Casting til film 2012, 2013, 2014 - For børn, unge og alle - Danske og udenlandske

Vil du til fimcasting og blive berømt? Måske går det med disse tanker, eller også er du måske garvet skuespiller, og leder bare efter et nyt “gig”?

Rigtig mange unge vil gerne til casting. Har du talent for skuespil, kan det meget hurtigt blive til mere, og i sidste ende kan du selvfølgelig ende med at tjene gode penge på det, du elsker, nemlig at indspille film.

Casting til film - hvor er der audition i 2012, 2013 og 2014 med mere?

Der findes mange casting-bureauer derude, men det kan være lidt svært at hitte rundt i, hvad de alle sammen hedder. Mit bedste råd er at søge decideret efter casting til film 2012 (eller 2013 hvis det er i 2013, du vil arbejde). Husk, at det er godt at være i god tid i forhold til den slags, så søg gerne på de forskellige årstal - også 2014 og 2015, hvis det skulle være.

Men en søgning på din favorit-søgemaskine burde gøre jobbet, og så kan du hurtigt finde nogle lister med bureauer, der laver auditioning. Der er også for børn og unge - selvfølgelig - og naturligvis for folk i alle aldre og for statister også. Mulighederne er mange.

Kan du anbefale et godt bureau?

Kom gerne med dine betragtninger og input i forhold til alt det her. Kender du nogle gode bureauer eller ved du, hvor der er film-casting snart, så kom gerne med en kommentar herom.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.