Det er på vej

Jeg har et lille tip til dig, der gerne vil være først til at udnytte tilbudene i januar. https://infoblog.dk/januar-udsalg-tilbud Den nye tjeneste Januarudsalg.nu har allerede åbnet dørene op, og går du ind og melder dit til allerede nu, kan du få en mail, når de første januartilbud begynder at vælte ind. Januar måned er altid […]

Jeg har et lille tip til dig, der gerne vil være først til at udnytte tilbudene i januar.

https://infoblog.dk/januar-udsalg-tilbud

Den nye tjeneste Januarudsalg.nu har allerede åbnet dørene op, og går du ind og melder dit til allerede nu, kan du få en mail, når de første januartilbud begynder at vælte ind. Januar måned er altid spækket med gode tilbud, så det gælder om at være tidligt ude, hvis du vil have del i de lækre, nedsatte varer - alt lige fra tøj, mode og tv.

Så smut ind på Januarudsalg.nu, hvis du vil spare penge.

Du kan også smutte ind på deres Facebook-side her: https://www.facebook.com/januarudsalg, hvis du hellere vil have besked om tilbudene på dette sociale medie.

Der er sågar også en Twitter-side til Januarudsalg.nu, som du kan finde her: https://twitter.com/januarudsalg

Der er ingen undskyldning for ikke at gøre de gode besparelser. Det gælder bare om at vide, hvor man skal kigge :)

Gode råd mht. januarudsalg og det at gøre de store besparelser

DR har lagt en rigtig god artikel op om januarudsalg, som jeg synes, du bør læse igennem, inden du køber noget på udsalg. For det er ikke lige altid, at tingene er på udsalg - det står der blot, eller også bliver man snydt, fordi man tror, at det er en udsalgsvare, man har fat i, hvor det i virkeligheden blot er en tilbudsvare.

En af reglerne er, at man på udsalg skal spare omkring 50 % eller mere. Jo - det kan også være lidt mindre, men pas på, at du ikke bliver spist af med 10 %. Dette er ikke nok.

Du bør også være opmærksom på, at det kan være svært eller helt umuligt at bytte noget, der er købt på udsalg. Finder du noget, der ganske enkelt ikke kan ombyttes, så kan du ikke gøre så meget. Dette kan nemt blive et tilfælde.

Har du andre tips, som du gerne vil dele, er du meget velkommen til at lægge en kommentar herom.