Casting / audition til julekalender 2012, 2013, 2014 osv

Kunne du tænke dig at være med til en casting til årets julekalender? Vil du til audition og komme på tv og være med til et af årets mest sete “serier”. Så skal du slå til ganske tidligt for at kunne komme i betragtning.

Det gælder om ikke at være for sent ude, for hvis du eksempelvis skal “skyde” julekalenderen 2012, så sker det altså ikke i den sidste måned af 2012. Ligeledes er det også sådan med 2013 og selvfølgelig 2014. Og så videre.

Casting til julekalender - hvor?

Flere tv-kanaler har julekalendere, og der er derfor ikke andet for end at søge på deres pågældende hjemmesider. Er det DR1, du er interesseret i, så går du naturligvis ind på DR1′s hjemmeside og søger. Er det TV 2, så kigger du på TV’s site. Men så let er det ikke altid, for disse opslag er ofte lidt skjult. Der bliver jo lagt mere vægt på at vise nyhederne og så videre på forsiden - så faktisk er der een sikker metode til at finde disse opslag til julekalender-casting og auditioning:

Du skal bruge Google.

På den måde finder du ret sikkert de opslag, der ligger derude.

Andre ideer?

Har du andre gode ideer til, hvordan det kan gribes an? Så kom gerne med det. Og har du ansøgt, så vil jeg da gerne høre fra dig. Kunne være sjovt :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.