Cesar Millan - Bøger fra den kendte hundehvisker

På denne side finder du Cesar Millan-bøger. Cesar Millan er aktuel på National Geographic Channel lige nu. Jeg optager selv hans udsendelser, som kommer hver dag, og det er sgu meget interessant, det han kan med hunde. Der er ikke noget at sige til, at mange synes, han er kontroversiel, for hans metoder er meget anderledes end det, man ser, hos eksempelvis normale hundetrænere.

Jeg skal ikke udtale mig om, hvorvidt det er forkert eller ondt, det han gør, ham der hundeviskeren, The Dog Whisperer. Men et eller andet gør han i hvert fald. På tv er det selvfølgelig ikke til at se, hvad der sker, når kameraet ikke ruller, men Cesar er i hvert fald populær blandt mange.

Hvis du er på udkig efter hans bog - eller bøger rettere sagt, da han har skrevet flere - så kan du tjekke bogpriser.dk, hvis du vil finde den billigste pris.

Cesar Millan-bog på dansk

Der er sikkert mange, der efterspørger en dansk Cesar Millan-bog, fordi det for nogle af os danskere er lidt nemmere at forstå det hele, når det er på dansk. Det er klart. Men jeg har ikke kunnet finde hans bøger oversat til dansk. Måske kunne du hjælpe? Det ville der sikkert være en del læsere, som ville sætte pris på.

Hvad er din mening?

Hvad synes du om hans metoder? Personligt ved jeg ikke nok til, at jeg kan udtale mig om det. Jeg bruger til daglig hundelytteren Jan Fennels metoder, kaldet Amichien Bonding, som er en naturlig tilgang til hundetræning. Det er nærmere sagt hundekommunikation. Hvis du vil læse mere om Amichien Bonding, så har jeg skrevet to forskellige indlæg om dette. Dem kan du læse her og her.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.