Det nye stjernetegn - et stort hit på InfoBlog

Så kom der lidt ro på den her på InfoBlog. De seneste par uger har det boomet med kommentarer fra stjernetegn-interesserede i mit indlæg om det nye stjernetegn - slangeholderen. I skrivende stund, 4. februar i det herrens år 2011, har InfoBlog over 200 kommentarer til netop dette indlæg. Hu-hej, hvor det går :)

Det var nyhedsværdien, der fik mig til at skrive indlægget, og ikke min interesse for astrologi, horoskoper eller stjernetegn. For det interesserer mig overhovedet ikke, og jeg tror slet ikke på det. Men jeg respekterer fuldt ud de ting, andre mennesker tror på.

Det har været interessant at følge debatten - hvis man da kan kalde den det. Størstedelen af kommentarerne har været lidt halv-ligegyldige og fyldt med ord som f*ck og l*rt. Få kommentarer har jeg endda slettet, fordi de har været for grove.

Af hvad jeg har kunnet læse mig til - og som jeg også har skrevet i selve indlægget - er, at det her 13. stjernetegn, Slangeholderen, slet ikke er eller nogensinde bliver en realitet. Skulle det blive en realitet, så ændrer du i hvert fald ikke stjernetegn, medmindre du er født i går, bogstavelig talt.

Men jeg siger i hvert fald tak for alle kommentarerne. Det bliver spændende at se, om der kommer flere. I dag er første dag siden jeg udgav indlægget 15. januar, hvor der ikke er kommet en eneste kommentar. Jeg gætter på, at der kommer flere, men ikke mange flere.

Go’ weekend :)
Jan

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.