Charterrejser 2012 - Nemmere, billig charterferie i 2012

Slutningen af 11′erne har været en hård omgang for danske rejsebureauer og flyselskaber, idet det har væltet ind med sne og kulde. Der er blevet brugt mange penge på at sprinkle flyene med væske, der afhjælper isninger, og mange mennesker har måttet vente flere timer - nogle flere dage - på, at de kunne komme afsted, fordi vejret ikke har været med dem. Starten på det nye år byder på færre sjove overraskelser, og hvis man vil væk fra Danmark i den kolde tid, så er nu et godt tidspunkt at bestille charterrejser i 2012.

Ændringer i forhold til charterrejser i 2012

Der er ikke de store ændringer for dig, hvis du skal på charterrejse i 2011, men der er nogle.

Pakkerejser får moms

Har du bestilt en pakkerejse, så kommer der nu fra januar 2011 moms på. Det er ikke noget, man som kunde kommer til at lægge mærke til, siges det hos portugalnyt.dk.

Flere charterrejser i 2012 fra Århus lufthavn

Regner du med at starte din charterrejse i 2011 fra Århus, betyder det nu, at du kan se frem til hurtigere transport til selve lufthavnen, hvis du kommer fra Midtjylland eller Nordjylland. Der er blevet lavet væsentlige forbedringer på motorvejen E45, hvilket betyder, at du kan rejse fra Århus til Århus lufthavn på blot 25 min. Dette melder rejsernu.dk.

Bestil billige flybilletter i dag

De største ændringer består altså i ovenstående, og ellers er det bare at finde de billigste flybilletter på samme måde, du har gjort før. Rejse-søgemaskinen Momondo er et godt sted at starte, hvis du skal finde billige flybilletter til det land, du ønsker at bruge din charterferie i 2012 på.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.