Diamanter: Priser online - Se diamant-pris her

Diamanter: Priser på diamanter på nettet er lidt sværere at forholde sig til i forhold til priserne i butikkerne på gaden, fordi der er så mange butikker online, der sælger diamanter. Det gør det mere uoverskueligt, men ikke desto mindre er der også et større udvalg. På den måde er det faktisk i sidste ende en fordel at finde diamanterne online. Men hvad er en billig diamant-pris?

Information - kort og godt

Ordet diamant kommer af de græske ord adámās, som betyder ubetvingelig. Diamanten er det hårdeste mineral vi kender til her på Jorden. Hvis diamanten bliver rundslebet, bliver det til en brilliant. Kilde: Wikipedia

Diamant-priser: Svært at vide, hvad man køber

Jeg står selv og skal til at købe en gave til kæresten, og jeg overvejer stærkt en diamant. Prisen er selvfølgelig vigtig - den er i hvert fald meget vigtig for mig, fordi jeg er meget prisbevidst, og fordi jeg ved, at det ikke lige er den billigste ædelsten på markedet. En prissammenligning bør være på sin plads, men da der findes diamanter i så mange forskellige størrelser, og på grund at denne ædelsten bliver vurderet ud fra hele 4 faktorer, er det meget svært at lave en sammenlign på pris. Butikkerne nævner nemlig ikke helt specifikke oplysninger om eksempelvis diamantens klarhed eller, og med mindre du er ekspert på området, er det umuligt for dig at sige, om den er blevet slebet perfekt eller bare godt; sidstnævnte har nemlig stor betydning for prisen.

Da jeg af ovenstående grunde ikke mener, jeg kan lave en rigtig prissammenligning, har jeg i stedet fundet 3 gode sider, som jeg mener er troværdige og med billige priser, når det kommer til at købe diamanter online.

Smykkebutikken.dk - Tager du et kig på deres varesortiment, har de diamant-priser helt ned til 99 kr. Jeg har aldrig set det så billigt andre steder. Desuden ser hjemmesiden meget simpel og brugervenlig ud. Du kan også finde en guide til, hvordan prisen bliver vurderet - hvilket jeg personligt synes er et stort plus.

Hartmanns.com - Hos Hartmanns finder du også gode priser. Det billigste, jeg har kunnet finde er en brilliant på 0,01 til 115 kr. Hjemmesidens design er rigtig pænt, og det er i mine øjne en vigtig del i forhold til troværdighed.

Chanti.dk - Skal du have diamantringe eller diamantsmykker, skulle Chanti efter sigende være et godt valg til den prisbevidste. De skilter med halv pris, og de har været i Rabatten (læs om indslaget her).

Dine anbefalinger

Kan du anbefale et godt sted, der har billige diamant-priser, hører jeg meget gerne fra dig. Det er ikke sikkert, jeg når at få en god anbefaling fra nogen, inden jeg får købt ovennævnte gave til min kæreste, men så ved jeg til en anden gang, hvor der kan købes diamanter til lave priser.

På forhånd tak! :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.