretning osv., så er det ikke lave priser, vi taler om. Derfor er det vigtigt, at du vælger steder, der tilbyder den billigste butiksinventar og butiksindretning.

Billig inventar til butikker online

[STARRATER]

 • nordshop.dk - Stort udvalg og godt sortiment.
 • grapedesign.dk - Butiksindretning, der passer til alle.
 • porsa.dk - Masser af inventar i stål, aluminium, glas og træ til kontorer og butikker.
 • dsiskilte.dk - Display-systemer, messe-systemer og skilte. De har hurtig levering.
 • erfainventar.dk/kroge - butikskroge og lagerkroge til billige online-priser.
 • kic.as - Specialfremstillet inventar i træ til stort set alle formål. Alt bliver bygget fra bunden.
 • avc.dk - Komplette løsninger til instore-tv og digital skiltning.
 • copydanmark.dk - Dankort og kasseapparater. Der tilbydes også programmering.
 • dba.dk/erhverv/inventar/butiksinventar - Brugt butiksinvetar på dba.dk. Altid gode priser.

Ovenstående liste skulle meget gerne dække de flestes behov, men når man skal have inventar til butikker, er der mange ting, der skal tages i betragtning. Derfor er du mere end velkommen til at kommentere, hvis du har gode henvisninger til steder, der sælger inventar til billige priser.

På forhånd tak.

3 tanker om "Find billigt butiksinventar her"

 1. Peter

  Har lige købt en masse eurokroge og butiksspyd hos Erfa inventar. De er både billigere end alle andre jeg har fundet, og så har de en kanon god service. Jeg var derude og snakke om hvilke kroge jeg skulle have, og alle standart krogene fik jeg med med det samme. De ca 2000 kroge, jeg skulle have lavet specialt var færdige på en uge. Kan klart anbefale dem til alle. Deres telefonnummer er 44941000

 2. Kim

  Jeg har også for nyeligt købt stort ind til min billard butik.

  Jeg fandt alle mine varer hos Skiltex.dk, i forhold til DSI skilte sparede jeg mellem 20-40% så prøv at tjekke priserne på skiltex før i køber andre steder!

 3. Dennis

  Har længe søgt efter steder hvor jeg kan købe inventar, også i mindre mængder, til billige priser. Jeg er lige begyndt at modtage nyhedsbreve fra SuperSellerS.dk og vil lige dele tippet.
  Modtagere af nyhedsbreve og dem som følger SuperSellerS på FB modtager unikke rabatkoder der kan bruges på butiksinventar, belysning, vægdisplays, butiksdiske, borde, giner, skilte, dekoration, gulvstativer - ja alt hvad man skal bruge i sin butik.
  vh. Dennis

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.