Champix: Information

I dette indlæg vil jeg forsøge at samle alle informationer om rygestop-pillerne, Champix. Få svar på de gængse spørgsmål, såsom: Hvordan virker det? Hvad koster det? Virker det? Hvilke bivirkninger er der? Og meget mere.

Jeg vil starte med at henvise til de artikler, jeg allerede har skrevet. Måske kan du finde det, du leder efter her:

Information om Champix-piller til rygestop

Indlægget vil blive opdateret løbende med tiden, når jeg får skrevet mere og selv får prøvet pillerne. Mit mål er, at jeg inden udgangen af oktober 2010 selv skal påbegynde et rygestop med disser piller, som allerede er købt og betalt for, efter at have fået en henvisning hos lægen. Så her ind igen, hvis det har interesse :)

4 tanker om "Champix: Information"

 1. Jan, redaktør Forfatter

  Kære Lene

  Tusind tak for din kommentar :)

  Kæresten og jeg vil også gerne begynde med Champix. Jeg har allerede købt min startpakke. Vi har begge set din kommentar, og vil meget gerne følge jeres skriverier på jeres hjemmeside :)

  De bedste hilsener
  Jan

 2. Lene Fuglsbjerg

  Hej Jan og kæreste.
  Er nysgerrig, er I kommet i gang med champix?
  Og hvis, hvordan virker det så for jer?
  Det virker i hvert fald for os. Vi er på dag elleve som røgfri - det er bare så fantastisk dejligt, endelig at være sluppet ud af den forbistrede vane og afhængighed. Trangen til en smøg er der i høj grad stadig. Men nu er det os der styrer det - og vi styrer så meget, at vi ikke ryger (o:
  Mange hilsner, og held og lykke med jeres rygestop
  Lene

 3. Jan, redaktør Forfatter

  Hej Lene

  Dejligt at høre fra dig, og endnu dejligere at høre, at I begge har succes med Champix. Virkelig flot! Stor ros herfra :)

  Vi er desværre ikke kommet i gang. Min Champix-pakke ligger i skuffen :( Men det skal nok ske.

  Min kæreste og jeg har i øvrigt læst flittigt med om jeres hvidløgskur. Det er ret interessant. Vi er selv hvidløgsmennesker :P

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.