Dametøj i store størrelser - Billigt tøj til store piger og kvinder

Jeg har tidligere været omkring damesko i store størrelser, og der er kommet nogle rigtig gode henvisninger frem i kommentarsporet. Men hvad med dametøj i store størrelser? Hvor finder man billigt tøj til store piger - på nettet eller ude i butikkerne? Lad os tage et kig på, hvor der findes billigt og pænt tøj til kvinder, der er lidt større end gennemsnittet.

Jeg kan forstå, at det må være træls som kvinde, at være meget større end gennemsnittet, hvis man gerne vil finde noget flot tøj. Du kan kigge i de fleste dametøjsbutikker - du finder en masse flot tøj, men intet passer til dig. Det er rigtig træls, og jeg kender det godt lidt selv fra dengang, jeg selv vejede en del kilo mere, end jeg egentlig burde. Jeg kan så ikke sige, at jeg var vildt stor - måske 20-25 kilo for meget - men det var alligevel hårdt at få eksempelvis jeans til at passe.

Anyways. Jeg synes, det er rigtig cool, at der findes butikker, der går op i at have et større udvalg af både herretøj og dametøj i store størrelser - for vi er jo ikke alle sammen ens.

Der findes også butikker, som udelukkende sælger tøj til store piger. Jeg kan huske, da jeg boede i Kolding, at der lå en tæt på, hvor jeg boede. Jeg ved, at den var velbesøgt.

Tøj til store kvinder online på nettet

Her er en række sider, som sælger tøj til store kvinder og piger på nettet.

 • HosJytte.dk - Hos Jytte kan du købe dametøj fra mærkerne Zay by Zizzi, Zhenzi, Studio Zizzi, Veto, Zizzi-Jeans, Cassiopeia, Deluca, Crizpy by Zhenzi. Et pænt udvalg.
 • XLpiger.dk - Selvom store piger nok ikke bryder sig om navnet på siden, er denne butik fyldt med en masse flot dametøj.
 • CarmaKoma.com - Du kan lige nu spare op til 70 %.

Kender du andre gode sider, eller har du erfaringer med ovennævnte, må du meget gerne skrive en kommentar nederst på siden.

2 tanker om "Dametøj i store størrelser - Billigt tøj til store piger og kvinder"

 1. BON A PARTE

  Hej Jan

  Lad mig i denne forbindelse slå et slag for det danske tøjfirma BON’A PARTE som designer tøj i store størrelser til piger og kvinder.

  Her kan du købe smart modetøj til store piger og kvinder online. Du slipper du for at føle dig forlegen og pinligt berørt over at skulle prøve og købe tøj i en rigtig butik.

  Og bedst af alt kan du sidde i ro og mag i sofaen derhjemme efter, ungerne er blevet puttet, finde inspiration, bestille og bruge webshoppens størrelsesguide. Ja, og så bliver dine varer leveret til din hoveddør.

  Hos BON ‘A PARTE gør man egentligt ikke forskel på, hvilken størrelse du er. Tøjet designes bare indenfor et størrelsesspektrum, så det passer til alle størrelser. Du får faktisk mulighed for at være smart, casual og trendy, også selvom du har kurver og former, som gennemsnitskvinden ikke har.

  Se inspirationskataloget her: https://www.bonaparte.dk/index.php?id=1027

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.