Dekorationsmaterialer engros til butik og erhverv eller privat

Dekoration kan man altid bruge til et eller andet fornuftigt eller ufornuftigt, men skal det være til butikken eller bare til erhverv, vil du naturligvis gerne have noget ordentligt, og så kan det godt betale sig at kigge efter dekorationsmaterialer engros. Men hvor erhverver man den slags til sin butik, når der skal købes stort ind?

Ikke at jeg er ved at åbne en butik, men jeg kender nogen, som er ved det, og derfor kunne det være rart at finde ud af lidt mere med hensyn til dette. Dekorationsmaterialer engros bør ikke være så svært at finde, men alligevel er jeg ikke helt sikker på, hvor jeg skal lede, hvis jeg skal kunne hjælpe min ven.

Jeg har overvejet at kigge lidt i Metro Cash and Carry sammen med min ven, men det er jo ikke fordi, de som sådan er specialiseret i den slags. Så der må altså findes andet. Der er noget, der hedder Bavnegården, mener jeg nok, men det er kun blomster. Det er da også dekorativt, men der må også være andet.

Hvis det på et tidspunkt også kan bruges til jul, ville det også være fedt at finde noget, der kan bruges til det.

Hjælp gerne til med at finde dekorationsmaterialer engros - gerne til butik/erhverv

Kan du henvise til noget i denne forbindelse, ville jeg blive meget glad for at høre nærmere her. Skriv gerne en hurtig notits herom. Det ville jeg blive glad for, og jeg tjekker det med det samme, så jeg kan hjælpe min ven. Han er lidt på bar bund, når det kommer til at finde dekoration engros, og normalt plejer han at spørge mig, når han skal have hjælp til at finde ting på nettet. Det er så bare ikke altid, jeg kan stå til rådighed eller i det hele taget vide alt.

Derfor forsøger jeg lige her :)

Kender du til nogle gode tilbud eller bare noget til billige priser, og gerne online på nettet, hvor det er til salg, så ville vi begge blive glade.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.