Damesko str 43 og opefter - Damesko i store størrelser

Find billige damesko i str 43 her: Er man kvinde og er højere end gennemsnitsdanskeren, betyder det også, at éns tøj og sko skal være i de større størrelser. Ud fra mine egne iagttagelser på nettet såvel som ude i den virkelige verden, er det specielt svært at finde sko i større størrelser - især damesko. De fleste fuldvoksne kvinder går bare ikke i størrelse 42, 43, 44 og opefter.

Research: Ifølge Google Suggest er søgningen damesko str 43 åbenbart relativt populær; den står i hvert fald øverst på listen af forslag. Kan vi ud fra det konkludere, at den mest udbredte kvindefod hos kvinder med større fødder end gennemsnitskvinden er størrelse 43? Det er ikke hårde data, som hvis vi havde foretaget en undersøgelse blandt en repræsentativ del af danske kvinder. Dog kan vi konkludere, at der findes en relativt stor andel kvinder, som bruger damesko i str 43; men vi ved ikke det eksakte tak og de eksakte forhold.

Billige damesko str 43

Ovenstående var blot tilfældige tanker, jeg har gjort mig. Lad os i stedet tage et kig på butikker på nettet, hvor de dejlige damer med skostørrelse 43 kan købe billige damesko. Jeg har selv været ude at kigge på nettet, og jeg skal hilse at sige, at jeg nu ved, at kvinder kan se frem til noget af en udfordring, når de skal finde damesko i store størrelser. Der findes nemlig ikke særligt mange forhandlere. Indtil videre har jeg kunnet finde Bastacosi.dk, og ærlig talt kan jeg ikke finde meget mere af høj kvalitet. Kan du hjælpe? Det ville være synd, hvis ikke der fandtes flere online skobutikker med damesko af større proportioner :(

11 tanker om "Damesko str 43 og opefter - Damesko i store størrelser"

 1. Betina

  Tja, nu er jeg både studerende og indehaver af et par 43′ere, så må indrømme, at jeg er rimelig træt af, når folk siger “Hvad med Gabor?”. Ja, de har størrelserne, men 1. de ligner bedstemorsko 99% af gangene og 2. de er helvedes dyre! Jeg er på SU, for helvede!

  Deichmann kan anbefales, hvis man er villig til at lede og have et udvalg på 2-3 stk. De har været så flinke, at der nu er XXL-mærker (ja, tak for stempling, Deichmann…) på 43 og 44, så det gør det lidt nemmere, ligesom de meget små mærker har fået XXS-mærker, men har aldrig kunne finde et par helt almindelige sorte sko med høje hæle :/

  Online anbefaler folk Amazon, men kan slet ikke finde ud af, hvad 43 er i UK? og om der er forskel på UK og UK women størrelser… (det er en jungle…)

 2. Jan, redaktør Forfatter

  Hej Betina

  Hvor er jeg bare glad for, at du har skrevet. Tusind tak fordi, du deler det, du ved! :)

  Mht. stemplingen fra Deichmann: Ja - det er sgu ikke særlig fedt! :S

  Prøv at tage et kig på denne side, hvor der er en tabel med skostørrelser for de forskellige lande. Damesko størrelse 43 er størrelse 8 i UK.

  Jeg håber, det var til en slags hjælp. Jeg sætter i hvert fald stor pris på din kommentar.

  Go’ jul herfra :)

  Vh. Jan

 3. Jan, redaktør Forfatter

  Hej Stine

  Tusind tak for din henvisning :) Der lader til at være rigtig brugbar information på din side. Super!

  Vh. Jan von Mediumfod

 4. Knud Hansen

  Hej
  Jeg er en mand som gerne går i dame sko, og jeg har god erfaring med flg. firma:www.skowolter.dk
  Kærligst Knud

 5. Jesper Lærke Rueskov

  Hej
  Jeg kan som transe anbefale Perfect Sko i Nærum. De har et ganske stort udvalg - også af mere moderigtige modeller, og betjeningen er ualmindelig professionel. De er vant til transer. På nettet har jeg fundet mest hos Brandos, men jeg synes, de er lidt dyre.
  Klemser
  Lærke

 6. Sara

  Jeg takker mange gange for linket til Skovolter, der fandt jeg lige rigtig mange par som jeg godt kunne tænke mig. Prisen er dog rimelig høj pr. par :(
  Desværre har min graviditet skubbet mig ud af str. 42 og det er ikke engang alle sko i str. 43 som er store nok til min fod nu :(
  Dejligt at der rent faktisk er nogen som sætter fokus på det her, jeg elsker sko og jeg har været så ked af, at jeg skal køre over 120 km for at finde sko, der passer til min alder - i stedet for de “kone sko” alle butikkerne har :(

 7. Line

  Hej - vi har lige lanceret et nyt dansk design mærke der eksklusivt designer smukke sko i størrelse 41-44. Vi tilbyder billig fragt og gratis returforsendelse hvis skoene skal byttes til en anden størrelse. Du er også velkommen til at komme forbi og prøve skoene efter aftale. Du finder os på MIAMAN.COM

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.