Champix: Pris - og billigt rygestop

Champix er et af de mest populære midler mod rygestop på markedet - og med god grund: der er nemlig rigtig mange, som har positive oplevelser med disse rygestop-piller. Men hvad er prisen, og er det det værd?

Champix-piller koster ca. 800 kr. - for selve startpakken. Det er omtrent den pris, jeg selv gav. Efter en snak med min læge, har jeg fundet ud af, at jeg skal tage pillerne i ca. 12 uger, men allerede efter den første uge på Champix skal du vælge en rygestop-dag inden for den næste uge. Med andre ord, så skal du stoppe med at ryge inden for 14 dage, efter du er begyndt med at tage pillerne.

Men for at vende tilbage til prisen, så er det faktisk ikke så dyrt - hvis altså det virker. Er du ryger, så ved du med sikkerhed også, at priserne på cigaretter konstant stiger. Og her i oktober 2010 er de steget endnu engang. Jeg er efterhånden selv holdt op med at lægge mærke til prisen, men ligger en pakke røde L&M ikke på ca. 30 kr. nu om dage? Dvs. hvis du ryger en pakke om dagen - hvilket mange gør - så bruger du 900 kr. (30 kr. x 30 dage) på de fæle røgpinde om måneden. Så Champix er faktisk billigere end cigaretter.

Virker det så? Personligt har jeg hørt og læst rigtig mange succeshistorier, der involverer Champix. Jeg kender også nogle, som er stoppet vha. Zyban - som minder meget om Champix, fordi begge dele er har vist sig at være effektivt mod depression - men jeg har endnu ikke selv prøvet.

Jeg har købt Champix, og snart skal jeg begynde på “kuren”. Hvis du vil vide, hvordan det kommer til at gå mig, er du meget velkommen til at vende tilbage her til bloggen.

2 tanker om "Champix: Pris - og billigt rygestop"

  1. carrsten madsen

    jeg købte champix sidste år og besluttede,at holde på den 11 dag,men efter 4 dage røg jeg ikke mere,og gør det stadig ikke,nu hgvor der næsten er gået et år…..lækker og nem måde at holde på

  2. Jan, redaktør Forfatter

    Hej Carsten

    Tak fordi, du deler ud af dine erfaringer med Champix. Det er super-godt at høre, du er stoppet. Godt gået! :)

    Vh. Jan

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.