Kategoriarkiv: Planter

Artikler om planter - herunder blomster, træer, buske. Alt om planteriget og planternes univers. Læs om flotte blomster, populære indendørs- og udendørsplanter, træsorter osv. Hvis det vokser eller kan plantes, så kan du læse om det her.

Kunstige blomster

Er kunstige blomster sagen, eller det en dårlig idé? Der er vel ingen tvivl om, at naturlige blomster er flottest, eller hvad? Der er faktisk fordele og ulemper ved begge dele.

Er kunstige blomster sagen, eller det en dårlig idé? Der er vel ingen tvivl om, at naturlige blomster er flottest, eller hvad? Der er faktisk fordele og ulemper ved begge dele.

Kunstige blomster er flottere og “nemmere”

Grunden til, at kunstige blomster er - som jeg har valgt at kalde det: “nemmere” er, at de ikke skal vandes eller vedligeholdes på nogen måde; ikke lige som naturlige blomster. De holder i al evig tid - næsten da - og længere er den ikke. Det gode er også, at der finde rigtig mange forskellige slags kunstige blomster. Det er en billig måde at pynte hjemmet eller haven op på. Flot og simpelt.

Men hvad er så ulempen - eller lad os kalde det fordelen ved de naturlige blomster?

Det er ikke til at komme udenom, at den naturlige tilgang altid vinder. Når noget er naturligt, fremfor kunstigt, vinder du points hos de fleste. En hver sætter større pris på, hvad naturen kan byde på; desværre er der så også nogle ulemper, eller rettere sagt nogle ting, man skal finde sig i:

Den naturlige blomst kræver rigtig meget “vedligeholdelse”. Der skal vandes og i visse tilfælde skal der gødning til. En levende plante har også den fordel - ud over at se pæn ud - at den giver ilt og ikke mindst atmosfære.

Konklusionen må være, at begge dele kan være gode - alt efter, hvad man er til. Nogle mennesker holder mere af kunstige planter og blomster, mens andre vil have den ægte vare og alt det, der hører med til.

Hvor finder du tilbud og udsalg eller bare billige priser på nettet online?

Jeg foretrækker faktisk bare at gå til blomsterhandleren, men faktisk er der masser af muligheder online på nettet, som du bare kan søge på og finde nemt og hurtigt.

Nordmannsgran sælges - Her sælges de billige juletræer

Julen står lige for døren, og har du endnu ikke fået købt dig et juletræ, så er det ved at være på tide. De populære Normannsgran sælges i stor stil rundt om i lille Danmark. Men hvor kan man købe disse juletræer billigst, og er det muligt at købe dem online på nettet?

Vi har selv så sent som i gør købt et juletræ af plastik. Det lyder knap så indbydende, og det bidrager måske ikke lige så meget til den “rigtige” julestemning, som hvis det var et ægte Nordmannsgran-juletræ - men for os er det ikke så vigtigt. Nuvel - vi får ikke duften af gran i år, men juletræet ligner alle andre juletræer, og så går der heller ikke lige så nemt ild i det (hvis nu uheldet skulle være ude.

Nordmannsgran sælges på nettet

Er du på udkig efter hvor Nordmannsgran sælges online, så tag et kig på Juletrae.com. Her finder du online salg af flotte juletræer i alle størrelser til relativt billige priser. Desværre er det kun i Sjællandsområdet, de sælger/leverer til. Der sælges alt lige fra 110 cm til 850 cm. Hvem hulen har brug for sådan et stort træ? :D Okay, der er ikke nogen, der har en lofthøjde i deres stue på 8,5 meter - så træet skal selvfølgelig stå ude i en have. Hold da op - det må da pynte helt ekstremt med sådan et gigantisk juletræ!

Vi har ikke plads til så stort et træ hos os, men der skal da nok blive plads til det en dag, når vi finder vores villa :)

Andre steder?

Kender du andre sider end Juletrae.com, er du meget velkommen til at lægge en kommentar. Som nævnt, er jeg selv ikke på udkig efter flere træer, da vi allerede har fået købt et i år - men måske er der andre, der kan drage nytte af din kommentar, hvis du eksempelvis kender et rigtig godt sted med nogle billige priser og tilbud her og nu. Lad mig endelig h