Ekstrem slankekur – Det hurtigste vægttab overhovedet muligt

Når vægten viser et tal, der virker ekstremt højt, kan man være tilbøjelig til at tænke, at der også skal en ekstrem slankekur til, for at man kan komme ned på den foretrukne vægt igen. Læs om ekstreme slankekure her.

Har der sneget sig alt for mange kilo på kroppen i form af fedt, er det helt naturligt at man vil tabe sig. Men bare fordi, man har været flittig til at tage på, betyder det ikke nødvendigvis, at man også bør gå den ekstreme vej, for at smide fedtet.

Noget af det mest ekstreme, man kan gøre, er at få foretaget en fedmeoperation eller få sat et bånd ind i maven, så man opnår mæthedsfornemmelse hurtigere og dermed spiser mindre, hvilket resulterer i et hurtigt vægttab. Dette er virkelig ekstremt, og anbefales som regel kun i tilfælde af ekstrem overvægt, hvor man er inden for risikogruppen for at få en alvorlig følgesygdom, der kan gøre en ende på livet.

Er Atkins-kuren ekstrem?

Atkins-kuren går kort fortalt ud på, at man ikke indtager kulhydrater - eller i hvert fald kun meget få kulhydrater. Den bliver også kaldet for kulhydrat-kur.

At man sparer lidt på kulhydraterne er bestemt ikke en dårlig ting, og ja, man kan tabe sig ved det, men idet kulhydrater er kroppens brændstof, skal man altså virkelig vide, hvad man gør - man skal være meget påpasselig. Om en Atkins-diæt er decideret farlig er der delte meninger om; men hvis du spørger mig, så kan jeg ikke forestille mig, at det i det lange løb og på længere sigt kan være specielt sundt at undlade at indtage noget, som kroppen reelt har brug for.

Andre ekstreme vægttabskure og slankemetoder?

Det sundeste er, hvis du ændrer din livsstil fuldstændigt. Forestil dig, at du spiser meget sundere og meget mindre (dog ikke for lidt), og at du dyrker meget motion dagligt. I forhold til en usund livsstil, kunne dette også betegnes som værende en ekstrem ændring i dit liv … men ville også samtidig kunne betegnes som en sund og fornuftig ændring.

Med andre ord, så er en ekstrem slankekure ikke nødvendigvis farlig, hvis altså du overholder rammerne for, hvad der er fornuftigt.

Hurtigste vægttab overhovedet

Ser man bort fra de farlige tilgange, er kost og motion vejen frem. Jeg kan sagtens tillade mig at sige, at det er nemt - men det er det ikke. Der skal arbejdes hårdt. Men er du villig til at yde en indsats, er der guld at hente for enden af regnbuen.

Jeg har selv prøvet at gennemgå det, jeg kunne kalde et ekstremt hurtigt vægttab. Og jeg kender en anden, som er tæt på mig, der har gjort præcis det samme. Jeg har cuttet ned på den usunde mad, spist regelmæssigt, spist indtil jeg føler mæthedsfornemmelse, og så har jeg dyrket motion hver anden dag. Efter 3 måneder stod der altså næsten 20 kg mindre på vægten, siden jeg startede!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.